27 / 04 / 2024

İncek Prestij teslim!

İncek Prestij teslim!

Firma: Mikro İnşaat

Proje: Prestij İncek Evleri

İncek Prestij projesi Ankara İncek'te 57 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Ankara İncek Prestij teslim tarihi henüz belirlenmedi...




Lokasyon olarak  Ankara  İncek'te konumlandırılan İncek Prestij projesi 57 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 16 blok halinde yükselen İncek Prestij Evlerinde 765 konut bulunuyor.


Ankara İncek Prestij Konutlarında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon şeklinde daire tipleri tasarlandı. İncek Prestij teslim tarihi haberimizin devamında yer alıyor. 


Mikro İnşaat girişimi ile hayata geçirilen İncek Prestij projesinde 1 oda 1 salon dairelerin bürüt alanları 63 metrekare olarak belirlendi. 2 oda 1 salon dairelerin ise 83 metrekare ile 99 metrekare arasında değişiyor.


İncek Prestij daire fiyatları:


İncek Prestij daire fiyatları henüz açıklanmadı. Fiyatlar belirlendiğinde www.emlakkulisi.com sitemizde yayınlanacaktır.


İncek Prestij teslim!


İncek Prestij teslim tarihi:


Ankara İncek Prestij projesinin içinde teras bahçeler, yüzme havuzları, temalı bahçeler, düş bahçesi ve plaj havuzu gibi sosyal olanaklarda mevcut. İncek Prestij teslim tarihi henüz belirlenmedi.


İncek Prestij ulaşım:


İncek Prestij teslim!


Web adresi: www.incekprestij.com

Telefon: 444 9 765

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön