25 / 04 / 2024

Mansur Yavaş Ankara projelerini anlattı!

Mansur Yavaş Ankara projelerini anlattı!

Millet İttifakı’nın Ankara Büyükşehir adayı Mansur Yavaş, başkent Ankara’ya prestij katacak olan projelerini açıkladı. İşte Yavaş'ın başkentte hayata geçireceği o projeler...



 

Millet İttifakı’nın  Ankara  Büyükşehir adayı Mansur Yavaş, Ankara’ya prestij katacak olan projelerini açıkladı. Sözcü gazetesinden Deniz Ayhan'ın haberine göre, eğer Yavaş, başkan seçilirse asfalt katılım payı kalkacak. Doğalgaz sayaçlarından depozito alınmayacak ve alınan paralar da iade edilecek. Ulus, Bilişim Kenti, Atapark, Bilim Spor Kültür Parkı ve Kızılay projeleri de başkentte hayata geçirilecek olan projeler arasında.

Mansur Yavaş,5 yeni projesini şu şekilde anlattı:

ULUS PROJESİ: Ulus, Kızılay, Saraçoğlu mahallesinin birbirinden güzel yapıları ön plana çıkarılacak. Butik oteller, tüm dünyadan turistleri çekecek müzeler, konserler, etkinlikler ve 24 saat yaşayan cıvıl cıvıl bir hayat ile Ankara; Paris, Roma, Londra gibi dünya başkentleri arasına girecek.

ATAPARK: Atapark; AOÇ, Ankara Çayı projeleriyle Ankara’nın yeşil nefes alması sağlanacak. AVM'lerde sıkışıp kalan halk, doğa ve sağlık ile kucaklaşacak. Uluslararası etkinlikler, konserler, orman içerisinde kır düğünü aktivitelerin de yapılacağı alanlar olacak.

BİLİŞİM KENTİ: Gölbaşı ilçesinde kurulacak bilişim kenti ile gençlerimize, alt yapısı, yolları, mimarisi, her türlü sosyal imkanları, doğası ile cennet gibi bir şehir kazandırıp, beyin göçünün de önüne geçeceğiz.

BİLİM-SPOR KÜLTÜR PARKLARI: İlçelerde yer alacak Bilim-Spor Kültür parkları sayesinde; çocuklarımızın bilgisayar, mekanik ve elektronik atölyeleri ve bilim merkezleri gibi alanlarda kendilerini geliştirmeleri sağlanacak.

KIZILAY PROJESİ: Kızılay projesi ile bina cepheleri kaliteli görünüme kavuşturulacak. Kaldırımlar genişletilip, otopark çözümleri ile toplu taşımaya ağırlık verilecek ve trafik azaltılacak. Kızılay gözde semtlerden biri haline gelecek.

 

Mansur Yavaş kimdir?


Geri Dön