19 / 04 / 2024

incek prestij iletişim

incek prestij iletişim

Sıfır faizle 48 aya kadar firma bünyesinde vadelendirme imkanı sağlanan İncek Prestij ulaşım bilgileri kapsamında projenin adresi şu şekilde: Alacaatlı Mah. 3341 Sk. No:1 İncek / Çankaya / ANKARA...

İncek Prestij iletişim bilgileri

Fırat Life-Dema İnşaat ortak projesi olarak hayata geçirilen İncek Prestij iletişim bilgileri kapsamında projenin satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 444 9 765. Proje, Ankara İncek'te konumlanıyor...

İncek Prestij'de 12 farklı tipte daire sunuluyor!

Yüzlerce konut projesinin devam ettiği Ankara'da bu projelerin büyük bölümüne, son dönemde hızla gelişen İncek ev sahipliği yapıyor. Bu bölgede yapılan konutların büyük bölümünün isminde İncek kullanılıyor.

İncek Prestij 19-20 Nisan'da görücüye çıkıyor! Özel fiyatlarla satışta!

Başkent Ankara’ nın en iddialı konut projelerinden İncek Prestij’ de yer alan 765 konut, 19 - 20 Nisan tarihlerinde düzenlenecek lansmanda, özel fiyatlarla satışa sunulacak.

İncek Prestij'te 284 bin lira'ya! 36 ay 0 faiz!

Her geçen yıl gelişen teknolojiyi konuta en üst düzeyde uygulamak için proje geliştirilen ve Ankara'da Mikro İnşaat tarafından inşa edilen İncek Prestij’de, akıllı ev sistemindeki ayrıntılar, konukları şaşırtıyor.

İncek Prestij'de temiz doğa evlerin içine taşınıyor!

Ankara’da “doğanın kucağında” 765 konutluk “yeni bir şehir” oluşturan İncek Prestij Projesi, konutların içi kadar ortak kullanım alanlarında da tamamen standartlara uygun, sağlıklı, çevreci yapı malzemeleri kullanarak, temiz doğayı projenin yaşam alanları

İncek Prestij daire fiyatları!

Ankara İncek Prestij projesinde 765 adet daire bulunuyor. İncek Prestij daire fiyatları henüz açıklanmadı...

İncek Prestij teslim!

İncek Prestij projesi Ankara İncek'te 57 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Ankara İncek Prestij teslim tarihi henüz belirlenmedi...

Rinnova İncek iletişim!

Rinnova İncek iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Prokar Yapı imzasıyla Ankara İncek'te inşa edilen projede teslimler 2019'da gerçekleştirilecek.

Prestij Elit Bursa iletişim!

Prestij Elit Bursa iletişim için 444 16 99 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Bursa Osmangazi'de inşa edilen projede dairelerin alanları 165 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiyor.

Bursa Prestij Elit iletişim!

Bursa Prestij Elit iletişim için 444 16 99 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projede 3+1 dubleks ve 4+1 daireler yer alıyor.

Avcılar Prestij Bornova iletişim!

270 adet daireden meydana gelen proje çevreyoluna 50 metre kadar uzaklıkta bulunuyor. Avcılar Prestij Bornova iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0232 344 28 24 olarak belirlendi.

Bak Yapı Prestij Elit Bursa iletişim!

Daire teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşeceği Prestij Elit Bursa projesinde fiyatlar 329 TL'den başlıyor. Bak Yapı Prestij Elit Bursa iletişim için 444 16 99 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Prestij Park iletişim!

Toplam 2 bin 392 adet konuttan meydana gelen Prestij Park projesi Bak Yapı imzası ile inşa ediliyor. Prestij Park iletişim için 444 16 99 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Bursa Prestij Elit iletişim bilgileri!

Bursa Prestij Elit iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 444 16 99 olarak belirlendi. Projede daire fiyatları 329 bin TL'den başlıyor.

Bak Yapı Prestij Elit iletişim!

Bak Yapı Prestij Elit iletişim numarası 444 16 99 olarak belirlendi. Banka kredisiyle vade imkanı sunan proje 60 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Bursa Prestij Elit iletişim!

Bursa Prestij Elit iletişim için 444 16 99 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin alanları minimum 165 metrekare olarak tasarlanan proje Bak Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Akfen İncek Loft projesi iletişim bilgileri!

Akfen İncek Loft projesi Ankara Gölbaşı 'nda 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Akfen İncek Loft projesi iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İncek Loft Akfen İnşaat iletişim!

İncek Loft Akfen İnşaat iletişim için 444 83 38 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 18 ay ara ödeme yapılmadan daire sahibi olunabilen projede 1.199 daire ve 44 ticari ünite bulunuyor.

İncek Loft Rezidans iletişim!

İncek Loft Rezidans iletişim için 444 83 38 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslim tarihi 2016 yılı Mayıs ayı olarak belirlenen projede 1.199 adet daire yer alıyor.

Gölbaşı İncek Loft satış ofisi iletişim!

Gölbaşı İncek Loft satış ofisi iletişim için 444 83 38 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire teslimlerinin 2016 yılında yapılması planlanan projede 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor.

incek prestij iletişim Haberi

incek prestij iletişim

Dairelerin teslimlerine 2015 yılı içerisinde başlanması planlanan İncek Prestij ulaşım bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarına geçelim. 


İçerisinde; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 2 salon daire tiplerinin olduğu Prestij İncek'te daire satışlarına devam ediliyor. 


Toplam 16 adet bloktan meydana gelen İncek Prestij ulaşım bilgilerine göre projenin Ankara Çankaya ilçesine bağlı İncek bölgesinde inşa edildiğini söylemek mümkün. 


Konut sahibi olmak isteyenler için firma bünyesinde 48 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılan İncek Prestij Evleri, Fırat-Dema İnşaat ortak imzası taşıyor. 


Ankara İncek Prestij Konutları; dinlenme alanları, kapalı otopark, sauna, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness center, buhar odası gibi sosyal imkanları içerisinde barındırıyor. 


İncek Prestij...