26 / 04 / 2024

inşaat sektörü sorunları mersin

inşaat sektörü sorunları mersin

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği Yönetimi, inşaat sektöründe yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'ya sunarak,çözüm için destek talep etti.

İnşaat sektöründe proje, imar ve altyapı sorunlarına çözüm bekleniyor!

Adana Ticaret Odası’nda inşaat sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulunan meslek grupları, sektörün her damarından kan aktığını dile getirdi ve proje, imar, altyapı gibi sıkıntılara çözüm beklediklerinin altını çizdi. İşte ayrıntılar...

İnşaat sektöründe zam krizi! Yüzde 190 arttı!

Dünya genelinde emtia fiyatlarında, koronavirüs salgını sebebiyle yaşanan tedarik sorunları ve iç piyasadaki kur dalgalanmaları da inşaat maliyetlerinin yükselmesini sağlıyor. Çimentoya yapılan yeni zam, inşaat sektöründeki problemleri yeniden gündeme taşıdı...

Kovid-19 salgını inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Kovid-19 salgını sebebiyle uygulanan kısıtlamalar, yükselen hammadde fiyatları ve lojistik gibi sorunlar sektörleri olumsuz etkiledi. Peki bu süreçte inşaat sektöründe neler oldu? Sektör temsilcileri şu anki durumu değerlendirdi.

İnşaat sektöründe sorunlar çözülüyor!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan ‘Mart 2020 Sektör Raporu’na göre; inşaat sektöründe yeniden büyümenin sektörün iç dinamiklerinde yaşanan sorunlar çözüldü. 

İnşaat sektöründeki sorunlar çözülmeli!

ATSO İnşaat Faaliyetleri Meslek Komitesi Başkanı Hasan Tunç, inşaat sektöründeki sorunlara çözüm bulunması gerektiğini söyleyerek, belediye ve bağlı şirketlerin ruhsat harçlarını düşürmesi gerektiğini belirtti.

İnşaat sektörü ve bankacılar ALTO'da buluştu!

İnşaat sektörü ve bankacılık sektörünü bir araya getiren Aliağa Ticaret Odası (ALTO) toplantısında inşaat sektörünün bankalar nezdinde karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.

İnşaat sektöründe sorunlar aşılabilir!

KOMÜT Başkanı Şaban Topal fuar ve inşaat sektörü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Topal, 'İstişare ederek bütün zorlukları aşabiliriz' ifadelerini kullandı.

Malatya'da inşaat sektörünün nabzı ölçüldü!

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, MİMDER Başkanı Mustafa Duyar’ı ve yönetimine ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında inşaat sektörünün sorunları ele alındı.

İnşaat sektöründe ara eleman ihtiyacı!

İstinye Üniversitesi, gayrimenkul ve inşaat sektörüne yönelik MBA programını hayata geçirdi. Porgram kapsamında sektörde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu. 

Ergün Evran: Aydın’da inşaat sektörü kaliteli konumda!

AYTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Evran, inşaat sektörünün içerisinde bulunduğu dar boğazı, yeni yönetmelikleri ve sorunların çözümü için önerilerini de anlattı. Evran, ''Aydın’da inşaat sektörünü kalite bir konuma getirdik'' diye konuştu. 

Cumali Atilla inşaat sektörünün sorunlarını dinledi!

Merkezi Diyarbakır'da yer alan ve Türkiye'nin birçok bölgesinde inşaat sektöründe Faaliyet Gösteren ACM Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla'yı ziyaret etti.

İnşaat sektörünün sorunları Mardin'de ele alındı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu inşaat sektörünün sorunlarını ele aldı.

İnşaat sektörünün sorunları Mardin'de görüşüldü!

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mardin şubesi tarafından kentte inşaat sektöründeki güncel sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü...

inşaat sektörü sorunları mersin Haberi

inşaat sektörü sorunları mersin

Mersin GİAD Yönetim Kurulu Başkan Mehmet Serkan İzol, İnşaat ve Yapı Malzemeleri Komisyon Başkanı Ahmet Arıcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Toroslar Belediye Başkanı Tuna'yı ziyaret etti. Mersin GİAD Yönetimi, Mersin'in inşaat sektöründeki sorunlarını ve yapılan çalışmalar neticesinde ortaya çıkan çözüm önerilerini Başkan Tuna'ya sundu. Mersin GİAD tarafından yapılan araştırmalar neticesinde ve şikayetler doğrultusunda, inşaat sektörünün sorunlarını ve bu sektörde faaliyet gösteren firmaların Mersin'de yaşadığı sorunların çözüm önerilerini de Tuna'ya ileten Mersin GİAD Yönetimi, belediyelerden bu konular kapsamında ilgi bekliyor.


Mersin GİAD İnşaat ve Yapı Malzemeleri Komisyon Başkanı Arıcan, Mersin'in yıllardır kanayan yarası haline gelen inşaat sektöründeki sorunları Tuna'ya anlattı. Özellikle 1/100.000'lik Çevre Düzeni Planı ile 5 bin ve binlik imar planları kapsamında yaşadıkları sıkıntıları aktaran Arıcan, ayrıca kentsel...