25 / 04 / 2024

İnİstanbul Topkapı nerede

İnİstanbul Topkapı nerede

Yaklaşık 6000'in üzerinde konut teslimi yapan Nef, yeni konutların teslimine 2019'da da devam ediyor. Nef, İş GYO ile birlikte geliştirdikleri İnistanbul Topkapı projesinde de 404 konutun teslimine başladı.Tüm etapların tamamlanmasıyla İnistanbul Topkapı’da teslim edilen konut sayısı 2 binin üzerin

Topkapı İnistanbul projesinin lansmanı 15 Mayıs'a ertelendi!

Topkapı Şişecem Fabrikası arazisindeki İnistanbul projesinde 788 konut için 6 binden fazla ön talep toplanmıştı. Talepten dolayı yaşanan yoğunluk sebebiyle lansman 15 Mayıs'a ertelendi.

İnİstanbul Topkapı satış tarihi!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerle dizayn edildiği proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanında yükseliyor. İnİstanbul Topkapı satış tarihi 2018 yılının 2. yarısı olarak belirlendi.

İnİstanbul Topkapı teslim tarihi!

İş GYO ve NEF ortaklığıyla tarafından hayata geçirilen projede 16 ticari ünite yer alıyor. İnİstanbul Topkapı teslim tarihi 2018 yılının 2. yarısı olarak belirlendi.

İnİstanbul Topkapı fiyat listesi!

İş GYO ve Nef işbirliğinde hayata geçirilen İnİstanbul Topkapı fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2018 yılının ikinci yarısında yapılacağı projede 3 bin 581 bağımsız ünite yer alıyor.

İnİstanbul Topkapı daire fiyatları!

Toplam 3 bin 581 bağımsız üniteden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana geliyor. İnİstanbul Topkapı daire fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

Vestfrost VF 90 büro tipi mini buzdolabının fiyatı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Hem evine hem de ofisine büro tipi mini buzdolabı almak isteyenlere Vestfrost ayrıcalığıyla yeni bir mini buzdolabı haberi geldi. Vestfrost, son teknolojik özelliklerle donattığı bu ürününü uygun fiyatla satışa çıkarken, ürünün en uygun nerede satıldığı ise merak konusu oldu.

Samsung RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Dünya teknoloji devi Samsung, telefon, tablet ve bilgisayarlarının da yanı sıra, beyaz eşya ürünleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabını üreten Samsung, ürüne ilişkin tüm bilgileri paylaşırken bu ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

Saygın Trend Palmiye nerede? Saygın Trend Palmiye fiyat listesi Eylül 2023!

Saygın Trend Palmiye nerede sorusunun yanıtı ve Saygın Trend Palmiye fiyat listesi Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. Saygın Trend Palmiye'de 94 konut bulunuyor.

SON DAKİKA DEPREM Mİ OLDU? Bugün en son nerede ve ne zaman deprem oldu? 30 Temmuz 2023 son dakika deprem listesi...

AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından pyalaşılan son dakika deprem listesi merakla takip ediliyor. Peki, Bugün en son deprem nerede ve ne zaman oldu? 30 Temmuz 2023 son dakika deprem listesi? İşte detaylar...

Son depremler! Bugün en son nerede deprem oldu? 20 Haziran 2023 deprem olan ilçeler hangileridir?

Deprem mi oldu? 20 Haziran 2023 gününde nerede deprem oldu? Bir günde farklı şiddetlerde depremler meydana geliyor. Bu depremleri de Kandilli Rasathanesi ve AFAD'ın resmi internet sayfalarından öğrenebilirsiniz. İşte son olan depremlere dair detaylar!

Elektrikler yarın kesilecek! Elektrikler nerede kesilecek! 17 Mayıs 2023 Çarşamba elektrik kesintisi yaşanacak!

İstanbul’da yarın elektrikler gidecek mi? Elektrik gidecek ilçeler tek tek duyuruldu! 17 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte detaylar!

Deprem mi oldu? Bugün ne zaman, nerede deprem oldu? 7 Nisan 2023 deprem listesi!

Deprem mi oldu? Bugün deprem oldu? Bugün nerede deprem oldu? İşte 7 Nisan 2023 güncel deprem listesi!

Beko BFC 749 S Buhar Destekli Fırın en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Beko BFC 749 S Buhar Destekli Fırın, 3 D pişirme teknolojisi, fan sistemi ve iç tasarımı sayesinde sıcak hava fırın içinde dağılır ve yiyecekler homojen bir şekilde pişer. Peki 3 D pişirme teknolojisi nedir? Fırın en ucuza nerede satılıyor? 

Bosch BEL524MS0 Ankastre Mikrodalga Fırın en ucuza nerede satılıyor? İşte Bosch 14 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler ve ya evini yenileyecekler Bosch BEL524MS0 Ankastre Mikrodalga Fırın'ın en ucuza nerede satıldığını sizler için araştırdık. İşte detaylar..

Kumtel LX - 9645 70 lt Set Üstü Fırın en ucuza nerede satılıyor? işte Kumtel 13 Mart 2023 fiyat listesi

Mutfaklarına set üstü fırın almak isteyenler sizin için Kumtel LX - 9645 70 lt Set Üstü Fırın'ın en ucuza nerede satıldığını araştırdık. İşte Kumtel LX - 9645 70 lt Set Üstü Fırın özellikleri ve fiyatı..

Kendi kendini temizleyen Bosch ankastre fırın en uygun nerede? 3 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Gövdesi leke tutmayan Bosch’un üst segment bu ankastre fırını “Eco Clean” teknolojisi sayesinde kendi kendini temizleyebilen özellikte. Peki Bosch ankastre fırının başka hangi özellikleri var? En uygun nerede satılıyor?  

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konutların ilk temelleri atıldı. Bu haberden sonra TOKİ İstanbul’a başvuranlar, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? şeklinde sorulara yanıt arıyor. İşte o detaylar!

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi nerede? Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi fiyat listesi!

‘Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi nerede’ sorusunun yanıtı ve Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

İnİstanbul Topkapı nerede Haberi

İnİstanbul Topkapı nerede

Son 4 yılda 18 proje ve 6000’ın üzerinde konut teslimi gerçekleştiren Nef, konut teslimlerine 2019’da da devam ediyor. Nef, 2019 başında Nef 22 Ataköy, Nef 39 Seyrantepe ve Nef 25 Şişli projelerinin teslimlerini tamamladı. İş GYO ile birlikte geliştirdikleri İnistanbul Topkapı projesinin üçüncü etabında teslimlere başlayan Nef; 2019 yılının geri kalanında İnistanbul Topkapı projesinin son etabının, Nef Sancaktepe ve Nef Yalıkavak projelerinin teslimlerine başlamayı hedefliyor.

İnistanbul Topkapı projesinde 2000. konut teslimi 

İnistanbul Topkapı projesinde yer alan Gala ve Lokal etaplarında bugüne kadar 1707 adet daireyi sahiplerine teslim edilmişti. 4 etapta toplam 2698 dairenin yer aldığı projede, Hayat etabında yer alan 404 konutun teslimine de geçtiğimiz günlerde başladı. Hayat etabının teslimlerinin tamamlanmasıyla İnistanbul Topkapı’da teslim edilen konut sayısı 2 binin üzerine çıkmış...