27 / 04 / 2024

topkapı inistanbul projesi

topkapı inistanbul projesi

Kentsel dönüşüm projesi olarak Topkapı Davutpaşa’da inşa edilen ve İş GYO ile Nef’in ortak projesi olan İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal, toplamda 8 adet Potain marka kule vinç ile yükseliyor.

Nef Topkapı İnistanbul projesi ulaşım!

İn İstanbul Gala projesi Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Nef Topkapı İnistanbul projesi ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Topkapı İnistanbul Gala Evleri!

Topkapı İnistanbul Gala Evleri 3 bin 565 adet daire ve 16 ticari üniteden meydana geliyor. İnistanbul Gala’ da ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.

Topkapı İnistanbul iletişim bilgileri!

Topkapı İnistanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. 3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden meydana gelen İnistanbul projesi Topkapı ‘da inşa ediliyor.

Topkapı İnistanbul ne zaman teslim edilecek?

2015 yılının Mart ayından yapına başlanan İnistanbul projesi 3 bin 565 konut ile 16 ticari üniteden meydana geliyor. Peki Topkapı İnistanbul ne zaman teslim edilecek?

Topkapı İnistanbul iletişim!

Topkapı İnistanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Topkapı İn istanbul projesi Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğiyle hayata geçiriliyor.

İnistanbul daire fiyatları ne kadar?

Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğinde hayata geçirilen Nef Topkapı İn İstanbul projesi 3565 adet daireden meydana geliyor. Peki İnistanbul daire fiyatları ne kadar?

Topkapı İnistanbul projesi nerede?

Topkapı İnistanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da inşa ediliyor. Topkapı İnistanbul projesi Nef ve İş GYO imzasıyla hayata geçiriliyor.Peki Topkapı İnistanbul projesi nerede?

İnistanbul projesi ev fiyatları!

İnistanbul projesi ev fiyatları, 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İş GYO Topkapı İnistanbul projesi Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğiyle hayata geçiriliyor.

Topkapı İnistanbul projesi iletişim!

Topkapı İnistanbul projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Topkapı İnistanbul projesi Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.

Topkapı inistanbul projesi ne zaman teslim?

Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliği ile hayata geçirilen Nef Inİstanbul Evleri Topkapı’da inşa ediliyor. Peki Topkapı inistanbul projesi ne zaman teslim edilecek?

Topkapı İnistanbul satış tarihi!

İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa edilen projede toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanında yükseliyor. Topkapı İnistanbul satış tarihi 15 Mayıs Cuma günü olarak belirlendi.

Topkapı İnİstanbul fiyat listesi!

Toplam 3 bin 581 bağımsız üniteden meydana gelen projede 16 adet ticari ünite yer alıyor. Topkapı İnİstanbul fiyat listesi kapsamında daireler 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

İnİstanbul Topkapı fiyat listesi!

İş GYO ve Nef işbirliğinde hayata geçirilen İnİstanbul Topkapı fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2018 yılının ikinci yarısında yapılacağı projede 3 bin 581 bağımsız ünite yer alıyor.

Özak GYO Topkapı projesi başlıyor! Yeni proje! 

Özak GYO Topkapı projesi için müteahhit şirket seçildi. Özak GYO Topkapı projesini, geçtiğimiz günlerde Tekfen Holding'ten aldığı Zeytinburnu'ndaki arazide hayata geçirecek. Peki Özak GYO Topkapı projesini hangi firma inşa edecek? İşte ayrıntılar...

Akzirve Topkapı29'da 60 ay vade ve 0 faiz fırsatı! 1+1'ler 8 milyon 775 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Akzirve Topkapı29 projesinde 60 ay vade ve 0 faiz fırsatıyla ev sahibi olabilirsiniz. İşte Akzirve Topkapı29 projesi ile ilgili merak edilenler... 

Akzirve Topkapı 29'da bu aya özel yüzde 10 indirim fırsatı!

Akzirve tarafından hayata geçirilen Topkapı 29'da Haziran ayına özel yüzde 10 indirim fırsatıyla satışta. Peki Topkapı 29 projesinde konut fiyatları ne kadar? Topkapı 29  projesinde hangi konut tipleri bulunuyor? İşte Topkapı 29 projesi ayrıntıları...

Akzirve Topkapı fiyat listesi Ekim 2022!

Akzirve Topkapı 29 Projesi’nde toplamda 1.441 adet konut bulunuyor. Peki, Akzirve Topkapı fiyat listesi Ekim 2022 ne? İşte Akzirve Topkapı fiyat listesi Ekim 2022…

Bakırcı Topkapı projesi ön satışta!

Bakırcı Yapı ve Gayrimenkul Ticaret A.Ş. Topkapı Projesi için start verdi. Projede yer alan 264 konut ön satışa sunuldu...

İŞ GYO Topkapı İnistanbul 2020 değerleme raporu!

İş GYO tarafından İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Merkezefendi Mahallesi, 2905 ada, 17 No'lu Parsel'e ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Bakırcı Yapı Topkapı projesi geliyor! Yeni proje!

Bakırcı Yapı ve Gayrimenkul Ticaret A.Ş. Topkapı projesi için start verdi. Proje için ÇED süreci başladı.

İş GYO Topkapı İnistanbul değerleme raporu!

İş GYO'nun İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Merkezefendi Mahallesi, 2905 ada, 17 No'lu Parsel'de yer alan Topkapı İnistanbul projesinin 10 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Topkapı İnistanbul 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Merkezefendi Mahallesi, 2905 ada, 17 No'lu Parselde yer alan İnistanbul Projesinin 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Flores Topkapı projesi geliyor! Yeni proje!

Flores İstanbul'un kalbi Topkapı'da yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. 2 bloktan oluşacak Flores Topkapı projesi alıcılarına çeşitli sosyal imkanlar sunacak.

Topkapı İnistanbul 2018 yıl sonu değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Merkezefendi Mahallesi'nde  yer alan Topkapı İnistanbul projesi değerleme raporunu yayınladı...

Tekfen Topkapı projesi Mayıs'ta satışta!

Tekfen Gayrimenkul'ün Zeytinburnu'na bağlı Maltepe Mahallesi'nde hayata geçireceği Tekfen Topkapı projesi Mayıs ayında satışa çıkıyor. Projede daire teslimleri 2020'de yapılacak..

İnistanbul’u ATALIAN yönetecek

8 blok, 2700 konut, fold home alanları ve 27 mağazadan meydana gelen Topkapı İnistanbul projesi ATALIAN Global Services tarafından yönetilecek...

topkapı inistanbul projesi Haberi

topkapı inistanbul projesi

Türkiye inşaat sektörünün lider kule vinç, personel ve malzeme asansörü tedarikçisi TeknoVinç, İş GYO ile Nef’in ortak projesi olan İnistanbul inşaatında toplam 8 adet Potain marka kule vinç ile yer alıyor. 1. ve 2. etap inşaatlarının devam ettiği projenin 3. ve 4. etabının hayata geçmesiyle birlikte, toplamda 16 adet kule vincin projede aynı anda çalışması planlanıyor.


TeknoVinç tarafından kule vinçlerin yerleşimi konusunda mühendislik hizmetinin verildiği projede, üç adet MC 125, üç adet MC 175, bir adet MCT 88 ve bir adet MCT 178 model kule vinç kullanılıyor. Toplamda 1,5 ay gibi rekor bir sürede kule vinçlerin tamamının kurulumunun gerçekleştiği projede, 8 kule vincin aynı anda sorunsuzca çalışabilmesi için özel bir projelendirme çalışması yapılmıştır.


Profesyonel kule vinç kiralama hizmetini Türkiye’ye getiren TeknoVinç,...