29 / 03 / 2024

İnistanbul Gala Topkapı Konutları projesi bitti mi

İnistanbul Gala Topkapı Konutları projesi bitti mi

Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başlangıç gösterdiği İnistanbul Gala Topkapı Konutları İş GYO ve Nef imzası taşıyor. Peki İnistanbul Gala Topkapı Konutları ne zaman teslim?

Topkapı İnistanbul projesine Teknovinç imzası!

Kentsel dönüşüm projesi olarak Topkapı Davutpaşa’da inşa edilen ve İş GYO ile Nef’in ortak projesi olan İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal, toplamda 8 adet Potain marka kule vinç ile yükseliyor.

Inistanbul Gala'da 3 haftada 875 ünite satıldı!

Fiyatların 320 bin liradan başladığı, İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.

Inistanbul Gala Topkapı'da 320 bin TL'ye 1+1!

30 ay vade farksız taksit ve yüzde 1 peşinatlı ödeme seçenekleri ile ev sahibi olunabilen İnistanbul Gala projesinde fiyatlar ise 320 bin liradan başlıyor.

Topkapı İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

İş GYO ve Nef imzası ile yükselen İnistanbul Gala projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Topkapı İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

Davutpaşa Inİstanbul Gala Rezidans!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje konum bilgisine göre Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Davutpaşa Inİstanbul Gala Rezidans Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor.

İş GYO Nef İnistanbul Gala projesi nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Topkapı İnistanbul Gala projesi 'nde daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Peki İş GYO Nef İnistanbul Gala projesi nerede?

Nef Topkapı İnistanbul Gala iletişim!

Toplam 788 üniteden meydana gelen İnistanbul Gala projesi İş GYO ve Nef tarafından Topkapı'da yükseliyor. Nef Topkapı İnistanbul Gala iletişim için 444 72 21 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

In İstanbul Gala Topkapı satılık!

In İstanbul Gala Topkapı satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. İş GYO ve Nef ortaklığında inşa edilen proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor.

İş GYO Topkapı İnistanbul Gala fiyat listesi!

Inİstanbul Gala Konutları İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef ortaklığında inşa ediliyor. İş GYO Topkapı İnistanbul Gala fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

İnistanbul Gala Topkapı Konutları ne zaman teslim?

Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başlangıç gösterdiği İnistanbul Gala Topkapı Konutları İş GYO ve Nef imzası taşıyor. Peki İnistanbul Gala Topkapı Konutları ne zaman teslim?

Topkapı Inistanbul Gala'da 30 Ay 0 Faiz avantajı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.Inistanbul Gala Ön talep döneminde 7 binin üzerinde başvuru alarak dikkatleri çekti.

Nef İnistanbul Gala Topkapı Evleri nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği İnistanbul Gala projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından hayata geçiriliyor. Peki Nef İnistanbul Gala Topkapı Evleri nerede?

Topkapı Inİstanbul Gala ulaşım bilgileri!

Topkapı Inİstanbul Gala ulaşım bilgileri kapsamında proje, eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor. Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan projede satışlar devam ediyor.

İnistanbul Gala Topkapı Konutları projesi bitti mi Haberi

İnistanbul Gala Topkapı Konutları projesi bitti mi

İş GYO ve Nef imzası taşıyan  Inİstanbul Gala  Topkapı'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 gibi daire seçenekleri yer alıyor. 


Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başladığı Inİstanbul Gala Davutpaşa'da kreş, basketbol sahası, güvenlik asansör, yüzme havuzu, oyun alanları, mescit, sinema, kapalı otopark gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Toplamda 788 adet ünitenin yer aldığı Inİstanbul Gala Davutpaşa'da yüzde 25 peşinatta, kalan tutar için 30 ay vade farksız taksit fırsatı sağlanıyor. 


Inİstanbul Gala  Topkapı'da yüzde 1 peşinatta, kalan kısmın yüzde 24'ü teslimde ödeniyor, kalanı ise banka kredisiyle vadelendiriliyor. 


Inİstanbul Gala Evleri metrobüse 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metroya 100 metre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 


İnistanbul Gala Topkapı Konutları ne zaman teslim?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği  Topkapı Inİstanbul Gala Konutları...