29 / 03 / 2024

Topkapı İnistanbul projesine Teknovinç imzası!

Topkapı İnistanbul projesine Teknovinç imzası!

Kentsel dönüşüm projesi olarak Topkapı Davutpaşa’da inşa edilen ve İş GYO ile Nef’in ortak projesi olan İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal, toplamda 8 adet Potain marka kule vinç ile yükseliyor.



Türkiye inşaat sektörünün lider kule vinç, personel ve malzeme asansörü tedarikçisi TeknoVinç, İş GYO ile Nef’in ortak projesi olan İnistanbul inşaatında toplam 8 adet Potain marka kule vinç ile yer alıyor. 1. ve 2. etap inşaatlarının devam ettiği projenin 3. ve 4. etabının hayata geçmesiyle birlikte, toplamda 16 adet kule vincin projede aynı anda çalışması planlanıyor.


TeknoVinç tarafından kule vinçlerin yerleşimi konusunda mühendislik hizmetinin verildiği projede, üç adet MC 125, üç adet MC 175, bir adet MCT 88 ve bir adet MCT 178 model kule vinç kullanılıyor. Toplamda 1,5 ay gibi rekor bir sürede kule vinçlerin tamamının kurulumunun gerçekleştiği projede, 8 kule vincin aynı anda sorunsuzca çalışabilmesi için özel bir projelendirme çalışması yapılmıştır.


Profesyonel kule vinç kiralama hizmetini Türkiye’ye getiren TeknoVinç, satış, satış sonrası destek ve yedek parça kalitesi ile de Avrupa standartlarında hizmet vererek, Türkiye’de önemli bir referans oluşturuyor.


Web: http://www.inistanbultopkapi.com/



Haber Hürses'te şu şekilde yer aldı;


Kentsel dönüşüm projesi olarak Topkapı Davutpaşa'da inşa edilen ve iş GYO ile Nef'in ortak projesi olan inistanbul Gala ve inistanbul Lokal, toplamda 8 adet Potain marka kule vinç ile yükseliyor. Türkiye inşaat sektörünün lider kule vinç, personel ve malzeme asansörü tedarikçisi TeknoVinç, iş GYO ile Nef'in ortak projesi olan inistanbul inşaatında toplam 8 adet Potain marka kule vinç ile yer alıyor. 1. ve 2. etap inşaatlarının devam ettiği projenin 3. ve 4. etabının hayata geçmesiyle birlikte, toplamda 16 adet kule vincin projede aynı anda çalışması planlanıyor. TeknoVinç tarafından kule vinçlerin yerle: şimi konusunda mühendislik hizmetinin verildiği projede, üç adet MC 125, üç adet MC 175, bir adet MCT 88 ve bir adet MCT 178 model kule vinç kullanılıyor. 


Hürses


Geri Dön