27 / 04 / 2024

KİPTAŞ yeni kampanya

KİPTAŞ yeni kampanya

KİPTAŞ, hemen teslim konutlar için yeni bir kampanya başlattı. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılırken, vadeli alımlarda ise konut alıcısına yüzde 10 peşinat, 60 ay vade farksız ödeme planı sunuluyor.

Ispartakule Modernyaka'da iki yeni kampanya! Teslimler 1 yıl sonra!

Ege Yapı imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de hayata geçirilen Modernyaka projesinde iki yeni kampanya başladı. Teslimlerin 1 yıl sonra yapılması planlanan projede 515 adet konuta yer veriliyor. 

TOKİ'den hiç evi olmayanlara büyük müjde! Tam 3 bin konutluk 7 yeni kampanya geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 7 yeni kampanya için düğmeye bastı. Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği projelerde 3 bin konut yer alacak.

TOKİ'den 6 yeni kampanya geliyor! Dar gelirliye 2 bin 428 yeni konut için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ yeni projeleri kapsamında 2 bin 428 konut inşa edecek. İşte merakla beklenen o projeler...

TOKİ'den 797 konutluk 4 yeni kampanya müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 yeni kampanya için düğmeye bastı. Merakla beklenen projeler Samsun, Giresun, Kayseri ve Denizli'de yükselecek.

TOKİ'den 2 bin 113 konutluk 5 yeni kampanya geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 2 bin 113 konutluk 5 yeni kampanya için düğmeye bastı. İşte TOKİ'nin inşa edeceği o projeler...

Hükümet yeni konut kredisi kampanyası uygularsa ne olur? 

Sosyal Medya Platformu X'de Murat Ali Calman @calmanmuratali hükümetin yeni bir konut kredisi duyuracağı ile ilgili iddiaları hakkında bir gönderi paylaştı. İşte detaylar...

Günlük kiralık evlerde yeni düzenleme geliyor: Kanun teklifi Meclis'e sunuldu!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi TBMM Başkanlığı’na sunuldu. Günlük kiralık evlerde yeni düzenleme geliyor. İşte detaylar...

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler’de yeni kampanya başladı! Yüzde 20 peşinatla konut fırsatı! 

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni satış kampanyası başladı. Teslimlerin 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirileceği KİPTAŞ Arkatlı Evler'den yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam! Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı! Acil bakın!

Mega kent İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam... Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı... Acil bakın...

Garanti BBVA durmak bilmiyor! Yeni kampanya akılları baştan alacak

Garanti BBVA aracılığı ile başlatılan yeni kampanya vatandaşın bankaya akın etmesine ve kampanyadan faydalanmak için şartları araştırmaya sevk etti. Biz de bu haberimizde kampanyanın detaylarını sizler için araştırdık. İşte ayrıntılar.

Paraya sıkışan soluğu ING Bank’ta alacak! 20 bin TL’lik yeni kredi kampanyası açıklandı…

ING Bank’ın düşük faizli yeni ihtiyaç kredisi kampanyası acil para ihtiyacı olan vatandaşları sevindirecek. Bankadan yapılan açıklamada, 100 TL kredi tahsis bedeliyle 20.000 TL kredi çekilebileceği bildirildi. İşte kampanya detayları…

Maslak Koru ön talep topluyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için ön talep topluyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Maslak Koru geliyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için düğmeye bastı. Söz konusu proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

KİPTAŞ yeni kampanya Haberi

KİPTAŞ yeni kampanya

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan KİPTAŞ, Vaditepe Gölevleri, Venezia Mega, 5. Levent Güzeltepe ve Maltepe Evla Park’ta yıl sonu kampanyası başlattı. Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, oturuma hazır dairelerde peşin alımlarda yüzde 15 indirim sunan şirket, vadeli alımlarda ise yüzde 10 peşinat, 60 ay vade farksız bir ödeme planı hazırladı. Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, kısa süre olmasına karşın kampanyaya ilginin yoğun olduğunu belirtti.


Konut sayısı sınırlı

İsmet Yıldırım, kampanyaya dahil konutların sayısının sınırlı olduğunu söyledi. Yıldırım; “Bugüne dek hayata geçirdiğimiz tüm projelerimizde kaliteli yaşamın ve kazançlı yatırımın referansı olduk. Şimdi de 4 prestijli projemizde hemen teslim daireleri konut alıcılarına sunuyoruz. Konut alımını kolaylaştırmaya yönelik yapılan teşvikler de satışlarda etkili” diye...