24 / 04 / 2024

Inİstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek

Inİstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek

Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliği ile hayata geçirilen Nef Inİstanbul Evleri Topkapı’da inşa ediliyor. Peki Inİstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL? 16 Ocak 2024 demir fiyatları

İnşaat piyasasının kalbi olarak bilinen demirin güncel fiyatları merak ediliyor. 1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL?

Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri ne zaman teslim?

17 blok şeklinde yükselen Beylikdüzü Vira İstanbul projesi 2 etap şeklinde hayata geçiriliyor. Proje 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından meydana geliyor. Peki Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Bizimtepe Aydos Evleri ne zaman teslim?

Bizimtepe Aydos projesi 13 katlı 17 blok olarak İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirildi. Bizimtepe Aydos Evleri ne zaman teslim?

Sinpaş Finans Şehir Evleri ne zaman teslim?

Sinpaş Finans Şehir projesi İstanbul Ümraniye - Ataşehir bölgesinde Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirildi. Sinpaş Finans Şehir Evleri ne zaman teslim?

Meydan Ardıçlı Evleri ne zaman teslim?

Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding tarafından İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Meydan Ardıçlı Evleri ne zaman teslim?

Avangart İstanbul Evleri ne zaman teslim?

1+0'dan 4+1'e kadar daire alternatifleri sunulan Avangart İstanbul projesi İstanbul Seyrantepe'de sekiz blok olarak Gül Proje tarafından hayata geçirildi. Avangart İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Avenue İstanbul Gül İnşaat Evleri ne zaman teslim?

Toplam 436 daireden meydana gelen Avenue İstanbul projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Büyükçekmece'ye bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa ediliyor. Peki Avenue İstanbul Gül İnşaat Evleri ne zaman teslim?

Zer Muhteşem Yeni Yıl Evleri ne zaman teslim?

Zer Muhteşem Yeni Yıl Evleri İstanbul Göztepe'de kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor. Zer Muhteşem Yeni Yıl Evleri ne zaman teslim?

NEF Basın Ekspres Evleri ne zaman teslim?

Timur Gayrimenkul imzasıyla inşa edilen NEF Basın Ekspres projesi 503 daire ve 10 ticari birimden meydana geliyor. Peki NEF Basın Ekspres Evleri ne zaman teslim?

Güneşli Motto İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Motto İstanbul Evleri İstanbul Güneşli'de Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede fiyatlar 387 bin TL'den başlıyor...

Bumerang Kartal Evleri ne zaman teslim?

İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Bumerang Kartal projesi Özkartallar İnşaat tarafından hayata geçirildi. Bumerang Kartal Evleri ne zaman teslim?

Lens İstanbul Kurtköy Evleri ne zaman teslim?

Lens Yapı imzası taşıyan Lens İstanbul projesi 1.162 daire ve 82 adet mağazadan oluşuyor. Peki Lens İstanbul Kurtköy Evleri ne zaman teslim?

Blox Haliç 3 Evleri ne zaman teslim?

Efektif Gayrimenkul imzası taşıyan Blox Haliç 3 projesi 'Her Adımda İstanbul'' sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Blox Haliç 3 Evleri ne zaman teslim?

Inİstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek Haberi

Inİstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek

3565  dairenin yer aldığı Inİstanbul Evleri 'nde  daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.


Sosyal kullanım alanları içerisinde projede yüzme havuzu, kreş, kapalı otopark, fitness center, oyun alanları, mescit, güvenlik, futbol alanları, asansör, basketbol sahası ve sinema bulunuyor.


Inİstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Inİstanbul Evleri ‘nde dairelerin teslimleri 2018 yılının 2. Yarısında başlayacak.


411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana gelen Inİstanbul Evleri E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede, 130 dönümlük Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Inİstanbul Evleri iletişim 

Telefon: 444 72 21

Web: www.hayatbeklemez.com

Pınar...