25 / 04 / 2024

Innovia Ispartakule ticari alan

Innovia Ispartakule ticari alan

2 bin 832 metrekare toplam inşaat alanına sahip Innovia Ispartakule Projesi'nde 135 adet alışveriş ünitesi, 2 adet 29 katlı rezidans blokunda toplam 340 daireden oluşuyor.

Innovia Ispartakule’de ticari alanların satışı başladı!

İstanbul’un yeni yaşam alanı olan Avrupa Yakası Ispartakule’ de yükselen Innovia Ispartakule ’nin açık hava alışveriş merkezinde yer alan 135 bağımsız ticari alan satışa açıldı.

Studio House projesinde ister ticari, ister ev tapulu daireler! 24 ayda teslim! 

Mega kent İstanbul’un dönüşümünde önemli rol üstlenen Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Bahçeşehir’de inşa ettiği ‘Studio House Ispartakule Projesi’nde home ofis daireler ticari tapu veya ev tapusu ve yüzde 18 KDV ile alıcılarını bekliyor.

Emlak Konut GYO İstanbul'da 5 konut ve 3 ticari üniteyi satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde yer alan 3 konut ve 1 ticari üniteyi, Esenler Emlak Konutları'nda yer alan 2 konut ve 2 ticari üniteyi e-ihale ile satışa çıkardı.

Innovia 2'deki 7 ticari ünitenin revize değerleme raporu!

Yeşil GYO Innovia 2'de yer alan 7 adet ticari üniteye ilişkin 2017 yıl sonu değerleme raporunun revizesini yayınladı. 

Innovia 2'deki 183 ticari ünitenin 2017 değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Innovia 2'de yer alan 183 ticari üniteye ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Innovia 2'deki 7 ticari ünitenin 2017 değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Innovia 2'de yer alan 7 adet ticari üniteye ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Innovia 2.Etap ticari ünite değerleme raporu yayınlandı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Innovia Projesi 2.Etap bünyesinde konumlu ve 18 adedi Yeşil GYO A.Ş. portföyünde yer alan 41 adet ticari üniteye ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Innovia 2.Etap 2015 ticari ünite değerleme raporu yayınlandı!

Yeşil Gayrimenkul Innovia Projesi 2.Etap bünyesinde konumlu 183 adet ticari ünitenin satış ve kira değerlerine ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Avcılar Ispartakule’de konut ve ticari alan satışları durduruldu!

Tapu Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Ispartakule'de bulunan konut ve ticari alanların satış ve ipotek işlemleri durduruldu.

Ispartakule'de konut ve ticari alan satışları durduruldu!

Avcılar'a bağlı Ispartakule ve Tahtakale mahallesinde ticari alan ve konut satışları durduruldu. Ispartakule'de konut ve ticari alan satışlarının 5 ay boyunca yapılamayacağını söyleyen yetkililer bu sürecin uzayabileceğini belirtti.

Yeşil GYO, Innovia ticari üniteler değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. portföylerindeki Innovia 2. Etapta bulunan 41 adet ticari üniteye ilişkin yıl sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

İnnovia Towers görselleri!

Faco Towers, Innovia Ispartakule, Innovia 1-2-3-4 Beylikdüzü projelerini hayata geçiren Yeşil GYO'nun yeni projesi olan İnnovia Towers Esenyurt görselleri yayınlandı. Proje toplamda 2 adet bloktan meydana geliyor...

İnnovia Ispartakule'nin ticari alanlarının yüzde 25'inin satışı tamamlandı!

Kısa süre sonra bölgede tamamlanacak 20 Bin konut ile İstanbul'un önemli yaşam alanlarından bir haline gelecek Ispartakule'de yükselen projenin ticari alanlarının yüzde 25'inin satışı tamamlandı

Innovia Ispartakule'de ticari alanların satışı sürüyor!

Kısa süre sonra bölgede tamamlanacak 20 Bin konut ile İstanbul'un önemli yaşam alanlarından bir haline gelecek Ispartakule'de yükselen projenin ticari alanlarının yüzde 25'inin satışı tamamlandı.

Innovia Ispartakule ticari alan Haberi

Innovia Ispartakule ticari alan


Innovia Ispartakule'nin açıkhava alışveriş merkezinde, 135 bağımsız ticari alan satışa açıldı. 

Yeşil İnşaat ve Metal Yapı Konut ortaklığında kurulan Zincir Yapı'nın projesi "Innovia Ispartakule"nin meydan/sokak konseptindeki açık hava alışveriş merkezinde birbirinden farklı metrekarelerde, her sektör için ayrıştırılmış yerleşim planı ile ticari alanlar bulunuyor. Detaylı bilgiye www.innoviaispartakule.com adresinden ulaşılabiliyor. 82 bin 832 metrekare toplam inşaat alanına sahip Innovia Ispartakule Projesi'nde 135 adet alışveriş ünitesi, 2 adet 29 katlı rezidans blokunda toplam 340 daireden oluşuyor. Projede alışveriş üniteleri ile rezidanslann kullanabileceği açık havuz, basketbol sahası, çocuk kulübü, açık hava kafeteıyalan ve restoranlar...