20 / 04 / 2024

İndream Otomotiv Otelcilik Danışmanlık

İndream Otomotiv Otelcilik Danışmanlık

İndream Otomotiv Otelcilik Danışmanlık İletişim İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turgut Özbey tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Lantis Turizm Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Lantis Turizm Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Gençer tarafından kuruldu.

Mayorka Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Mayorka Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 1.000.000,00 TL sermeye bedeli ile Furkan Kadıoğlu ve Ömer Köle ortaklığıyla kuruldu.

Gökdemir Otelcilik Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökdemir Otelcilik Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Demir tarafından kuruldu.

Yzg Otelcilik İnşaat Turizm Tekstil Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Yzg Otelcilik İnşaat Turizm Tekstil Otomotiv Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan İnanç tarafından kuruldu.

Emek Aleph Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Turizm Otomotiv Limited Şirketi Kuruldu!

Emek Aleph Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Turizm Otomotiv Limited Şirketi Bakırköy'de Adem Kulakcı tarafından kuruldu.

Demir72 İnşaat Otomotiv Otelcilik Nakliye Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir72 İnşaat Otomotiv Otelcilik Nakliye Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Mahsum Demir tarafından kuruldu.

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Bülent Gökdemir ve İmdat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Yeni Ulus Turizm Seyahat İnşaat Otomotiv Otelcilik Restoran Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Yeni Ulus Turizm Seyahat İnşaat Otomotiv Otelcilik Restoran Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şti. Üsküdar'da Dilek Edanur Tamrak tarafından kuruldu.

Wıshup Global İnşaat Turizm Otelcilik Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wıshup Global İnşaat Turizm Otelcilik Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Alpaslan Bülbül tarafından kuruldu.

Kafkas World Travel Organizasyon Pazarlama Turizm İnşaat Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kafkas World Travel Organizasyon Pazarlama Turizm İnşaat Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Ticaret Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de kuruldu.

Tab Otelcilik Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tab Otelcilik Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de Turgay Işık tarafından kuruldu.

Gerff Turizm Otelcilik İnşaat Emlak Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gerff Turizm Otelcilik İnşaat Emlak Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de Erkan Şahin, Faruk Şahin ve Gürkan Şahin ortaklığında kuruldu.

Turla Gel Turizm Otelcilik Ticaret Gıda Otomotiv Ve Lojistik Anonim Şirketi kuruldu!

Turla Gel Turizm Otelcilik Ticaret Gıda Otomotiv Ve Lojistik Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Çiftçi tarafından kuruldu.

İndream Otomotiv Otelcilik Danışmanlık Haberi

İndream Otomotiv Otelcilik Danışmanlık

İndream Otomotiv Otelcilik Danışmanlık İletişim İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turgut Özbey tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Aralık'ta kuruldu. 


İndream Otomotiv Otelcilik Danışmanlık İletişim İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1-Türkiye genelinde her türlü araçla (binek, jeep vb ) oto kiralama hizmetleri vermek. Yabancı Oto kiralama şirketlerinin mümessilliğini almak, konusu ile ilgili olarak yurt dışından her türlü araç ithalatı yapmak. 2-Türkiye genelinde her türlü araç alıp, satmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü motorlu taşıtların alım, satım, kiralama, ithalat ve ihracatını yapmak. 3- Şirket otomotiv sanayi ile ilgili otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, bisiklet, motorsiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve...