20 / 04 / 2024

Uptown İncek'te son fırsatlar!

Uptown İncek'te son fırsatlar!

Firma: Lema Grup

Proje: Uptown İncek

Ankara'da yükselen Uptown İncek Konutları'nda kalan son daireler için cazip teklifler sunuluyor..



Başkentliler’in yeni gözde yerleşkesi İncek’in şehir merkezine en yakın bölgesinde yer alan “kupon projesi” Uptown İncek, kalan son daireler için cazip teklifler sunuyor.

 

Bloklar arası gölge düşmeyen yatay ve dikey konseptli özgün mimarisi, 3 metrelik tavan yüksekliği, eşsiz peyzajı, kapı komşusu olan TED Koleji gibi seçkin eğitim kurumlarına yakınlığı ile Türkiye’nin en önde gelen projeleri arasında yer almayı başaran  Uptown İncek Kontuları,  Lema Grup  tarafından hayata geçirildi.

 

Toplam 6 blok, 226 üniteden oluşan projede, yaşam başladı. Projede 1+1 loft dairelerden, 5+1 ve özel teraslı dublekslere uzanan konut seçenekleri sunuldu.

 

Uptown İncek te son fırsatlar!

 

Uptown İncek Konutları’nda yaklaşan yıl sonu öncesi sınırlı sayıda kalan daireler için cazip teklifler hazırladıklarını ifade eden proje yöneticileri, “Çocuklardan, sanatseverlere hemen herkes için “town” konseptiyle oluşturulan sosyal alanlarda, birbirleriyle kaynaşma olanağı bulan komşulara; şimdi de yeni yıl öncesi kendileri gibi seçkin komşular kazandırmak için çalışıyoruz” dediler.

 

Uptown İncek te son fırsatlar!

 

Mogan Gölü ve Ahlatlıbel Ormanı gibi Başkent’in en güzel manzaralarına sahip proje, AVM’lere ve eğitim kurumlarına yakın mesafede yer alıyor.

 

SOSYAL DONATI ALANLARINDA YENİ BİR SAYFA

 

Uptown İncek te son fırsatlar!

 

Uptown İncek Konutları’nda her daire için minimum bir, maksimum üç araçlık kapalı otopark bulunuyor. Proje, peyzaj alanındaki gölet ile de doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor.

 


Projenin sosyal donatı alanları dahilinde spor salonundan, yüzme havuzuna; saunadan, fin hamamına; sinemadan oyun salonlarına; müzik odasından, sanat galerisine, restorandan, kuaförüne, araba yıkama hizmetinden, oyun salonlarına varan yelpazede sosyal ihtiyaçların karşılanacağı alanlar konut sahiplerine bir evden daha fazlasını yaşama imkanı sunuyor. 

 

Çocuklar Minitown oyun parkında eğlenirken, ebeveynler Gurmetown’da kahvelerini içerek keyifli vakit geçirebiliyor.

 

Uptown İncek te son fırsatlar!

 

Web: http://www.uptownincek.com/
Telefon: 0 312 483 55 55

 


projeye sor



Geri Dön