25 / 04 / 2024

İnovsa Enerji anonim şirketi

İnovsa Enerji anonim şirketi

İnovsa Enerji Anonim Şirketi kuruldu.

Tekno Sürüm Teknoloji Tarım Hayvancılık Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Tekno Sürüm Teknoloji Tarım Hayvancılık Enerji Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Safa Batuhan Aslantaş tarafından kuruldu.

Alwaha Albronzıya Turkey Enerji Anonim Şirketi Kuruldu!

Alwaha Albronzıya Turkey Enerji Anonim Şirketi Sarıyer’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Eyüp aydın tarafından Kuruldu.

Odak Jeotermal Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Odak Jeotermal Enerji Anonim Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Boz tarafından kuruldu.

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülşükür Endican tarafından kuruldu.

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülşükür Endican tarafından kuruldu.

Enverio Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Enverio Enerji Anonim Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Arısoy tarafından kuruldu.

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Üstün, Nafi Ergül, Faruk Bilal Şener ve Mustafa Yağcı ortaklığında kuruldu. 

Tri Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Tri Enerji Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Tria Energy GMBH tarafından kuruldu.

Dev Marmara Teknoloji Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Dev Marmara Teknoloji Enerji Anonim Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Akif Murat Sezgen, Ahmet Arda Altuntaş ve Ahmet Melih Özkan ortaklığında kuruldu.

Uzunkaya Jeotermal Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Uzunkaya Jeotermal Enerji Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Geo Jeotermal Yatırımları Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Koçpınar Jeotermal Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Koçpınar Jeotermal Enerji Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Geo Jeotermal Yatırımları Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Ahmetli Jeotermal Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Ahmetli Jeotermal Enerji Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Geo Jeotermal Yatırımları Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Solarra Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Solarra Enerji Anonim Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cem Bozali ve Yeliz Bozali ortaklığında kuruldu.

İnovsa Enerji anonim şirketi Haberi

İnovsa Enerji anonim şirketi

Türkiye geçtiğimiz on yılda kaydettiği ekonomik büyümeye paralel olarak dünyanın en hızlı büyüyen enerji piyasalarından biri haline gelmiştir. Enerji dağıtımının tamamen özel sektöre devredildiği ve enerji üretim varlıkları özelleştirilmesinin önümüzdeki beş yıl içerisinde tamamlanmasının planlandığı bu dönemde başarılı bir biçimde uygulanan özelleştirme programı, ülkenin enerji sektörüne son derece rekabetçi bir yapı ve büyüme için yeni ufuklar kazandırmıştır.

Ekonomik büyüme, artan kişi başına düşen gelir, olumlu demografik eğilimler ve yüksek şehirleşme hızı, Türkiye’deki enerji talebinin başlıca etmenlerini oluşturmakta olup bu talebin 2023 yılına kadar da yılda yaklaşık % 6 artacağı tahmin edilmektedir. Özel sektör aracılığıyla yapılacak yeni yatırımlarla birlikte, Türkiye’nin artan talebini karşılayabilmek amacıyla hâlihazırda kurulu bulunan 74 GW’lık elektrik kapasitesinin 2023 yılına kadar 120 GW’a ulaştırılması beklenmektedir. Türkiye, tüketicilere sürdürülebilir...