18 / 04 / 2024

incek prestij teslim

incek prestij teslim

İçerisinde 765 adet dairenin yer aldığı İncek Prestij teslim tarihi 2015 yılı olarak belirlendi. Toplam 60 bin metrekare alana sahip olan projede banka kredisi kullanmak mümkün...

İncek Prestij'de temiz doğa evlerin içine taşınıyor!

Ankara’da “doğanın kucağında” 765 konutluk “yeni bir şehir” oluşturan İncek Prestij Projesi, konutların içi kadar ortak kullanım alanlarında da tamamen standartlara uygun, sağlıklı, çevreci yapı malzemeleri kullanarak, temiz doğayı projenin yaşam alanları

İncek Prestij daire fiyatları!

Ankara İncek Prestij projesinde 765 adet daire bulunuyor. İncek Prestij daire fiyatları henüz açıklanmadı...

İncek Prestij teslim!

İncek Prestij projesi Ankara İncek'te 57 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Ankara İncek Prestij teslim tarihi henüz belirlenmedi...

İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkarıldı! 

Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ankara İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkardı. Satış ihalesi için teklifler 7 Kasım tarihinde saat 10.00’da Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğünde açılacak.

Ankara İncek Prestij'deki 5 adet konut ile Tuluntaş'taki 1 villa satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenler dikkat!

Metropol İmar A.Ş., Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İncek Prestij projesinde yer alan 5 adet konutu ve Tuluntaş'ta yer alan 1 adet villayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Sistem Prestij Villaları 5 ay sonra teslim!

Sistem Prestij Villaları, Sistem Grup İnşaat tarafından İzmir Menderes'te yükseliyor. İnşaat aşaması tamamlanmak üzere olan proje 5 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Peki Sistem Prestij Villaları ne kadar? İşte Sistem Prestij Villaları ile ilgili ayrıntılar...

Ostim Prestij ne zaman teslim?

Fırat Life Style, Dema Konut ve ZMK İnşaat ortaklığı ile inşa edilen projenin ruhsatı 26 Şubat 2016 tarihinde çıktı. Peki Ostim Prestij ne zaman teslim?

Empire İncek Evleri teslim tarihi!

Ankara'nın gelişen ilçesi İncek'te yükselen Empire İncek projesinde ev fiyatları 250 bin TL'den başlıyor ve 500 bin TL'ye kadar çıkıyor...

İncek Prestij'de yaşam başladı!

Hayatın her alanında kusursuzluğu arayan ve ömür boyu prestij sahibi olmak isteyenler için tasarlanan proje, yıldızı parlayan İncek'te Fırat ve Dema İnşaat Ortaklığıyla yeni bir yaşam vadediyor.

Bursa Prestij Modern teslim edildi!

Bakyapı, Osmangazi’de yer alan Bursa Prestij Modern’i teslim etti. 918 dairelik projenin yüzde 50 prim yaptığı belirtiliyor.

Bursa Prestij Modern teslim tarihi ne zaman?

Bak Yapı imzasıyla Bursa Yenişehir'de hayata geçirilen Prestij Modern projesinde toplam 918 adet daire bulunuyor. Peki Bursa Prestij Modern teslim tarihi ne zaman?

İncek Prestij'de 4+1 daireler 549 bin liradan başlıyor!

Fırat Life Style ve Dema İnşaat ortaklığıyla 60 bin metrekarelik bir alana kurulan İncek Prestij projesi 765 konuttan oluşuyor.

Ankara İncek Prestij satılık!

Ankara İncek Prestij satılık daire tipleri, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 2 salon şeklinde tasarlandı.

Prestij İncek'te 549 bin TL'ye 4+1!

Çok yakında teslim edilmesi planlanan Prestij İncek'te 549 bin TL'ye 4+1 daire sahibi olmak mümkün. Projede toplam 765 adet daire bulunuyor.

Uptown İncek'te teslim öncesi satışlar arttı!

2012 yılının Aralık ayında LEMA İnşaat tarafından temeli atılan ve kısa sürede Ankara'nın gözde projeleri arasında yerini alan Uptown İncek, yatırımcıların beğenisini kazanmaya devam ediyor.

İzmir Avcılar Prestij ne zaman teslim?

Forum Bornova 'nın karşısında yükselen projede 270 adet daire yer alıyor. Proje toplam 9 dönüm arsa alanında yükseliyor. Peki İzmir Avcılar Prestij ne zaman teslim?

incek prestij teslim Haberi

incek prestij teslim

İncek Prestij teslim tarihi hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. 16 bloktan meydana gelen projede satışlar devam ediyor.


Ödemelerde banka kredisi de kullanılan Prestij İncek'te yer alan daireler;  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 2 salon olarak dizayn edildi. 


İçerisinde 765 adet dairenin bulunduğu İncek Prestij teslim tarihi 1 yıl sonra olarak belirlendi. Projede firma bünyesinde vadelendirme yapılıyor. 


60 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen İncek Prestij'in sosyal imkanları arasında; dinlenme alanları, kapalı otopark, sauna, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness center, buhar odası bulunuyor. 


Fırat Life-Dema İnşaat ortak projesi olarak hayata geçirilen İncek Prestij teslim tarihi 2015 yılı içerisinde olması...