19 / 04 / 2024

inegöl toki başvuruları

inegöl toki başvuruları

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa İnegöl projesini satışa çıkardı. Proje için ödenecek taksit bedeller 1.449 TL'den başlıyor...

TOKİ başvuruları başladı mı, ne zaman başlıyor? İşte TOKİ’den 24 il müjdesi!

TOKİ’den ucuza ev satın almak isteyenler, sık sık TOKİ projelerini kontrol etmektedir. Peki TOKİ başvuruları başladı mı, ne zaman başlıyor? İşte detaylar!

Trabzon TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor? TOKİ Çaykara fiyatları 2022!

Trabzon TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı ve  TOKİ Çaykara fiyatları 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Çaykara detayları 2022....

TOKİ başvuruları başlıyor! 50 bin liradan bile az peşinatla konut fırsatını kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesi için başvurular başlıyor. Projeden 50 bin liradan az peşinatla konut sahibi olmak mümkün. İşte detaylar...

Siirt Veysel Karani TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Siirt Baykan Veysel Karani 2020 projesi için başvurular yarın başlıyor. 

2020 TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor?

2020 TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Hayata geçirilecek projelerle dar ve orta gelirli aileler ev sahibi olacak.

Kepez TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor?

Kepez TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 1 adet 2 oda 1 salon konut bulunuyor.

Denizli Baklan TOKİ başvuruları 29 Temmuz'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Baklan orta gelir grubu projesi için başvurular 29 Temmuz 2019 tarihi itibariyle başlıyor.

Eskişehir Söğütözü TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Eskişehir Tepebaşı Söğütözü TOKİ başvuruları yarın itibariyle başlıyor. Projeden 543,94 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

Tokat Dedeli TOKİ başvuruları 2 Mayıs'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Dedeli projesinde yer alan konutlar için başvurular 2 Mayıs tarihinde başlıyor.

Tepebaşı Söğütözü TOKİ başvuruları 29 Nisan'da başlıyor!

Tepebaşı Söğütözü TOKİ başvuruları 29 Nisan tarihi itibariyle başlıyor. Projeden 543,94 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Ziraat Bankası TOKİ başvuruları nasıl yapılır?

Ziraat Bankasından TOKİ başvuruları nasıl yapılır? 50 bin sosyal konut başvuru işlemleri nelerdir? TOKİ projelerinde başvurudan konut teslimine kadar ne işlemler yapılır?

TOKİ başvuruları nereye yapılıyor 2019?

TOKİ 50 bin sosyal konut başvuruları 6 Mart ile 19 Nisan 2019 tarihleri arasında kabul edilecek. Peki TOKİ başvuruları nereye yapılıyor 2019?

Denizli Merkezefendi TOKİ başvuruları 5 Mart'ta başlıyor!

Denizli Merkezefendi TOKİ başvuruları 5 Mart 2019 tarihinde başlıyor. Projede 2 bin 281 adet konut bulunuyor.

inegöl toki başvuruları Haberi

inegöl toki başvuruları

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa İnegöl projesi için başvurular başladı.

Bursalıların yüzünü güldüren TOKİ İnegöl projesinde 88 adet konut yer alıyor. Projede yer alan 70 konut 2 oda 1 salon, 18 konut ise 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 

TOKİ Bursa İnegöl projesi için başvurular 19 Nisan 2022 tarihinde sona eriyor. Proje için başvurular Halk Bankası aracılığıyla kabul ediliyor.

Peki kura çekilişinin 26 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirileceği TOKİ Bursa İnegöl projesinde fiyatlar ne kadar? İşte detaylar...

İnegöl TOKİ projesinde en düşük konut bedeli 231 bin 991 TL'den başlıyor, 653 bin 923 TL'ye kadar yükseliyor. Proje için 120 ay vade sağlanıyor.

TOKİ Bursa İnegöl projesi için...