25 / 04 / 2024

incesu kura çekimi

incesu kura çekimi

Başbakanlık Toplu Konut idaresi başkanlığı tarafından talep uygulaması kapsamında yapılan İncesu - Süksün Mahallesinde 250 adet ve Sultan Sakızı Mahallesinde 468 adet olmak üzere toplam 718 konutun kura çekimi yapıldı.

TOKİ Kayseri İncesu Sultansakızı kura çekimi 2015!

TOKİ Kayseri İncesu Sultansakızı kura çekimi 2015 kapsamında 718 adet konut noter huzurunda satışa sunuldu. Projede 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi kura çekimi ne zaman?

156 adet konutun satışa sunulduğu TOKİ Mardin Nur Mahallesi Evleri'nde başvurular bugün bitti. Peki TOKİ Mardin Nur Mahallesi kura çekimi ne zaman?

TOKİ Van Merkez Kevenli kura çekimi ne zaman?

Daire fiyatlarının 95 bin 658 TL başladığı TOKİ Van Merkez Kevenli Konutları'nda başvuruları bugün sona erdi .Peki TOKİ Van Merkez Kevenli kura çekimi ne zaman?

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi kura çekimi ne zaman?

Başvuru bedeli olarak 1.000 TL ödenen TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi Evleri'nde 441 konut satılıyor. Peki TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi kura çekimi ne zaman?

Bolu Yeniçağa TOKİ kura çekimi bugün!

TOKİ ile Bolu Yeniçağa Belediyesi işbirliği ile yapımı gerçekleştirilen Bolu Yeniçağa Projesi kapsamında yer alan 227 adet konutun kura çekimi yapılacak. Bolu Yeniçağa TOKİ kura çekimi bugün yapılacak.

TOKİ Bolu Yeniçağa kura çekimi!

Toplam 227 adet konutun yer aldığı TOKİ ile Bolu Yeniçağa Belediyesi işbirliği ile yapımı gerçekleştirilen Bolu Yeniçağa Projesinin kurası yapılacak. TOKİ Bolu Yeniçağa kura çekimi...

TOKİ Niğde Bor Kemerhisar kura çekimi bugün!

TOKİ Niğde – Bor - Kemerhisar Projesi kapsamında yer alan 165 adet konutun “Konut Belirleme Kura Çekilişi” düzenleniyor. TOKİ Niğde Bor Kemerhisar kura çekimi bugün gerçekleşecek.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ kura çekimi 2015!

Bingöl Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilen 1376 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ kura çekimi 2015...

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekimi!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 'nde toplam 1376 konutun kurası çekilecek. TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekimi 27-28 Temmuz 2015 tarihleri arasında yapılacak.

Bingöl TOKİ İnönü Mahallesi kura çekimi ne zaman?

Bingöl Belediyesi ile TOKİ tarafından İnönü Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında konutların kura çekimi yapılacak. Peki Bingöl TOKİ İnönü Mahallesi kura çekimi ne zaman?

Bolu Yeniçağa TOKİ Evleri kura çekimi!

TOKİ Bolu Yeniçağa Projesi kapsamında yer alan 227 adet konutun kura çekimi yapılacak. Bolu Yeniçağa TOKİ Evleri kura çekimi 24 Temmuz 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Niğde Bor Kemerhisar kura çekimi!

TOKi Niğde – Bor - Kemerhisar Projesi kapsamında yer alan 165 adet konutun kura çekimi yapılacak. TOKİ Niğde Bor Kemerhisar kura çekimi yarın gerçekleşecek.

Bolu Yeniçağa belediyesi TOKİ kura çekimi!

TOKİ ile Bolu Yeniçağa Belediyesi işbirliği ile yapımı gerçekleştirilen Bolu Yeniçağa Projesi kapsamında yer alan 227 adet konutun kura çekimi düzenleniyor. Bolu Yeniçağa belediyesi TOKİ kura çekimi 24 Temmuz'da yapılacak.

incesu kura çekimi Haberi

incesu kura çekimi

Başbakanlık Toplu Konut idaresi başkanlığı tarafından talep uygulaması kapsamında yapılan İncesu - Süksün Mahallesinde 250 adet ve Sultan Sakızı Mahallesinde 468 adet olmak üzere toplam 718 konutun, konut alma hakkı ve konut belirleme kura çekimi İncesu Merzifonlu Kara Mustafa Paşa Kervansarayımda gerçekleştirildi. 


İncesu Merzifonlu Kara Mustafa Paşa Kervansarayı'nda gerçekleştirilen kura çekimi törenine AK Parti MKYK üyesi ve Milletvekili Yaşar Karayel, İncesu Kaymakamı Tarık Bahadır, Toki Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, İncesu Belediye başkanı Zekeriya Karayol, ve ilçe sakinleri iştirak etti. 


Kura çekimi hakkında bilgi veren Toki Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca Süksün mahallesine 250 konut ve Sultan Sakızı mahallesine 468 adet toplamda 718 konut olduğunu belirterek şunları kaydetti... "Toplu konut idaresi başkanlığı tarafından Kayseri ilimizde bir çok yatırımlar hayata geçirilmiştir. Bunlardan...