19 / 04 / 2024

inegöl emniyet müdürlüğü ihalesi

inegöl emniyet müdürlüğü ihalesi

İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, İnegöl Emniyet Müdürlüğü şubelerini tek çatı altında toplayacak olan İnegöl Emniyet Müdürlüğü yeni binasının inşaat projesinin TOKİ'ye teslim edilmesinin ardından temel atma işlemi bekleniyor.

İnegöl Emniyet binası projesi ihale aşamasında!

2013 yılında projesi hazırlanan İnegöl Emniyet Müdürlüğü yeni binasının inşaatına doğru bir adım daha atıldı. 9 milyon TL'ye mal olacak modern binanın yapımı için TOKİ'nin en kıza zamanda ihale yapması bekleniyor.

İŞKUR açıkladı, KPSS şartsız Emniyet Müdürlüğü bünyesine personel alımı yapılacak

İŞKUR, açık iş ilanları üzerinden yeni bir personel alım ilanı açıkladı. Emniyet Müdürlüğü'ne KPSS şartı aranmadan daimi alımlar yapılacağı belirtildi. Yaş şartının aranmadığı personel alım ilanında farklı meslekler için alım yapılacağı bildirildi. İşte haberin ayrıntıları...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü duyurdu! İstanbullular dikkat! Bazı vapur seferleri bugün yapılamayacak!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından  Üsküdar ve Çengelköy iskelelerinde bazı vapur seferlerinin yapılamayacağına dair açıklama geldi. Peki hangi saat aralığında seferler yapılamayacak? İşte detaylar... 

Emniyet Genel Müdürlüğü’nde çalışmak isteyenlere müjde! KPSS şartı aranmıyor! Son başvuru tarihi 25 Mayıs!

EGM’den, KPSS şartı aranmaksızın personel alımı gerçekleştirileceği duyuruldu. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere gerçekleştirilecek personel alımlarına ilişkin kadrolar paylaşılırken, son başvuru tarihinin 25 Mayıs 2023 olduğu öğrenildi.

Fırsatçılara büyük darbe! Emniyet Müdürlüğü harekete geçti

Ankara Emniyet Müdürlüğü, zelzelenin akabinde fahiş ücret artışı yapanlarla alakalı işlem başlatıldığını duyurdu.  konut satışı ve kiralamada fahiş fiyat uygulanan ilanların sahipleri, sözleşmeye taraf mülk sahibi ile aracılar hakkında işlem yapılacak.

Polis Özel Harekat nasıl olunur? Emniyet Genel Müdürlüğü duyurdu! İşte başvuru detayları

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı Polis Özel Harekat için yeni dönemde alımların nasıl olacağı araştırılıyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü 3 bin 250 bekçi alımı yapacak! Bekçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır?

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı, toplamda 3 bin 250 erkek çarşı ve mahalle bekçisi alacak. Peki bekçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır?

Emniyet Genel Müdürlüğü 3000 bekçi personel alımı yapacak! Başvuru şartları nelerdir?

Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada Emniyet Genel Müdürlüğü 3000 bekçi alımı yapılacağı bildirilmişti. Emniyet Genel Müdürlüğü, bekçi alımı için başvuruları ne zaman -nasıl yapılacağı, şartları merak konusu oldu. İşte EGM 3000 bekçi personel alımının detayları…

Şile Tapu Müdürlüğü’ne 2. dalga rüşvet operasyonu!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Şile Tapu Müdürlüğü'nde 2. dalga rüşvet operasyonu düzenlendi. 

Tapudan randevu alacaklar dikkat! Bu tapu müdürlükleri...

Merakla beklenen 2021 yılı tapu müdürlükleri yıllık işlem yevmiye istatistikleri resmen açıklandı. Açıklanan verilere göre Ankara Çankaya ilk sırada yer aldı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binasının yıkımıyla ilgili soru önergesi verildi!

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binası hakkında verilen yıkım kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü yeni yerine taşındı!

Antalya Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü inşaatı tamamlanan yeni yerinde hizmet vermeye başladı. 

Rize Emniyet Müdürlüğünün eski binası yıkılıyor!

Rize'deki eski emniyet müdürlüğü binasının yıkım çalışmaları başladı.

Kemer Emniyet Müdürlüğü, Göynük'teki yeni binasına taşındı!

Antalya Kemer Emniyet Müdürlüğü yeni binası olan Kemer Belediyesi Göynük Hizmet Binası'na taşındı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yeni binasında hizmet vermeye başlayacak emniyet teşkilatını ziyaret etti.

inegöl emniyet müdürlüğü ihalesi Haberi

inegöl emniyet müdürlüğü ihalesi

2012 yılında dillendirilen, 2013 yılında ise projesi hazırlanan ve yine aynı yıl içerisinde sondaj çalışmaları yapılan İnegöl Emniyet Müdürlüğü yeni binasın artık temel atma işlemini bekliyor. 


İHALENİN BU YIL İÇİNDE YAPILMASINI BEKLİYORUZ 

Proje hakkında bilgilendirmede bulunan İnegöl Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, "Binayla ilgili uzun zamandan beri siz de takip ediyorsunuz, son gelişmeyi memnuniyet ile size ifade edeyim. Gerçekten İnegöl halkımıza, İnegöl'ümüze, buradaki markamıza yakışır ve yaraşır bir bina olacak şekilde bütün işlemlerini yaptık. Maliyet hesaplaması Bursa Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nden alındı. Genel Müdürlüğümüz nezdinde de işlemleri tamamlandı ve TOKİ'ye teslim edildi. Oradan ihaleyi bekliyoruz, inşaat yapımı işi ihaleye çıkacak. Bu yıl içerisinde ihale edilip kazmanın vurulmasını bekliyoruz. Bize ayrılan miktar 9 milyon lira civarında. Ama ne kadara mal olur onu bilemiyoruz....