19 / 04 / 2024

Inİstanbul Lokal kampanya detayları

Inİstanbul Lokal kampanya detayları

Inİstanbul Lokal Residence'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Projede teslimlerin 2018 yılı içerisinde yapılması öngörülüyor. İşte Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme tablosu...

Inİstanbul Lokal Rezidans nerede?

Inİstanbul Lokal Evleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabilen proje İş GYO ve Nef imzası taşıyor. Peki Inİstanbul Lokal Rezidans nerede?

Inİstanbul Lokal'de 5 bin TL peşinatla!

Inİstanbul Lokal'de 5 bin TL peşinatla 2+1 daire sahibi olunabiliyor. Birçok sosyal yaşam alanlarının yer aldığı projede 48 ay vade farksız taksit avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Luxera'dan yeni kampanya! 3 projede hem indirim hem de 120 ay vade fırsatı!

İstanbul’un en değerli lokasyonlarında projeler hayata geçiren Luxera, satışları devam eden Başakşehir, Arnavutköy ve Güneşli projeleri için yeni bir kampanya başlattı.

Vakıfbank sıfır kilometre araç almak isteyenler için kampanya başlattı! İşte kampanya detayları! 

Vakıfbank'tan oto sahibi olmak isteyenlere sevindirici bir haber geldi! Banka, sıfır kilometre araç almak isteyenler için özel bir kampanya başlattı. Bu özel fırsat hem bireysel hem de kurumsal müşteriler için geçerli olacak.

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri için başvurular başladı! İstanbul'da hiç evi olmayana resmen tarihi fırsat!

İstanbul’da ilk evini alacaklar için yeni bir kampanya başladı. Emlak Konut GYO ve THY’nin Arnavutköy’de hayata geçireceği 13 bin konutluk proje için başvurular başladı. 

Borcu olanlar için özel kampanya başlatıldı! Kredi kartı borçları...

Kredi ve kart borcunu ödemekte zorluk çeken vatandaşlar için bazı bankalar kampanya başlattı. Konuya ilişkin detaylara haberimizde yer verdik. İşte kampanyalar ve detayları...

Kanal İstanbul için yeni kampanya!

AK Parti hükümeti Kanal İstanbul Projesi'ni vatandaşa anlatmak için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya ile Kanal İstanbul'un faydaları anlatılacak. 

KİPTAŞ'tan hemen teslim daireler için yeni kampanya!

KİPTAŞ, hemen teslim konutlar için yeni bir kampanya başlattı. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılırken, vadeli alımlarda ise konut alıcısına yüzde 10 peşinat, 60 ay vade farksız ödeme planı sunuluyor.

Elite Concept’te sınırlı sayıda daire için teslime özel kampanya!

Şua İnşaat, Elite Concept’te sınırlı sayıda daire için teslime özel kampanya başlattı. Kampanya kapsamında yüzde 10 indirim ve vade farksız 48 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. 

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanya detayları 2018!

Gayrimenkul sektörü konutta yeni kampanya başlattı. Kampanyanın detaylarını bugün Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum açıkladı. İşte Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanya detayları 2018..

Vira İstanbul'da peşin alımlarda yüzde 20 indirim!

Gül İnşaat imzası ile hayata geçirilen Vira İstanbul projesinde kampanya rüzgarı esiyor. Beylikdüzü'nde yer alan projede peşin veya banka kredili alımlarda yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor.

Zekeriyaköy Köy'de son 30 daire için kampanya!

Siyahkalem, Zekeriyaköy’de gerçekleştirdiği KÖY projesinin 1. etabındaki son 30 daire için yeni bir kampanya başlattı.

Çukurova Tower Kartal'da son 10 daire için kampanya!

Çukurova Gayrimenkul, Çukurova Tower’da son 10 daire için yeni bir kampanya başlattı. 60 ay boyunca sıfır faiz uygulanan Çukurova Tower’ın en önemli avantajlarından biri oturuma hemen başlanabiliyor olması…

Inİstanbul Lokal güncel fiyat listesi!

Inİstanbul Lokal Residence'de daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı alternatifte tasarlandı. Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor. İşte Inİstanbul Lokal güncel fiyat listesi...

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Inİstanbul Lokal kampanya detayları Haberi

Inİstanbul Lokal kampanya detayları

Inİstanbul Lokal Topkapı'da konutların alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor. İş GYO ve Nef imzası ile yükselen proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsasında inşa ediliyor. 


Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme tablosu ile avantajlar sunuluyor. 2018 yılının Mart ayında teslim edilecek projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. 


Nef - İş GYO Inİstanbul Lokal Konutları TEM Otoyolu'na 7 kilometre, Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre, Ataköy’e 7 kilometre, metrobüs durağına 1 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre, E-5 karayoluna 1 kilometre mesafede bulunuyor. 


Dairelerin 439 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı Davutpaşa Inİstanbul Lokal'de sinema, fitness center,  kapalı otopark, çocuk oyun alanları, futbol alanları, güvenlik, yürüyüş yolları, basketbol sahası, kreş, mescit, asansör...