27 / 04 / 2024

İnistanbul Lokal proje detayları

İnistanbul Lokal proje detayları

Dubai Cityscape Global 2015’te İnistanbul ile Nef Ataköy 22 projelerini sergileyen Nef, stand tasarımı ve tanıttığı projeleriyle fuarın en dikkat çeken firmalarından biri oldu. Nef New York Projesi için de ön talep toplamaya başladı.

Inİstanbul Lokal güncel fiyat listesi!

Inİstanbul Lokal Residence'de daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı alternatifte tasarlandı. Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor. İşte Inİstanbul Lokal güncel fiyat listesi...

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres!

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres bilgileri kapsamında proje, Topkapı - Davutpaşa, Maltepe Mahallesi'nde yer alıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Inİstanbul Lokal güncel daire fiyatları!

Teslimlerin 2018 yılı Mart ayında gerçekleşeceği Inİstanbul Lokal Residence'de yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Proje İş GYO ve Nef imzası taşıyor. İşte Inİstanbul Lokal güncel daire fiyatları...

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ev fiyatları!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ev fiyatları konutların planlarına göre değişiklik gösteriyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa edilen proje Ataköy’e 7 kilometre mesafede bulunuyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal Residence ödeme planı!

Konum bilgisine göre Terazidere metro istasyonuna 400 metre uzaklıkta bulunan proje İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Residence ödeme planı kapsamında 48 aya varan taksit sağlanıyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans lokasyon!

İş GYO ve Nef imzası ile inşa edilen proje toplam 17 bin 944 üzerinde hayata geçiriliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans lokasyon bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire alanları 48 metrekareden başlıyor. 49 ay vade farksız taksit yapılabilen projenin 2018 yılı Mart ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Inistanbul Lokal Residence ödeme planı!

Inistanbul Lokal Residence ödeme planı kapsamında 5 bin TL peşinatla ödemeler yapılabiliyor. İş GYO-NEF Ortaklığı'nın projesi Inistanbul Lokal Residence, Mart 2018'de teslim ediliyor...

Topkapı Inİstanbul Lokal Evleri fiyatları!

Topkapı Inİstanbul Lokal Evleri fiyatları 439 bin TL'den başlıyor. 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Inİstanbul Lokal Nef ne zaman teslim?

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar tasarlandığı proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında yükseliyor. Projede 48 aya varan taksitler sağlanıyor. Peki Inİstanbul Lokal Nef ne zaman teslim?

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef fiyat listesi!

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef fiyat listesi dairelerin kat ve konumlarına göre değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen projede teslimlerin 2018 yılında yapılması öngörülüyor.

Davutpaşa Inistanbul Lokal Rezidans satış fiyatları!

Davutpaşa Inistanbul Lokal Rezidans satış fiyatları 439 bin liradan başlıyor. Davutpaşa Inistanbul Lokal Rezidans projesinde daireler 2018 yılı Mart ayı içerisinde sahiplerine teslim ediliyor...

Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef konum!

İlk taksitlerin 2016 yılındaödeneceği proje İş GYO ve Nef imzasıyla yükseliyor. Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef konum bilgisine göre Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında yükseliyor.

İnistanbul Lokal proje detayları Haberi

İnistanbul Lokal proje detayları

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından biri olan Dubai Cityscape Global 2015’te İnistanbul ile Nef Ataköy 22 projelerini sergileyen Nef, stand tasarımı ve tanıttığı projeleriyle fuarın en dikkat çeken firmalarından biri oldu. Eylül ayı sonunda Türkiye lansmanını yapmayı planladığı İnistanbul Lokal projesinin yabancı yatırımcılara ön tanıtımını da Dubai’de gerçekleştiren şirket, fuarın en özel projesi olarak dikkat çeken Nef New York Projesi için de ön talep toplamaya başladı.



Foldhome ve Garantili Proje konseptleriyle dünya gayrimenkul sektörüne yeni bir tasarım anlayışı ve bakış getiren Nef, dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından Dubai Cityscape Global’de de projeleri ve tasarımlarıyla büyük ilgi gördü. Yurtiçinde süren ve yurtdışında yapılması planlanan projeleriyle fuara katılan Nef; yenilikçi yaklaşımları, mimari detayları ve fonkisyonel yaşam alanları ile hem bireysel yatırımcılardan...