24 / 04 / 2024

Prestij İncek projesinin inşaatı devam ediyor!

Prestij İncek projesinin inşaatı devam ediyor!

İnşaat sektörü firmalarından Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen ve Ankara'nın en İddialı konut projelerinden biri olan İncek Prestij'ln inşaatı son hızla devam ediyor. Projenin 2015 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.



İnşaat sektörü firmalarından Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen ve Ankara'nın en İddialı konut projelerinden biri olan İncek Prestlj'ln inşaatı son hızla devam ediyor. Anahtar teslim tarihi Aralık 2015 olarak belirlenen proje, Ankara'nın yeni çekim merkezi İncek'te yükseliyor. Hayatın her alanında kusursuzluğu arayan ve ömür boyu prestij sahibi olmak isteyenler için tasarlanan proje, yeni bir yasam vaat ediyor. 


60 bin metrekare alan üzerine kurulu, 765 konuttan oluşan incek Prestij, 1+1'den 6+2'ye, Yalı Loftlardan 45 katlı Prestij Kuleye uzanan farklı seçenekleriyle Ankara'nın en ayrıcalıklı konut projesi olma yolunda hızla yükseliyor. 

Doğayla iç içe tematik bahçeler, teras bahçeler, acık ve kapalı yüzme havuzları, plaj havuz, tam donanımlı spor merkezleri, resepsiyon, VIP hizmetler gibi pek çok özelliğe sahip İncek Prestij, uygun fiyatlar sunan kampanyaları ile yatırımcıların ilgi odağı haline geldi.



Star 



Ankara Prestij İncek Evleri iletişim

Telefon: 444 9 765

Web adresi: incekprestij.com


Geri Dön