23 / 04 / 2024

Topkapı Inİstanbul fiyat bilgileri!

Topkapı Inİstanbul fiyat bilgileri!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: İnİstanbul

Topkapı Inİstanbul fiyat bilgileri kapsamında projede yer alan dairelerin fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğinde hayata geçiriliyor.



3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden meydana gelen Nef Inİstanbul projesi 411 bin 941 metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.


E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede, 130 dönümlük Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor.


Topkapı Inİstanbul fiyat bilgileri kapsamında projede fiyatlar, dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.


Topkapı Inİstanbul projesi 2018 yılının 2. Yarısında teslim edilecek. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon gibi daire seçeneklerin bulunduğu İş GYO Inİstanbul Konut’larında kreş, kapalı otopark, fitness center, oyun alanları, mescit, güvenlik, futbol alanları ve basketbol sahası gibi ortak kullanım alanları mevcut.


Topkapı Inİstanbul iletişim
Telefon: 444 72 21
Web: www.hayatbeklemez.com
Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön