26 / 04 / 2024

Inİstanbul Topkapı teslim

Inİstanbul Topkapı teslim

Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede 3 bin 581 bağımsız ünite bulunuyor. Inİstanbul Topkapı lokasyon bilgisi kapsamında proje Dumlupınar Caddesi’ne yaklaşık 600 metre uzaklıkta bulunuyor.

Sur Yapı Topkapı Evleri ne zaman teslim?

Toplam 224 daire ve 29 mağazadan meydana gelen Sur Yapı Topkapı Evleri İstanbul Topkapı'da inşa ediliyor. Peki Sur Yapı Topkapı Evleri ne zaman teslim?

Beyaz İnşaat Beyaz Park Topkapı satışta!

BEYAZ İnşaat’ın İstanbul Topkapı’da hayata geçirdiği Beyaz Park Topkapı, satışa çıktı. 100 milyon lira yatırımla inşa edilecek projede 371 konut bulunuyor.

Beyaz Park Topkapı teslim tarihi!

Beyaz Park Topkapı teslim tarihi Eylül 2017 yılı olarak belirlendi. Beyaz Park Evleri Topkapı projesi 100 milyon liralık yatırımla yükseliyor. Projede 370 daire yer alıyor...

Inİstanbul Lokal Evleri ne zaman teslim?

Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa edilen Inİstanbul Lokal Rezidans'ta fiyatlar 348 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Inİstanbul Lokal Evleri ne zaman teslim edilecek?

İnistanbul Lokal'de kampanya!

İş GYO ve Nef' in İstanbul Topkapı'da hayata geçirecekleri İnistanbul projesinin ilk bölümü olan Gala'daki 875 daire 3 haftada satılırken, ikinci proje İnistanbul Lokal'in kampanyası başladı

İnistanbul Lokal'de kampanyalar başladı!

İş GYO ve Nef' in İstanbul Topkapı'da hayata geçirecekleri İnistanbul projesinin ilk bölümü olan Gala'daki 875 daire 3 haftada satüırken, ikinci proje İnistanbul Lokal'in kampanyası başladı.

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyat!

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. 2018 yılı Mart ayı içerisinde teslim edilmesi planlanan proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor.

Inİstanbul Lokal ne zaman teslim edilecek?

Inİstanbul Lokal Topkapı'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki Inİstanbul Lokal ne zaman teslim edilecek?

Inİstanbul Lokal Topkapı ne zaman teslim?

Inİstanbul Lokal Topkapı projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Peki, Inİstanbul Lokal Topkapı ne zaman teslim?

Davutpaşa Inİstanbul Lokal teslim tarihi!

Konum bilgisine göre Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje 17 bin 944 üzerine yayılıyor. Davutpaşa Inİstanbul Lokal teslim tarihi 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyat listesi!

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslim tarihi 2018 yılı Mart ayı olarak belirlenen proje Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal teslim tarihi!

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal teslim tarihi 2018 yılı Mart ayı olarak belirlendi. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa edilen projede daire fiyatları 345 bin TL'den başlıyor.

Inİstanbul Lokal teslim tarihi!

Inİstanbul Lokal teslim tarihi 2018 yılı Mart ayı olarak belirlendi. Aylık 2 bin 100 TL taksitle daire sahibi olunabilen proje 17 bin 944 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Inİstanbul Topkapı teslim Haberi

Inİstanbul Topkapı teslim

Ortak kullanım alanları arasında projede mescit, yüzme havuzu, sinema, oyun alanları,  fitness center, güvenlik, kreş, basketbol sahası, kapalı otopark, asansör, futbol alanları yer alıyor. Projedeki daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana gelen proje İş GYO ve Nef imzası taşıyor. Teslimlerin 2018 yılının 2. yarısında yapılacağı projedeki daire büyüklükleri minimum 48 metrekareden başlıyor, 308 metrekareye kadar yükseliyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa edilen projede daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Projenin 1. kısımda 1116 bağımsız bölüm, 2. kısımda 752 bağımsız bölüm, 3. kısımda 815 bağımsız bölüm, 4. kısımda 898 bağımsız bölüm yer alıyor.


Inİstanbul Topkapı lokasyon bilgisi kapsamında proje E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne yaklaşık 600 metre uzaklıkta,  Topkapı...