26 / 04 / 2024

topkapı Inİstanbul satılık

topkapı Inİstanbul satılık

Topkapı Inİstanbul fiyat bilgileri kapsamında projede yer alan dairelerin fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğinde hayata geçiriliyor.

Topkapı Inİstanbul adres!

Topkapı Inİstanbul adres bilgileri kapsamında projesi Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında inşa ediliyor. Proje Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğinde hayata geçiriliyor.

Topkapı Inİstanbul satış ofisi iletişim!

Toplam 3 bin 581 bağımsız üniteden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Topkapı Inİstanbul satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Topkapı Inİstanbul satılık daire!

411 bin 941 metrekare inşaat alanında yükselen projenin 15 Mayıs Cuma günü lansmanı gerçekleşecek. Topkapı Inİstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Inİstanbul satış fiyatları!

Inİstanbul satış fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre değişiklik gösteriyor. Toplamda 3 bin 565 konut ve 16 ticari ünitenin yer aldığı proje İş GYO ve Nef tarafından inşa ediliyor.

Inİstanbul Rezidans iletişim!

Inİstanbul Rezidans iletişim numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiklik gösteren proje İş GYO ve Nef imzası ile inşa ediliyor.

Inİstanbul Topkapı ulaşım!

Inİstanbul Topkapı ulaşım bilgileri kapsamında proje, Dumlupınar Caddesi’ne yaklaşık 600 metre uzaklıkta bulunuyor. Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan projede 3 bin 581 bağımsız üniteye yer veriliyor.

İş GYO Inİstanbul Topkapı fiyat!

İş GYO Inİstanbul Topkapı fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje 2 bodrum + zemin + 18 + çatı katı bloklardan oluşuyor.

Zeytinburnu Inİstanbul iletişim!

Zeytinburnu Inİstanbul iletişim numarası 444 9 633 olarak belirlendi. Daire fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteren proje 2 bodrum + zemin + 18 + çatı katlı bloklardan meydana geliyor.

Inİstanbul Evleri fiyatları!

Inİstanbul Evleri fiyatları daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Teslimleri 2018 yılının 2. yarısında yapılacak olan proje İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası ile hayata geçiriliyor.

Nişantaşı’nda 400 milyon liraya satılık 5 yıldızlı otel!

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Deniz İstanbul satılık ev!

Deniz İstanbul satılık ev fiyatları minimum 480 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 8 indirim sağlanıyor...

Özyurtlar Ödül İstanbul satılık daire fiyatları!

Yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabilen Ödül İstanbul Konutları Özyurtlar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Özyurtlar Ödül İstanbul satılık daire fiyatları 219 bin TL'den başlıyor.

Kağıthane Kordon İstanbul satılık!

Kağıthane Kordon İstanbul satılık dairelerin fiyatları 623 bin TL'den başlıyor. Kordon İstanbul projesinde peşin ödemelere yüzde 5 indirim sunuluyor...

Deniz İstanbul satılık!

İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü'ne bağlı Yakuplu Sahili'nde inşa edilen Deniz İstanbul satılık daire fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Yakuplu Deniz İstanbul satılık daire!

Keleşoğlu Holding tarafından hayata geçirilen Deniz İstanbul projesi 122 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Yakuplu Deniz İstanbul satılık daire fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Topkapı Evleri Suryapı satılık ev fiyatları!

Sur Yapı Topkapı Evlşeri projesinde 'Aynen öyle' kampanyası devam ediyor. Topkapı Evleri Suryapı satılık ev fiyatları 489 bin TL'den başlıyor...

Esenyurt Akros İstanbul satılık daire fiyatları!

İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Akros İstanbul projesi Ak Proje-Ertok Yapı ve Kaysel İnşaat tarafından inşa ediliyor. Esenyurt Akros İstanbul satılık daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor...

Resim İstanbul satılık ev fiyatları 2017!

Ortadoğu Grup tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Resim İstanbul projesi, 13 katlı 28 blokta toplam 1.394 daireden oluşuyor. Resim İstanbul satılık ev fiyatları 2017...

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları!

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Maltepe Cevizli Mahallesi'nde inşa edilen proje Marmaray Tüp Geçit Projesi’ne 2 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Veliefendi Central Park İstanbul satılık!

Veliefendi Central Park İstanbul satılık daire tipleri 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. İstanbul Bakırköy'de inşa edilecek projede 1.200'ün üzerinde konut yer alacak.

11. Mahalle Gül İnşaat satılık!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü İlçe'sinde bulunuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat satılık daireler Ekim ayı 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Piyalepaşa İnşaat Piyalepaşa İstanbul satılık!

Piyalepaşa İnşaat Piyalepaşa İstanbul satılık daire alanları 55 ile 207 metrekare arasında değişiyor. 24 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabilen projede 760 konut ve 190 rezidans daire bulunuyor.

topkapı Inİstanbul satılık Haberi

topkapı Inİstanbul satılık

3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden meydana gelen Nef Inİstanbul projesi 411 bin 941 metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.


E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede, 130 dönümlük Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor.


Topkapı Inİstanbul fiyat bilgileri kapsamında projede fiyatlar, dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.


Topkapı Inİstanbul projesi 2018 yılının 2. Yarısında teslim edilecek. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon gibi daire seçeneklerin bulunduğu İş GYO Inİstanbul Konut’larında kreş, kapalı otopark, fitness center, oyun alanları,...