28 / 03 / 2024

İnşaat ve Mobilya Sektörü İş Forumu nerede

İnşaat ve Mobilya Sektörü İş Forumu nerede

Forumda konuşan İstanbul Genç İşadamları Derneği Başkanı Hüseyin Ataol bir aylık iş görüşmelerini bir güne sığdırdıklarını belirterek, forumda 1 milyar liralık anlaşma imzalanmasını beklediklerini söyledi...

İnşaat ve Mobilya Sektörü İş Forumu İstanbul'da düzenlendi!

İnşaat ve Mobilya Sektörü İş Forumu'n da konuşan İGED Başkanı Hüseyin Ataol bir aylık iş görüşmelerini bir güne sığdırdıklarını belirterek, forumda 1 milyar liralık anlaşma imzalanmasını beklediklerini söyledi...

İnşaat ve Mobilya Sektörü İş Forumu 18 Ocak'ta gerçekleşiyor!

Dört sivil toplum kuruluşu öncülüğünde gerçekleştirilecek "İnşaat ve Mobilya Sektörü İş Forumu" İstanbul Wow Otel'de 18 Ocak Cumartesi günü saat: 9.00’da kahvaltı programı ile gerçekleşiyor...

Silivri Dünyam İnşaat Gayrimenkul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Dünyam İnşaat Gayrimenkul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Feriyan Kocataş tarafından kuruldu.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Papi Temizlik İnşaat Ve Mobilya Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Papi Temizlik İnşaat Ve Mobilya Gıda Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Işık tarafından kuruldu.

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmelih Zaralı tarafından kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Sanal60 Plastik Geri Dönüşüm Hurda İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sanal60 Plastik Geri Dönüşüm Hurda İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Tosun tarafından kuruldu.

Direnç Asansör Hırdavat İnşaat Ve Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Direnç Asansör Hırdavat İnşaat Ve Mobilya Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Kızılbay tarafından kuruldu.

Gb Grup İnşaat Otomotiv Mobilya Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gb Grup İnşaat Otomotiv Mobilya Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Seda Bağış tarafından kuruldu.

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

In Your Investment İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kuruldu!

In Your Investment İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kağıthane’de Ali Abdulhussein, Mohamad Nashep ve Nour Alden Nashed ortaklığı  tarafından kuruldu.

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdul Samet Akgün tarafından kuruldu.

N A İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N A İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Saliha Akın tarafından kuruldu.

No97 İç Mimarlık İnşaat Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No97 İç Mimarlık İnşaat Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Batuhan Akgül ve Mehmet Bahadır Akgül ortaklığında kuruldu.

İnşaat ve Mobilya Sektörü İş Forumu nerede Haberi

İnşaat ve Mobilya Sektörü İş Forumu nerede

Dört sivil toplum kuruluşu öncülüğünde gerçekleştirilen "İnşaat ve Mobilya Sektörü İş Forumu" İstanbul'da düzenlendi. Forumda konuşan İstanbul Genç İşadamları Derneği Başkanı Hüseyin Ataol bir aylık iş görüşmelerini bir güne sığdırdıklarını belirterek, forumda 1 milyar liralık anlaşma imzalanmasını beklediklerini söyledi. 


Taraf...