29 / 03 / 2024

İnşaat sektörü güven endeksi Ocak

İnşaat sektörü güven endeksi Ocak

TÜİK Ocak ayı için ekonomik güven endeksi verilerini açıkladı. Bu dönemde inşaat sektörü güven endeksi  yüzde 5,2 azalarak 84,2 değerine indi.

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 5,2 azaldı!

Güven endeksi Ocak ayında Aralık 2020'ye göre, hizmet sektöründe yüzde 2,9 yükselirken, perakende ticaret sektöründe yüzde 0,1 ve inşaat sektöründe yüzde 5,2 geriledi.

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 1,7 azaldı!

Hizmet sektörü güven endeksi, ocak ayında yüzde 6,2, inşaat sektörü güven endeksi yüzde 1,7, perakende ticaret sektörü güven endeksi de yüzde 0,2 geriledi.

İnşaat sektörü güven endeksi Ocak'ta yüzde 1,4 geriledi!

Perakende ticaret sektörü güven endeksi ocakta yüzde 3,6 artarken, hizmet sektörü güven endeksinde yüzde 6,6 gerileme görüldü. Aynı dönemde inşaat sektörü güven endeksi de yüzde 1,4 gerileme kaydetti.

İnşaat sektöründe güven arttı! 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre ekonomik güven endeksi Aralık ayında 96,4 iken, Ocak ayında yüzde 3,1 oranında artış gösterdi ve 99,4 değerini aldı. Yine açıklanan rakamlara göre inşaat sektörü güven endeksi ise yüzde 3,3 oranında artarak 90,9 değerini aldı.

İnşaat sektörü şokta: Yarın çimento fiyatlarına zam geliyor! Son dakika güncel çimento ve beton fiyatları...

İnşaat sektörünün temel yapı malzemeleri olan beton ve çimento fiyatlarına yarın zam geliyor. İnşaat sektörü gelen haber ile şoka girerken gelecek olan zam oranı merakla bekleniyor. Peki şu anda beton fiyatları ne kadar? Çimento fiyatları ne kadar? İşte güncel beton ve çimento fiyat listesi...

İnşaat sektöründen hangi isimler en güçlü 50 iş kadını listesinde yer aldı?

İnşaat sektöründen en güçlü 50 iş kadını listesinde yer alan isimler belli oldu. İşte o isimler...

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 2 azaldı!

Merakla beklenen  ekonomik güven endeksi verileri resmen açıklandı. Söz konusu verilere göre, inşaat sektörü güven endeksinin yüzde 2 azaldığı görüldü.

İnşaat sektörünün gözü Türkiye Ekonomi Modeli'nde!

İnşaat sektörünün gözü Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati tarafından yarın açıklanacak olan Türkiye Ekonomi Modeli'nde...

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 5 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan verilere göre, mevsim etkilerinden arındırılmış güven endeksi 2022 yılının Ocak ayında, 2021 yılının Aralık ayına göre;  inşaat sektöründe yüzde 5 azaldı.

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 3.9 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu sektörel güven endeks rakamlarını açıkladı. Resmi rakamlara göre, inşaat sektörü güven endeksi 3,9 azaldı!

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 1 yükseldi!

Türkiye İstatistik Kurumu sektörel güven endeks rakamlarını açıkladı. Resmi rakamlara göre, inşaat sektörü güven endeksi yüzde 1 arttı.

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 1 arttı! 

Açıklanan resmi rakamlara göre, inşaat sektörü güven endeksi yüzde 1 yükseldi.

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 0,7 azaldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, inşaat sektörü güven endeksi ise yüzde 0,7 azaldı...

İnşaat sektörü güven endeksi Eylül'de yüzde 0,7 azaldı!

Merakla beklenen sektörel güven endeksi sonuçlarına göre, Eylül'de 2021'de inşaat sektörü güven endeksi yüzde 0,7 azaldı.

İnşaat sektörü güven endeksi Ağustos'ta yüzde 7,1 arttı!

Merakla beklenen sektörel güven endeksi sonuçlarına göre, Ağustos 2021'de inşaat sektörü güven endeksi yüzde 7,1 yükseldi.

İnşaat sektörü güven endeksi Temmuz'da yüzde 4,7 arttı!

Merakla beklenen sektörel güven endeksi sonuçlarına göre, Temmuz 2021'de İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 4,7 yükseldi.

İnşaat sektörü güven endeksi Ocak Haberi

İnşaat sektörü güven endeksi Ocak

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak ayına ilişkin ekonomik güven endeksi verilerini açıkladı. Endeks bu dönemde, Aralık 2020'ye göre yüzde 1,6 artarak 96,2 değerine çıktı. Ekonomik güven endeksindeki artış, tüketici ve hizmet sektörü güven endekslerindeki artışlardan kaynaklandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Tüketici güven endeksi, geçen aya göre ocakta yüzde 4 yükselerek 83,3, hizmet sektörü güven endeksi de yüzde 2,9 artarak 101,9 değerini aldı. Reel kesim (imalat sanayi) güven endeksi ise yüzde 1,3 azalarak 109, perakende ticaret sektörü güven endeksi yüzde 0,1 düşerek 108,5, inşaat sektörü güven endeksi yüzde 5,2 azalarak 84,2 değerine geriledi.

Sektörel güven endekslerinin hesaplanmasına kaynak olan işyeri eğilim anketleri kapsamında yapılan uygulama değişikliklerine bağlı olarak sektörel güven endeksleri ve alt endekslerinde yapılan ana revizyon, ekonomik güven...