19 / 04 / 2024

KİPTAŞ kampanya

KİPTAŞ kampanya

KİPTAŞ, hemen teslim konutlar için yeni bir kampanya başlattı. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılırken, vadeli alımlarda ise konut alıcısına yüzde 10 peşinat, 60 ay vade farksız ödeme planı sunuluyor.

Citroen'den mart ayına özel büyük kampanya! İkinci el fiyatına sıfır araba! Araba almak isteyenlere müjde!

Citroen otomobil markası Mart ayına özel büyük bir kampanya başlattı. Araba almak isteyenlere ödeme kolaylığı sunan Citroen'in Mart fiyat listesi belli oldu. İşte 2024 Citroen mart kampanyası ve fiyat listesi.

Chery'den Aralık ayı indirimleri! Chery'den kampanya sıfır faiz ve takas desteği...

2023 senesi Aralık ayında Chery almak isteyenler uygulanacak olan Aralık kampanyasından faydalanabilirler. Marka, sıfır faiz, takas desteği ile beraber Chery sahibi olmak mümkün. İşte Chery Aralık 2023 kampanya detayları…

Toyota'dan 4x4 Hilux için dev kampanya: 250 bin TL, 12 ay vade, yüzde 0 faiz fırsatı

Toyota, Hilux modeli için büyük bir kampanya başlattı. İşte kampanyanın detayları ve Toyota Hilux Ekim 2023 güncel fiyat listesi...

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler’de yeni kampanya başladı! Yüzde 20 peşinatla konut fırsatı! 

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni satış kampanyası başladı. Teslimlerin 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirileceği KİPTAŞ Arkatlı Evler'den yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Tarım Kredi marketlerinde kişisel bakım ve temizlik ürünlerinde büyük kampanya!

Kaçırılmayacak fırsatları yakalayın! Tarım Kredi Marketlerinde, ay sonuna kadar kişisel bakım ürünleri ve temizlik ürünleri için büyük bir kampanya sizi bekliyor! Hemen gelin, avantajlı indirimleri kaçırmayın!

Profilo’da ankastre cam set alana seçili bulaşık makineleri 6.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Beyaz eşya denildiği zaman akla ilk gelen markalardan biri olan Profilo, büyük bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Profilo, ankastre cam set alana BMA5162EG Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi başta olmak üzere seçili bulaşık makinesinin 6.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu paylaştı.

Ziraat Bankası’ndan müşterilerine büyük jest! Herkese geri ödemesiz 3 bin TL verilecek!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası tarafından büyük bir kampanya başladı. Söz konusu kampanya kapsamında müşterilere 3 bin TL hediye verileceği duyuruldu.

MediMarkt'ten çılgın kampanya! Seçili telefonlarda taksit imkanlarını kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen teknoloji marketlerinden ''Media Market'' yine büyük bir kampanya ile müşterilerini mutlu etti. 30 Nisan'a kadar sürecek olan seçili telefonlarda 10 aya kadar %0.69 12 aya kadar %0.89 faiz oranları ile sunulan kampanyanın detayları haberimizde.

ING Bank ile 0,99 faizli kredi! Acil ihtiyaçlara ilaç gibi kampanya!

ING Bank, acil nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlar için büyük bir kampanya başlattı. Banka, müşterilerine en düşük faiz oranıyla hemen nakit çözümü sunuyor. Kampanya kapsamında, ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 0,99 olarak belirlendi. Acil ihtiyaçlar için ilaç niteliğindeki kampanya detayları haberi

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de yüzde 25 peşinatla 0,40 vade fırsatı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirdiği Kırlangıç Evler'de yüzde 0,40 vade fırsatı sunuluyor. İşte son dakika detayları...

Ziraat Bankası’ndan emeklilere büyük jest! Dev kampanyayla her ay büyük kâr edeceksiniz!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, emeklilere özel büyük bir kampanya başlattı. Türk Telekom işbirliğiyle başlatılan kampanya kapsamında emekliler, 12 ay taahhüte uygun fiyata tarife yapma imkânına sahip olacak.

Akbank mobil kullananlar 54 bin TL parayı şartsız alıyor! kampanya detayları!

Akbank Direct müşterileri için büyük bir kampanya başlatıldı! Şartları ve masrafları olmadan, hesaplarına 54 bin TL trink para yatırılıyor. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyenler için mükemmel bir fırsat sunan bu kampanya, Akbank'ın müşterilerine olan bağlılığını bir kez daha gösteriyor.

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 477 bağımsız birimin yıkımı tamamlandı! İşte dev projede son durum!

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 477 bağımsız birimin yıkımı tamamlandı...İşte İstanbulluların merakla beklediği dev projede son durum...

KİPTAŞ kampanya Haberi

KİPTAŞ kampanya

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan KİPTAŞ, Vaditepe Gölevleri, Venezia Mega, 5. Levent Güzeltepe ve Maltepe Evla Park’ta yıl sonu kampanyası başlattı. Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, oturuma hazır dairelerde peşin alımlarda yüzde 15 indirim sunan şirket, vadeli alımlarda ise yüzde 10 peşinat, 60 ay vade farksız bir ödeme planı hazırladı. Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, kısa süre olmasına karşın kampanyaya ilginin yoğun olduğunu belirtti.


Konut sayısı sınırlı

İsmet Yıldırım, kampanyaya dahil konutların sayısının sınırlı olduğunu söyledi. Yıldırım; “Bugüne dek hayata geçirdiğimiz tüm projelerimizde kaliteli yaşamın ve kazançlı yatırımın referansı olduk. Şimdi de 4 prestijli projemizde hemen teslim daireleri konut alıcılarına sunuyoruz. Konut alımını kolaylaştırmaya yönelik yapılan teşvikler de satışlarda etkili” diye...