19 / 04 / 2024

İncek Loftta teslime 6 ay kaldı

İncek Loftta teslime 6 ay kaldı

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen İncek Loft projesinde ilk daire teslimlerine 6 ay kaldı. İncek'in en büyük konut projesinde yaşam Nisan 2016'da başlıyor.

İncek Loft'ta teslime 6 ay kaldı!

Akfen İnşaat tarafından Ankara încek'te hayata geçirilen İncek Loft projesinde ilk daire teslimlerine 6 ay kaldı. İncek'in en büyük konut projesinde yaşam Nisan 2016'da başlıyor.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslime hazırlanıyor!

Yüzde yüz uzlaşıyla hayata geçirilen KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslime hazırlanıyor. Gürpınar'da yükselen Kırlangıç Evler projesi ile yaklaşık olarak 1.200 vatandaş deprem dirençli konutlara kavuşacak.

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler teslime hazırlanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ imzası ile yükselen Pendik Arkatlı Evler teslime hazırlanıyor. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un o paylaşımı...

Malatya Doğanşehir'de köy tipi afet evleri teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Bazı köy tipi afet evleri ise teslime hazırlanıyor.

Malatya Deprem Konutları'nın bir kısmı teslime hazır!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Malatya Deprem Konutları teslime hazır hale geldi.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslime hazır!

"Asrın felaketi" olarak nitelenen 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma neden olduğu Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yaptığı 17 blok ve 399 dairenin yer aldığı site teslime hazır...

Kahramanmaraş Elbistan'daki 350 köy konutu teslime hazır!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden ikincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, 3 kırsal mahallede yapım çalışmaları tamamlanan 350 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu teslime hazır.

10Yalıkavak teslime kadar vade fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

10Yalıkavak projesinde teslime kadar vade fırsatıyla villaların satışları devam ediyor. Peki 10Yalıkavak projesinde villa fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Atasayanlar 9'da yarısı peşin, yarısı teslime kadar taksit imkanıyla satış başladı! 

Atasayanlar 9 projesinde konut satışları yarısı peşin, yarısı teslime kadar taksit imkanıyla başladı. Peki Atasayanlar 9 projesindeki konutların fiyatları ne kadar? 

Genyap Link Kağıthane'de teslime kadar kira desteği!

Genyap imzasıyla Kağıthane'de hayata geçirilen Genyap Link projesinde teslime kadar kira desteği kampanyası başlatıldı.

MESA projelerinde yüzde 15 peşinatla teslime kadar ödene yok!

MESA, eşsiz adalar manzarası ve tertemiz orman havasıyla MESA GÖKADA ve doğal gölün hemen yanı başında yer alan, orman manzaralı MESA Orman projelerine sadece yüzde 15 peşinatla teslime kadar ödeme yapmadan sahip olma fırsatı sağlıyor.

Folkart Time projesinde ofisler teslime hazır!

Folkart Yapı imzası ile Bornova'da hayata geçirilen Folkart Time projesinde ofisler teslime hazır. Projede yüzde 8 KDV avantajı 31 Aralık'a kadar devam edecek...

Elite Concept'te teslime özel kampanya!

Elite Concept'te teslime özel kampanya düzenlendi. Şua İnşaat imzasını taşıyan projede sınırlı sayıda daire için teslim dönemine özel kampanya sunuluyor. 

Elite Concept’te sınırlı sayıda daire için teslime özel kampanya!

Şua İnşaat, Elite Concept’te sınırlı sayıda daire için teslime özel kampanya başlattı. Kampanya kapsamında yüzde 10 indirim ve vade farksız 48 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. 

İncek Loftta teslime 6 ay kaldı Haberi

İncek Loftta teslime 6 ay kaldı

İncek Loft projesinin inşaatının hızla devam ettiğini belirten Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, "Nisan 2016'da ilk anahtar teslimlerimizi gerçekleştireceğiz, incek Loft'ta yaşam başlayacak. İncek Loft, Ankara'nın en temiz havasına sahip gözde lokasyonu İncek'te % 75 peyzaj ve donatı alanından oluşan keyifli bir dünya yarattık. İnsanların evlerinden dışarıya adımlarını attıklarında mutlu olacakları keyifli bir ortam yarattık. Projemizden daire sahibi olanlar İncek Loft'tan dışarı çıkmadan da şehir yaşantısından uzak kalmayacak; burada bir yandan tüm ihtiyaçlarını karşılayıp bir yandan da keyifli zaman geçirebilecek" dedi. 


İncek Loft'ta fiyatlar sabit


Akfen İncek Loft'tan ev sahibi olmak isteyenlere eşsiz bir fırsat sunduklarını belirten Akın, "İncek Loft lokasyonu, mimarisi, sosyal imkanları ile iddialı bir proje. Bu değerli projeyi Akfen Holding'in gücü sayesinde incek için çok...