26 / 04 / 2024

Inİstanbul Gala fiyatları ne kadar

Inİstanbul Gala fiyatları ne kadar

İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. TEM'e 7 kilometre yakınlıkta olan proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Nef Inİstanbul Gala satış fiyatları!

Nef Inİstanbul Gala satış fiyatları konutların kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor. Teslimlerin 3 yıl sonra gerçekleşmesi planlanan projede 30 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Inİstanbul Gala fiyatları ne kadar?

Inİstanbul Gala'da yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen projede 788 adet ünite yer alıyor. Peki Inİstanbul Gala fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı!

Bugün inşaat demir fiyatlarına zam geldi. İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 2 Şubat 2024 demir fiyat listesi. 

İnşaat demir fiyatları düştü! İşte İstanbul, İzmir, Payas ve Kabük inşaat demiri güncel fiyatları

İnşaat sektöründe en büyük gider olarak kabul edilen demir fiyatları düşmeye başladı. 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük inşaat demir fiyatları kaç lira? 2024 inşaat demiri fiyatları...

İnşaat malzemeleri fiyatları yüzde 2,18 arttı!

İstanbul Ticaret Odası tarafından resmi olarak açıklanan verileye göre inşaat malzemeleri fiyatlarında yüzde 20 artış görüldü...

İnşaat malzemeleri fiyatları yüzde 7,22 arttı!

İstanbul Ticaret Odası tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, inşaat malzemeleri fiyatları yüzde 7,22 artış gösterdi...

İnşaat malzemeleri fiyatları endeksi Ocak’ta yüzde 0.78 arttı! 

İTO, İstanbul'da Ocak ayına ilişkin perakende fiyatlarını açıkladı. Verilere göre; inşaat malzemeleri fiyatları yüzde 0,78 artış kaydetti. 

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış ofisi!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış ofisi iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika uzaklıkta olan projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Inİstanbul Gala Topkapı fiyatları!

Inİstanbul Gala Topkapı fiyatları dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa edilen projede yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala fiyatları!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala fiyatları kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Metroya 100 metre, metrobüse 1 kilometre uzaklıkta bulunan projede 30 ay 0 faiz imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans!

Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede dairelerin alanları 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor.

İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans satılık!

İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. TEM'e 7 kilometre yakınlıkta olan proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Inİstanbul Gala Topkapı ödemeleri!

Inİstanbul Gala Topkapı ödemeleri kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa edilen projede konut fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Davutpaşa Inİstanbul Gala satılık ev!

Davutpaşa Inİstanbul Gala satılık ev fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. TEM'e 7 kilometre uzaklıkta inşa edilen projede 2 bin 100 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış fiyatları!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 788 adet ünite bulunuyor.

Inİstanbul Gala fiyatları ne kadar Haberi

Inİstanbul Gala fiyatları ne kadar

 Inİstanbul Gala Topkapı'da 788 adet ünite yer alıyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında olan projede teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında yapılması öngörülüyor. 


İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans satılık daire alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerine yayılan projede 30 ay 0 faiz fırsatı ile konut sahibi olunabiliyor. 


Inİstanbul Gala Evleri TEM'e 7 kilometre, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metroya 100 metre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, metrobüse 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans satılık konut tipleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler mevcut. Projede yüzde 1 peşinatta, yüzde 75'lik tutar banka kredisiyle, yüzde 24'lük tutar ise teslimde ödeniyor. 


Dairelerin 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Inİstanbul Gala Topkapı'da oyun alanları, sinema, kapalı...