24 / 04 / 2024

İnİstanbul Topkapı ev fiyatları

İnİstanbul Topkapı ev fiyatları

İnistanbul Topkapı kampanya fiyatları 458 bin TL'den başlayarak değişiyor. İnistanbul Topkapı'da 0,79 vade ile 240 ay taksit imkanı sunuluyor...

İnİstanbul Topkapı fiyat listesi 2017!

Nef ve İş GYO işbirliğiyle hayata geçirilen İnİstanbul Topkapı projesi 3 etaptan meydana geliyor. Proje toplam 2 bin 680 daireden meydana geliyor. İşte İnİstanbul Topkapı fiyat listesi 2017...

İstanbul'da kiraların en çok arttığı ve düştüğü ilçeler hangisi?

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın "İstanbul'da ev bulamadık" açıklaması yeni tartışmaları alevlerken İBB'ye bağlı İPA'nın konut kira fiyatlarına ilişkin raporu dikkat çeken bir gerçeği ortaya koydu.

Merkez Bankası Başkanı bile İstanbul’da ev kiralayamıyorsa asgari ücretli ne yapsın?

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, X sosyal medya hesabından "Merkez Bankası Başkanı bile İstanbul’da ev kiralayamıyorsa asgari ücretli ne yapsın?" diye sordu. İşte Babuşcu'nun o açıklamasına gelen yanıtlar...

Kiracı için ev satın almak mümkün değil, ev sahibi içinse kiralar tatmin edici değil!

Son seçimlerden bu yana hemen hemen her şeye yüzde 100'ün üzerinde zam geldi. Bunlardan en önemlisi de kira ve konut fiyatları olurken, artık kiracı için ev satın almak mümkün değil, ev sahibi içinse kiralar tatmin edici değil...

Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

Devlet prefabrik ev yapmak isteyen vatandaşlara sosyal destekte bulunuyor. Peki, Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

Semt Güngören'deki 88 konut ile 8 iş yeri satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ev sahibi olmak için hemen bakın! Büyük fırsat!

Güngören Belediyesi Semt Güngören projesindeki, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 88 adet konut ile 8 adet iş yerini satıyor. Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İstanbul'da büyük fırsat! 

TOKİ İstanbul projeleri için düğmeye bastı! 1.000'e yakın konut geliyor! Ev sahibi olmak isteyenlere ucuz konut müjdesi!

2023'e kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etme hedefi olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın İstanbul projeleri için düğmeye basıldı. TOKİ'nin İstanbul projelerinde tarih belli oldu. İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşüme giren ev satılır mı?

Kentsel dönüşüm süreci başlamış bir yapıdan ev satın almak ya da satmak isteyenler "Kentsel dönüşüme giren ev satılır mı?" sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte yanıtı...

Yüksek kiraların çözümü ev arkadaşı oldu!

Türkiye'de artan kira fiyatlarının çözümü ev arkadaşı oldu. Fakat ev sahibinin izni olmadan alt kiracı alınması halinde evden çıkarılma riski bulunuyor.

Fikirtepe kentsel dönüşüm projelerinde ev tahsisleri başladı!

İstanbul Fikirtepe'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde kendilerine ev tahsisi yapılan 83 yaşındaki Nafiye ile kızı Leman Yavuz, yeni evleri için yaşadığı mutluluğunu dile getirdi. 

Pandemide İstanbul'da ev fiyatları da, geri dönüş süresi de arttı!

“Gayrimenkul Piyasası Araştırması 2020” başlıklı araştırmasına göre, pandeminin etkili olduğu 2020 yılında İstanbul’da ev fiyatları arttı. Kentte yatırım için ise, kira dönüşü en hızlı olan 500 bin TL’ye kadar olan konutlar öneriliyor.

Kiracısının kilidini değiştiren ev sahibi mahkemelik oldu!

Kiracısı tatildeyken evin kilidini değiştirerek evi başkasına kiralayan ev sahibi avukat mahkemelik oldu. Kiracı tarafından ihbar edilen avukatın İstanbul Barosu'nda çalıştığı öğrenildi.

İstanbul’da ev fiyatlarının artış haritası!

Koronavirüs salgını sonrası gayrimenkul sektörü de etkilendi. Peki hangi ilçede konut fiyatları ne kadar oldu? İşte İstanbul’da ev fiyatlarının artış haritası...

Yeni asgari ücretle İstanbul'dan kaç yılda ev alınıyor?

Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret belli oldu. 2019 yılında en düşük maaş 2 bin 20 TL olacak. Peki asgari ücret kazanan vatandaş İstanbul'da ev alabilmek için "yemeden içmeden" ortalama kaç yıl çalışmalı?

İnİstanbul Topkapı ev fiyatları Haberi

İnİstanbul Topkapı ev fiyatları


İstanbul Topkapı'da eski Şişecam Fabrikası arsasında inşa edilen İnistanbul Topkapı projesi İş GYO ve Nef Ortaklığı'nın imzasını taşıyor. İnistanbul Topkapı projesi 80 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor.


İnistanbul Topkapı kampanya fiyatları 458 bin TL'den başlayarak değişiyor. İnistanbul Topkapı'da Gala, Lokal, Hayat ve Konsept adında dört etap bulunuyor.


Gala etabının bu yıl sonunda teslim edileceği İnistanbul Topkapı projesinde Lokal etabı Nisan 2018'de tamamlanacak. İnistanbul Topkapı Hayat ve Konsept etapları Aralık 2018'de teslim ediliyor.


İnistanbul Topkapı projesinde 31 Mart 2017 tarihine kadar vade farksız 60 ay, 0,45 vade ile 120 ay, 0,79 vade ile 240 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor.



İnistanbul Topkapı kampanya fiyatları!


50 metrekare 1+1’ler 458 bin TL,

82 metrekare 2+1’ler 681 bin TL,

131 metrekare 3+1’ler 1 milyon 14 bin TL,

225 metrekare 4+1’ler ise 1...