19 / 04 / 2024

KİPTAŞ'tan hemen teslim daireler için yeni kampanya!

KİPTAŞ'tan hemen teslim daireler için yeni kampanya!

KİPTAŞ, hemen teslim konutlar için yeni bir kampanya başlattı. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılırken, vadeli alımlarda ise konut alıcısına yüzde 10 peşinat, 60 ay vade farksız ödeme planı sunuluyor.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan KİPTAŞ, Vaditepe Gölevleri, Venezia Mega, 5. Levent Güzeltepe ve Maltepe Evla Park’ta yıl sonu kampanyası başlattı. Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, oturuma hazır dairelerde peşin alımlarda yüzde 15 indirim sunan şirket, vadeli alımlarda ise yüzde 10 peşinat, 60 ay vade farksız bir ödeme planı hazırladı.  Kiptaş  Genel Müdürü İsmet Yıldırım, kısa süre olmasına karşın kampanyaya ilginin yoğun olduğunu belirtti.

KİPTAŞ tan hemen teslim daireler için yeni kampanya!


Konut sayısı sınırlı

İsmet Yıldırım, kampanyaya dahil konutların sayısının sınırlı olduğunu söyledi. Yıldırım; “Bugüne dek hayata geçirdiğimiz tüm projelerimizde kaliteli yaşamın ve kazançlı yatırımın referansı olduk. Şimdi de 4 prestijli projemizde hemen teslim daireleri konut alıcılarına sunuyoruz. Konut alımını kolaylaştırmaya yönelik yapılan teşvikler de satışlarda etkili” diye konuştu.


Geri Dön