29 / 03 / 2024

ankara incek prestij

ankara incek prestij

ANKARA'NIN önemli inşaat firmalarından Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla gerçekleştirilen İncek Prestij projesi, Ankara'nın en hızlı büyüyen bölgesi İncek'te prestijli bir yatırım imkânı sunuyor.

İncek Prestij Evleri ne zaman teslim?

İncek Prestij Evleri ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. 60 bin metrekare alan üzerine yayılan Ankara İncek Prestij projesi 16 blok halinde yükseliyor...

İncek Prestij'in lansmanına Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi

Ünlü oyuncular Vatan Şaşmaz ve Tuğba Melis Türk ile manken Ebru Öztürk’ün de katılımıyla 765 konutun özel fiyatlarla satışa sunulduğu lansmana, Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi

İncek Prestij'te 284 bin lira'ya! 36 ay 0 faiz!

Her geçen yıl gelişen teknolojiyi konuta en üst düzeyde uygulamak için proje geliştirilen ve Ankara'da Mikro İnşaat tarafından inşa edilen İncek Prestij’de, akıllı ev sistemindeki ayrıntılar, konukları şaşırtıyor.

İncek Prestij daire fiyatları!

Ankara İncek Prestij projesinde 765 adet daire bulunuyor. İncek Prestij daire fiyatları henüz açıklanmadı...

İncek Prestij teslim!

İncek Prestij projesi Ankara İncek'te 57 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Ankara İncek Prestij teslim tarihi henüz belirlenmedi...

İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkarıldı! 

Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ankara İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkardı. Satış ihalesi için teklifler 7 Kasım tarihinde saat 10.00’da Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğünde açılacak.

Ankara İncek Prestij'deki 5 adet konut ile Tuluntaş'taki 1 villa satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenler dikkat!

Metropol İmar A.Ş., Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İncek Prestij projesinde yer alan 5 adet konutu ve Tuluntaş'ta yer alan 1 adet villayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Yargı, Melih Gökçek’in Ankara İncek’teki imar planı değişikliğini iptal etti!

Yaşanan gelişmelere göre, Ankara Gölbaşı İncek’te, Dam Yapı Kooperatifi alanında imarın artırılmasına ilişkin plan değişikliği iptal edildi.

Ankara İncek'e Birleşmiş Milletler kampüsü geliyor!

Ankara İncek'teki Diplomatik Yerleşkede BM Binaları İçin Arazi Tahsisi, Tasarımı ve İnşasına İlişkin Protokol”ün onaylanması uygun bulundu.

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuru şartları nedir?

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuru şartları nedir sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Ankara İncek 2. Etap 2019 başvuruları!

TOKİ Ankara İncek 2. Etap 2019 başvuruları bugün itibariyle başladı. Projede toplam 9 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara İncek 2. Etap projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Mansur Yavaş Ankara projelerini anlattı!

Millet İttifakı’nın Ankara Büyükşehir adayı Mansur Yavaş, başkent Ankara’ya prestij katacak olan projelerini açıkladı. İşte Yavaş'ın başkentte hayata geçireceği o projeler...

Ankara İncek 2. Etap TOKİ başvuruları başladı!

Ankara İncek 2. Etap TOKİ başvuruları bugün itibariyle başladı. Projede toplam 112 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuruları başlıyor!

TOKİ Ankara İncek 2. Etap projesinde yer alan 63 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Ankara İncek TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Ankara  İncek 2. Etap projesinde yer alan 69 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara İncek 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen ve stoklarda yer alan 76 konut satışa sunuldu. 

Ankara İncek Loft sakinleri brunch etkinliğinde buluştu!

Akfen İnşaat'ın Ankara'da hayata geçirdiği İncek Loft projesinde yaşayan site sakinleri hafta sonu yapılan brunch etkinliğinde bir araya geldi.

ankara incek prestij Haberi

ankara incek prestij

ANKARA'NIN önemli inşaat firmalarından Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla gerçekleştirilen İncek Prestij projesi, Ankara'nın en hızlı büyüyen bölgesi İncek'te prestijli bir yatırım imkânı sunuyor. 60 bin metrekarelik bir alanda insş edilen İncek Prestij toplam 765 konuttan oluşuyor. 

1+1'den 6+2'ye, Yalı Loft'lardan Prestij Kule'ye kadar farklı tip ve büyüklüklerde seçenekler içeren İncek Prestij, sosyal donatılanyla da dikkat çekiyor. İncek Prestij, ev sahibi olmak isteyenlere doğayla ic ice tematik bahçeler, teras bahçeler, acık ve kapalı yüzme havuzları, tam donanımlı spor merkezleri gibi pek cok farklı özellik sunuyor. 


ÖDEME KOLAYLIĞI

İncek Prestij'te, "Bütçeni Belirle, Ödeme Planını Sec, Konutunu Al" felsefesiyle hareket ettiklerini belirten Fırat - Dema İnşaat CEO'su İsmail Mert Fırat "Konut alıcıları ve yatınmcılanna, ödeme kolaylığı sunarak; herkesi bu ayrıcalıklı projenin ayrıcalıklı ödeme koşullarından...