19 / 04 / 2024

İnistanbul Gala Projesi ofisi

İnistanbul Gala Projesi ofisi

İş GYO ve Nef imzası taşıyan İnistanbul Gala projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa ediliyor.İş Gayrimenkul İnistanbul Gala adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Inistanbul Gala'da 3 haftada 875 ünite satıldı!

Fiyatların 320 bin liradan başladığı, İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.

Inistanbul Gala Topkapı'da 320 bin TL'ye 1+1!

30 ay vade farksız taksit ve yüzde 1 peşinatlı ödeme seçenekleri ile ev sahibi olunabilen İnistanbul Gala projesinde fiyatlar ise 320 bin liradan başlıyor.

İnistanbul Gala'da 3 haftada 875 konut satıldı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala'da yeni bir blok daha satışa çıktı. Şirket yetkilileri 3 hafta içinde bin 140 üniteden 875'ini sattıklarını bildirdi.

İnistanbul Gala'da 3 haftada 875 konut satıldı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala'da yeni bir blok daha satışa çıktı. Şirket yetkilileri 3 hafta içinde bin 140 üniteden 875'ini sattıklarını bildirdi.

İş GYO Nef İnistanbul Gala projesi nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Topkapı İnistanbul Gala projesi 'nde daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Peki İş GYO Nef İnistanbul Gala projesi nerede?

Nef Topkapı İnistanbul Gala iletişim!

Toplam 788 üniteden meydana gelen İnistanbul Gala projesi İş GYO ve Nef tarafından Topkapı'da yükseliyor. Nef Topkapı İnistanbul Gala iletişim için 444 72 21 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Topkapı Inistanbul Gala'da 30 Ay 0 Faiz avantajı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.Inistanbul Gala Ön talep döneminde 7 binin üzerinde başvuru alarak dikkatleri çekti.

Nef İnistanbul Gala Topkapı Evleri nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği İnistanbul Gala projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından hayata geçiriliyor. Peki Nef İnistanbul Gala Topkapı Evleri nerede?

Inİstanbul Gala projesi nerede?

Teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında gerçekleşeceği Inİstanbul Gala projesi İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçiliyor. Peki Inİstanbul Gala projesi nerede?

Inİstanbul Gala projesi ne zaman teslim?

İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen Inİstanbul Gala ev fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.Peki Inİstanbul Gala projesi ne zaman teslim edilecek?

Inistanbul Gala'da yeni üniteler satışta!

İş GYO ve Nef imzalı Topkapı İnistanbul Gala projesi ilgi görmeye devam ediyor. 1140 ünitenin 875'i satılan projede yeni ünitelerde satışa çıkarıldı.

Inistanbul Gala'nın yüzde 80'i 3 haftada satıldı!

İş GYO ve Nef'in ilk projesi İnistanbul Galaya yatırımcıların ve konut sahibi olmak isteyenlerin yoğun ilgisi üzerine projede yeni bir blok satışa açıldı.

Topkapı Inistanbul Gala’da fiyatlar 320 bin TL'den başlıyor!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi Topkapı’da yükselen İnistanbul Gala’da yoğun ilgi ve satış hızı nedeniyle yeni bir blok satışa açıldı. 3 haftada 1.140 üniteden 875’i satıldı. Proje, ön talepte 7 binin üzerinde başvuru aldı.

İnistanbul Gala Projesi ofisi Haberi

İnistanbul Gala Projesi ofisi

Daire fiyatlarının 320 TL'den başlangıç gösterdiği İş Gayrimenkul İnistanbul Gala projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.


İş Gayrimenkul İnistanbul adres bilgileri olarak Maltepe Mah. Davutpaşa Cad. No: 42 34010 Zeytinburnu/İstanbul belirlendi.Teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında gerçekleşeceği Topkapı İnistanbul Gala Projesi Nef ve iş GYO imzası ile yükseliyor. 


Daire büyüklüklerinin 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Topkapı İnistanbul Gala Evleri'nde yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan kısım için 30 ay vade farksız taksitlendirme yapılıyor.


Inistanbul Gala Davutpaşa projesinde sosyal donatılar arasında kapalı otopark, oyun alanları, asansör, basketbol sahası, sinema, mescit, güvenlik, yüzme havuzu ve kreş bulunuyor.


İnistanbul Gala Projesi E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metrobüse ise 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya...