19 / 04 / 2024

İnegöl Belediyesi Yeni Hizmet Binası bursa

İnegöl Belediyesi Yeni Hizmet Binası bursa

Bursa İnegöl Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Meydan için düzenlenen mimari yarışmada birinciliği elde eden proje daha hayata geçmeden uluslararası yarışmalarda boy göstermeye başladı.

Arsa alıp yatırım yapmak isteyenlere fırsat! İnegöl Belediyesi Bursa'da 12 arsayı satıyor! 

İnegöl Belediyesi, Bursa ili, Nilüfer ve İnegöl ilçelerinde yer alan 12 arsayı 3 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

İnegöl Belediyesi'nden yatırım atağı!

İnegöl Belediyesi yeni yatırımlar için harekete geçti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilk sırada yeni Belediye Hizmet Binası ile Kent Meydanı’nın olduğunu belirtti ve Millet Bahçesi’nin de hayırsever işadamı Mehmet Yıldız’ın desteği ile yapılacağını belirtti.

İnegöl'de e-imar uygulamasını 1 ayda 12 bin kişi kullandı!

Bursa İnegöl Belediyesi tarafından 2020 yılının Nisan ayında hizmete açtığı e-imar uygulaması, kısa süre içerisinde vatandaşlarca sıkça kullanılmaya başladı. Uygulamayı Mart ayında 12 bin ziyaretçinin kullandığı açıklandı.

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık iş hanı!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl Merkez Yenişehir Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde bulunan 91 adet bağımsız bölümden oluşan iş hanını 59 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkardı.

Bursa İnegöl'de kaçak 8 yapı yıkıldı!

Bursa İnegöl Belediyesi, ilçe genelinde farklı mahallerde bulunan 8 yapının yıkım işlemlerini gerçekleştirdi.

İnegöl Belediyesi ilçedeki kaçak yapıları ortadan kaldırıyor! 

Bursa İnegöl Belediyesi ekipleri çevre yolunda inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

İnegöl'deki 2 metruk bina yıkıldı!

Bursa İnegöl Belediyesi, kullanılmayan tehlike arz eden 2 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. Şehir merkezinde ve kırsal mahallelerde de tehlikeye neden olan binalar tek tek yıkılıyor.

Bursa İnegöl Belediyesi kira ödemelerini erteledi!

Bursa İnegöl Belediyesi, 2021 Ocak ayı meclis toplantısında aldığı karar ile belediyeye ait iş yerleri için kira ödemelerini 3 ay boyunca erteledi.

Sakarya Belediyesi Yeni Sakarya Stadyumu kiralamasından 1.2 milyon zarar etti!

Sakarya Belediyesi, Yeni Sakarya Stadyumu’nu 325 bin TL'ye Sakaryaspor’a kiraladı. Fakat Sayıştay raporuna göre, belediye 1 milyon 864 bin TL'lik masrafı üstlenerek 1 milyon 261 bin TL zarara uğradı.

Kanal İnegöl projesi için düğmeye basıldı!

Bursa İnegöl Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kanal İnegöl’de çalışmalar başladı. Projenin 2021 yılı sonunda tamamlanması bekleniyor.

Bursa İnegöl'e otopark inşa ediliyor!

Bursa İnegöl Belediyesi, Yeni Mahalle'de inşa edilecek 27 araçlık otopark için çalışmalara başladı.

İnegöl Belediyesi, asılsız imar paylaşımları için harekete geçti!

Bursa İnegöl Belediyesi, sosyal medya üzerinden yapılan Çevre Yolunda İmara Açılması An Meselesi’’ başlıklı arsa ilanı hakkında işlem başlattı.

Bursa İnegöl'de kaçak yapıların yıkımı gündemde!

Bursa İnegöl Belediyesi Ekim ayı olağan meclisi ikinci oturum toplantısı Pazartesi günü yapıldı. 7 gündem maddesiyle açılan mecliste, kaçak yapıların yıkımında encümen kararı alındı.

İnegöl Belediyesi Yeni Hizmet Binası bursa Haberi

İnegöl Belediyesi Yeni Hizmet Binası bursa

Eski hastanenin bulunduğu alanda yapılması planlanan İnegöl Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Meydan için düzenlenen mimari yarışmada birinciliği elde eden proje daha hayata geçmeden uluslararası yarışmalarda boy göstermeye başladı. 16-18 Kasım 2016 tarihleri arasında Berlin'de yapılacak Dünya Mimarlık Festivali'nde (World Architecture FestivalWAF) İnegöl Belediye Hizmet Binası projesi finalde yarışacak 13 projeden biri olmaya hak kazandı. Eski hastane alanı ile Heykel Meydanını kapsayacak şekilde tasarlanan çalışma için ulusal çapta başlatılan mimari proje yarışmasında, İnegöl'e değer katacak olan proje geçtiğimiz Haziran ayında belirlenmiş ve görkemli bir ödül töreni ile yarışmada dereceye giren proje sahiplerine ödülleri takdim edilmişti. 


İstanbul, İzmir ve Ankara başta olmak üzere Türkiye'nin farklı illerinden birbirinden iddialı 49 projenin katıldığı mimari yarışmada birinciliği; M. Arif Suyabatmaz ve Hakan Demirci'm temsilcisi...