29 / 03 / 2024

Prestij İncek projesi 2015 yılının sonunda tamamlanacak!

Prestij İncek projesi 2015 yılının sonunda tamamlanacak!

Fırat ve Dema inşaat'ın projesi 2015 sonunda tamamlanacak inşaat sektörünün öncü firmalarından Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen ve Ankara'nın önemli konut projelerinden biri olan İncek Prestij'in teslim tarihi Aralık 2015 olacak.




İncek'te 'Prestij' yükseliyor Ankara'nın önemli konut projelerinden incek Prestij, Başkent'in yeni cazibe merkezi İncek'te yükseliyor. 


Fırat ve Dema inşaat'ın projesi 2015 sonunda tamamlanacak inşaat sektörünün öncü firmalarından Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen ve Ankara'nın önemli konut projelerinden biri olan İncek Prestij'in inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Anahtar teslim tarihi Aralık 2015 olarak belirlenen proje, Ankara'nın yeni çekim merkezi incek'te yükseliyor. 


Fırat inşaat'ın sahibi ismail Mert Fırat, "Hayatın her alanında kusursuzluğu arayan ve ömür boyu prestij sahibi olmak isteyenler için tasarlanan projemiz yeni bir yaşam vaat ediyor" dedi. Fırat "60 bin metrekare alan üzerine kurulu, 765 konuttan oluşan İncek Prestij, 1 + 1'den 6+2'ye, Yalı Loftlardan 45 katlı Prestij Kule'ye uzanan farklı seçenekleriyle Ankara'nın ayrıcalıklı projelerinden biri" diye konuştu. 


DOĞAYLA İÇ İÇE


 Dema inşaat'ın sahiplerinden Sırrı Karahancı ise "Doğayla iç içe tematik bahçeler, teras bahçeler, açık ve kapalı yüzme havuzları, plaj havuz, spor merkezleri, resepsiyon, VIP hizmetler gibi pek çok özelliğe sahip olan incek Prestij, uygun fiyatlar sunan kampanyaları ile yatırımcıların ilgi odağı haline geldi" dedi.


Habertürk Ankara 


Prestij İncek Evleri satış ofisi:

Telefon: 444 9 765

Web adresi: incekprestij.com


Geri Dön