16 / 04 / 2024

inanlar inşaat iflas 2018

inanlar inşaat iflas 2018

Dumankaya İnşaat ve Fi Yapı geride binlerce mağdur bıraktı. Şimdi bu kervana İnanlar İnşaat da eklendi. Sektör temsilcileri, bu sürecin daha dikkatli yönetilmesi gerektiği görüşündeler. 

İnşaat şirketleri tek tek iflas ediyor! Sırbistan'da bir Türk inşaat şirketi daha battı!

Forbes Sırbistan'ın geçtiğimiz günlerde hakkında açıklama yaptığı Kronos şirketiyle bağlantılı Türk inşaat şirketi Juno inşaat iflas etti.

Küresel inşaat üretim raporu belli oldu! 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olacak!

Avrupa'daki iflas artışları devam ederken Türkiye'de inşaat sektöründe büyüme devam ediyor. Allianz Trade İnşaat Sektörü Risk raporuna göre; küresel inşaat üretiminin 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olması bekleniyor.

İflas eden müteahhite Bakanlık da acımadı! İnşaatı teslim etmedi, 300 bin TL ceza kesildi!

Ticaret Bakanlığı, Sakarya'da iflas eden bir müteahhite, yaptığı inşaatı zamanında teslim etmeyerek, sözleşmeye aykırı hareket ettiği gerekçesiyle 300 bin liralık ceza kesti.

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

İnşaat sektöründeki yüklenici firmalar iflasla karşı karşıya!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, inşaat sektöründe meydana gelen yüksek orandaki fiyat artışlarının kamuya iş yapan yüklenici firmaları iflasın eşiğini getirdiğine dikkat çekti.

Almanya'da iflaslardan en çok inşaat sektörü etkilendi!

2021 Mayıs için Almanya'da iflas eden şirketlerin sayısı açıklandı. Sene içerisinde inşaat sektöründe 180 başvurusu gerçekleşti. 

Japonya'da son bir yılda 140 inşaat firması iflas etti!

Tüm dünyayı derinden etkileyen COVID-19 salgınıyla birlikte Japonya'da son bir senede toplam 140 inşaat firması iflas etti...

Ace İnşaat'ın iflas davasında son durum ne?

1986 yılında yurtiçi ve yurtdışı inşaat, restorasyon, taahhüt işlerini hayata geçirmek için kurulan Ace İnşaat'ın iflas davasında son durum ne?

Garanti Koza İnşaat iflas etti!

Garanti Koza İnşaat ile ilgili olarak geçen hafta mahkemeden önemli bir karar çıktı. 70 seneden fazla bir geçmişe sahip olan Garanti Koza, Bakırköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin kararıyla iflas etti.

Tahir Tellioğlu'ndan inşaat sektörü açıklaması!

Konut kredilerindeki yüksek faizler ile salgın süreci inşaat sektöründe daralmaya neden olurken, sektör oyuncuları arasında da iflas dalgası gündemde. İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat ve konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Japonya'da son bir yılda 85 inşaat firması iflas etti!

Koronavirüs nedeniyle ekonomide zor bir yıl geçiren Japonya'da son bir sene içerisinde 85 inşaat firması iflas etti.

Almanya'da en çok iflas başvurusu inşaat sektöründe yaşandı!

Almanya'da 2020 Ekim ayında yapılan 170 iflas başvurusunun 134'ü inşaat sektöründen oldu. 

Almanya'da iflaslardan en çok inşaat sektörü etkilendi!

Almanya'da iflaslardan en çok inşaat sektörü etkilendi. 173 iflas başvurusu olan inşaatı, 165 iflas başvuruyla ticaret, 129 başvuruyla da bilim ve teknik hizmetler sektörü takip etti.

inanlar inşaat iflas 2018 Haberi

inanlar inşaat iflas 2018

İnanlar İnşaat’ın sahibi Serdar İnan’ın Twitter’dan iflasını ilan etmesi, gözleri gayrimenkul sektörüne çevirdi. Ancak sektörün önde gelen temsilcilerine göre paniğe gerek yok...

Dünya Gazetesi'nden Leyla İlhan'ın haberine göre, İnanlar’ın iflası münferit bir olay olarak görülüyor. Özellikle 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrasında gözaltına alınan isimlerin, daha sonra serbest bırakılsa dahi iş yapamaz hale geldiklerine dikkat çekiliyor. “Damgalanan firmalar, iflasa doğru sürükleniyor.

Kayyum atansa dahi, marka ismi zarar gördüğü için kimse oradan konut almıyor” diyen gayrimenkulculere göre bu tip özel durumlar emlak sektörünün genelini etkilemeyecek. Sektör temsilcileri ayrıca ortada bitmiş inşaatlar olduğunu, ev alanların mağduriyetinin giderilmesinin birçok yatırım aracına göre daha kolay olabileceğini belirtiyor.

Şirketin patronu Serdar İnan Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şirketinin iflasa gitme gerekçesi olarak 15 Temmuz 2016 darbe girişiminin ertesinde FETÖ...