26 / 04 / 2024

İngiltere 2020 konut fiyatları

İngiltere 2020 konut fiyatları

 İngiliz konut kredisi kuruluşu Halifax, ülke genelinde 2020 yılında konut fiyatlarının yüzde 6 arttığını belirtti. 

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 7,3 arttı!

İngiltere'de bu yıl konut fiyatları son 6 yılın en yüksek artışı yaşadı. 7.3 artan konut fiyatlarının gelecek yıl düşmesi bekleniyor. 

İngiltere'de konut fiyatları peş peşe 3 aydır yükselişte!

İngiltere konut fiyatları Aralık 2023'te yüzde 1,1 artarak yükselişini üçüncü aya taşıdı. Bu rakamlarla İngiltere'de konut fiyatları bir ayda 3 bin sterlin arttı.

Türkiye gayrimenkul fiyatları İngiltere konut pazarı ile yarışıyor!

Türkiye'deki konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıyı yurt dışına yöneltti. Yatırımcılar özellikle İngiltere'de konut pazarına büyük ilgi duymaya başladı.

İngiltere'de konut fiyatları Kasım ayında yüzde 0,5 arttı!

İngiliz konut finansman kuruluşu Halifax tarafından açıklanan rakamlara göre İngiltere’de konut fiyatlarının bu senenin kasım ayında yüzde 0,5 artış kaydettiği bildirildi.

İngiltere'de konut sektörü Kasım ayında daraldı!

S-P Global / CIPS tarafından yayınlanan resmi verilere göre İngiltere’de konut sektörü bu senenin kasım ayında daraldı. İşte detaylar...

İngiltere’de konut fiyatları yüzde 0,2 oranında yükseldi

İngiltere’de konut fiyatları bu yılın kasım ayında yüzde 0,2 artarak yükseldi. Konut finansman kuruluşu Nationwide’dan yapılan açıklamada, ülkede konut fiyatlarının bu yılın kasım ayında aylık bazda yüzde 0, 2 artış yaptığı belirtildi. İşte haberin detayları...

İngiltere’de konut sahibi Türklerin sayısı 200 bini buldu!

İngiltere’de konut alan Türklerin sayısı 200 bine ulaştı. Yatırım amaçlı yeni model ise 25 sene kira getirisi teminatı verilen ve kiralama işlemlerinin İngiliz devletinin bütçesinin desteklediği bir vakıfça gerçekleşen “kullanım hakkı olmayan sahiplik” sistemi oldu.

İngiltere'de konut fiyatlarında son 5 yılın en büyük düşüşü!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre İngiltere'de konut fiyatları yüzde 1,7 oranında düşüş göstererek, son 5 senenin en büyük gerilemesini yaşadı

İngiltere konut satışlarında sert düşüş! Pandemiden beri en düşük seviye

İngiltere'de konut satışları Temmuz ayında yüzde eksi 44'e düştü. Bu rakam pandemiden beri görülen en düşük seviye oldu.

İngiltere'de konut fiyatlarında 14 yılın en sert düşüşü!

Konut finansman kuruluşu Nationwide tarafından yapılan son dakika açıklamasında İngiltere'de konut fiyatlarının bu senenin temmuz ayında yıllık bazda yüzde 3,8 azalarak 2009'dan  bu yana en sert düşüşünü kaydettiği bildirildi.

İngiltere'de konut fiyatları Nisan ayında yüzde 0,5 arttı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, İngiltere’de konut fiyatları bu senenin nisan ayında yüzde 0,5 artış gösterdi.

İngiltere'de konut fiyatlarının artış hızı yavaşladı!

Rightmove internet sitesi tarafından yapılan araştırmaya göre İngiltere'de konut satıcılarının talep ettikleri fiyatlarda artış hızı yavaşladı.

İngiltere'de konut fiyatları Şubat ayında yüzde 5,5 arttı!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi (ONS) tarafından yapılan açıklamada, İngiltere'de konut fiyatlarının Şubat ayında yıllık bazda yüzde 5,5 arttığı ve ortalama konut fiyatının 288 bin sterline yükseldiği belirtildi.

İngiltere’de konut fiyatları Mart ayında yıllık bazda yüzde 1,6 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere’de konut fiyatlarının bu senenin mart ayında yıllık bazda yüzde 1,6 artış gösterdi.

İngiltere 2020 konut fiyatları Haberi

İngiltere 2020 konut fiyatları

İngiliz konut kredisi kuruluşu Halifax, 2020 konut kredisi ile ilgili rapor yayınladı. İngiliz konut kredisi kuruluşu Halifax’tan yapılan açıklamada, ülkede konut fiyatlarının 2020 yılında yüzde 6 arttığı, 2021 yılında ise fiyatlarda aşağı yönlü baskının hissedilebileceği aktarıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; açıklamada ülkede ortalama bir konutun fiyatının 2020 yılında 253 bin 374 sterline yükseldiği belirtildi. 

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Halifax Direktörü Russell Galley, gelecek  dönemde ekonomideki gelişmelerin konut fiyatlarını baskılayabileceğini vurguladı. 

Galley açıklamasında “Eğer İngiliz ekonomisi yenilenen karantina kararları sınırlanır, gelecek aylarda işsizlik genel olarak tahmin edildiği şekilde artarsa, 2021 yılında konut fiyatlarında aşağı yönlü baskının görülmesi olası.” ifadelerini kullandı.

Geçen ay  bir diğer konut kredi kuruluşu olan Nationwide ise ülkede 2020  konut fiyatlarının ortalama yüzde 7,3 ile son 6 yılın en...