25 / 04 / 2024

Prestij İncek teslim tarihi

Prestij İncek teslim tarihi

Prestij İncek projesi kapsamında konut sahibi olmak isteyenler ödemelerde banka kredisi kullanabiliyor. Ankara İncek bölgesinde inşa edilen proje, 60 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Prestij İncek projesinin inşaatı devam ediyor!

İnşaat sektörü firmalarından Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen ve Ankara'nın en İddialı konut projelerinden biri olan İncek Prestij'ln inşaatı son hızla devam ediyor. Projenin 2015 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Sistem Prestij Villaları 5 ay sonra teslim!

Sistem Prestij Villaları, Sistem Grup İnşaat tarafından İzmir Menderes'te yükseliyor. İnşaat aşaması tamamlanmak üzere olan proje 5 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Peki Sistem Prestij Villaları ne kadar? İşte Sistem Prestij Villaları ile ilgili ayrıntılar...

Ostim Prestij ne zaman teslim?

Fırat Life Style, Dema Konut ve ZMK İnşaat ortaklığı ile inşa edilen projenin ruhsatı 26 Şubat 2016 tarihinde çıktı. Peki Ostim Prestij ne zaman teslim?

Bulvar Loft İncek teslim tarihi!

Bulvar Loft İncek teslim tarihi Aralık 2018 yılı olarak belirtiliyor. Bulvar Loft'ta evlerin fiyatları 303 bin TL'den başlıyor...

Bursa Prestij Modern teslim edildi!

Bakyapı, Osmangazi’de yer alan Bursa Prestij Modern’i teslim etti. 918 dairelik projenin yüzde 50 prim yaptığı belirtiliyor.

Bursa Prestij Modern teslim tarihi ne zaman?

Bak Yapı imzasıyla Bursa Yenişehir'de hayata geçirilen Prestij Modern projesinde toplam 918 adet daire bulunuyor. Peki Bursa Prestij Modern teslim tarihi ne zaman?

Prestij İncek'te 549 bin TL'ye 4+1!

Çok yakında teslim edilmesi planlanan Prestij İncek'te 549 bin TL'ye 4+1 daire sahibi olmak mümkün. Projede toplam 765 adet daire bulunuyor.

Ede Tower İncek teslim tarihi!

Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen Ede Tower İncek teslim tarihi Kasım 2015 olarak belirlendi. Proje Detaş Konut imzası ile hayata geçiriliyor.

İzmir Avcılar Prestij ne zaman teslim?

Forum Bornova 'nın karşısında yükselen projede 270 adet daire yer alıyor. Proje toplam 9 dönüm arsa alanında yükseliyor. Peki İzmir Avcılar Prestij ne zaman teslim?

Bursa Prestij Elit teslim tarihi!

Bak Yapı tarafından inşa edilen Prestij Elit Konutları Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor. Bursa Prestij Elit teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi.

Prestij Elit Bursa ne zaman teslim?

Daire alanlarının 165 metrekareden başladığı projede daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Proje Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor. Peki Prestij Elit Bursa ne zaman teslim?

Bursa Prestij Elit ne zaman teslim edilecek?

Prestij Elit Bakyapı projesinde 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.Peki Bursa Prestij Elit ne zaman teslim edilecek?

Prestij Elit ne zaman teslim?

Bak Yapı imzası ile hayata geçirilen Prestij Elit Konutları 329 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 46 blok halinde yükseliyor. Peki Prestij Elit ne zaman teslim edilecek?

Prestij Elit teslim tarihi!

Prestij Elit Residence'de daire tipleri 3+1 dubleks ve 4+1 olarak tasarlandı. Bak Yapı imzası ile yükselen proje 60 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. İşte Prestij Elit teslim tarihi...

Prestij İncek teslim tarihi Haberi

Prestij İncek teslim tarihi

16 bloktan meydana gelen Prestij İncek projesi kapsamında yer alan dairelerin satış süreci devam ediyor. 


İncek Prestij Ankara'da; dinlenme alanları, kapalı otopark, sauna, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness center, buhar odası yer alıyor.


Konutların teslimlerine 2015 yılında başlanacak olan Prestij İncek projesi, 60 bin metrekare toplam alan üzerinde hayata geçiriliyor. 


Prestij İncek Ankara'da; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 2 salon daire tipleri mevcut.


Firma bünyesinde sıfır faizle 48 aya kadar taksitlendirme yapılan Prestij İncek projesi, Fırat-Dema İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor. 


Telefon: 444 9 765

Web adresi: incekprestij.com

Merve...