26 / 04 / 2024

Prestij İncek konutları

Prestij İncek konutları

Ankara Prestij İncek Evleri teslim tarihi 2015 yılının içerisinde olarak belirlendi. Prestij İncek Ankara Evleri projesi 16 blok halinde toplam 765 adet konuttan meydana geliyor

Prestij İncek projesinin inşaatı devam ediyor!

İnşaat sektörü firmalarından Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen ve Ankara'nın en İddialı konut projelerinden biri olan İncek Prestij'ln inşaatı son hızla devam ediyor. Projenin 2015 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Uptown İncek'te son fırsatlar!

Ankara'da yükselen Uptown İncek Konutları'nda kalan son daireler için cazip teklifler sunuluyor..

Uptown İncek eğitim kurumlarına yakınlığıyla dikkat çekiyor!

Ankara'da hayata geçirilen Uptown İncek konutlarında, “town” konsepti ile kendilerini spordan sanata çok sayıda alanda geliştirme olanağı bulan çocuklar, hemen yanı başlarındaki kaliteli eğitim kurumları ile yeni sınav sisteminin de en şanslıları oldu.

Uptown İncek Konutları ile 4 mevsim sosyalleşin!

Uptown İncek Konutları alıcılarını bekliyor. Sosyal donatı alanlarına güvenen Uptown İncek Konutları komşuluk ilişkilerini güçlendirmeyi hedefliyor.

Ankara Atabilge İncek Konutları satış ofisi!

Toplam 696 adet konuttan meydana gelen Ankara Atabilge İncek Konutları 300 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor. İşte Ankara Atabilge İncek Konutları satış ofisi bilgileri...

Atabilge İncek Konutları satılık!

300 milyon TL yatırım bedeline sahip Atabilge İncek projesi 696 adet daireden meydana geliyor. Atabilge İncek Konutları satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Atabilge İncek Konutları geliyor!

Atabilge İncek Konutları, Atabilge İncek Yapı Kooperatifi tarafından Ankara Gölbaşı'nda hayata geçirilecek. Proje 5 blok halinde yükselecek..

Uptown İncek Konutları'nda doluluk oranı arttı!

İncek’in en kupon lokasyonunda yer alan ve TED Ankara Koleji’nin adeta kapı komşusu olan Uptown İncek Konutları’nda da doluluk oranının kısa süreli artışında, önemli okulların tam merkezinde yer almasının büyük etkisi olduğu ifade ediliyor.

ONS İncek Konutları güncel satış fiyatları!

ONS İncek Konutları güncel satış fiyatları minimum 450 bin TL'den başlıyor. Proje 39 bin 168 metrekare alan üzerine üç blok olarak inşa ediliyor...

Uptown İncek Konutları'nda 5 yıldızlı otel konforu!

Ankara'nın gözde yerleşim yerlerinden İncek'te inşa edilen "Uptown İncek Konutları" projesinde ev sahibi olanlar tatili evinde yaşıyor. 226 dairenin yer aldığı proje “şehir içinde şehir” kurgusu ile konut sektörüne yeni bir boyut getirdi.

Polsan Prestij Konutları'nın satış ofisi açıldı!

Salihoğulları ile Akoğlu Danışmanlık ortaklığında hayata geçirilen Polsan Prestij Konutları'nın satış ofisi açıldı.

Polsan Prestij Konutları'nda 188 bin TL'ye!

Toplam 459 konuttan meydana gelen Polsan Prestij Konutları'nda 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor. Projede fiyatlar 188 bin TL'den başlıyor...

Prestij Hayat Konutları Bursa fiyat!

Prestij Hayat projesi, Bursa Osmangazi'de 17 blok olarak hayata geçirildi. Teslimleri 2019 yılında yapılacak olan proje Bak Yapı imzası taşıyor...

Prestij Hayat Bakyapı fiyat bilgisi!

Prestij Hayat Konutları 17 blok olarak Bursa Osmangazi'de yükseliyor. Prestij Hayat Evleri'nde daire fiyatları 199 bin TL'den başlıyor...

Prestij İncek konutları Haberi

Prestij İncek konutları

Prestij İncek projesi Fırat Life İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Ankara Prestij İncek Evleri teslim tarihinden önce proje hakkından bilgi verelim.


60 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Prestij İncek Residence Ankara İncek'te yer alıyor. 16 blok halinde yükselen proje 765 konuttan meydana geliyor.


Prestij İncek Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 2 salon daire tiplerinde tasarlandı.


Ankara Prestij İncek Evleri teslim tarihi!

Ankara Prestij İncek Evleri teslim tarihi 2015 yılı içerisinde olarak belirlendi. Projede 0,99'dan başlayan faiz oranlarıyla vadelendirme imkanı sunuluyor.


Prestij İncek Ankara sosyal olanakları arasında kapalı otopark, çocuk oyun alanları, fitness center, sauna, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, spor alanları,  buhar odası bulunuyor. 


Ankara Prestij...