24 / 04 / 2024

İnşaat ve yalıtım sektörü

İnşaat ve yalıtım sektörü

Eryap Grup, 21-24 Ekim 2015 tarihleri arasında Bakü Expo Center’da 21.si düzenlenen BakuBuild Uluslararası Yapı, Isıtma ve Havalandırma Fuarı’nda ürünlerini dünyanın her yerinden gelen ziyaretçilerle buluşturdu.

Borlays İnşaat İzolasyon Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Borlays İnşaat İzolasyon Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Özdemir tarafından kuruldu.

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da Coşkun Nal, Taşkın Nal ve Caner Nadas ortaklığında kuruldu.

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Coşkun Nal, Taşkın Nal ve Caner Nadas ortaklığında kuruldu.

Prodapp Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Prodapp Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Sancektepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Samet Şahin tarafından kuruldu.

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Konuk tarafından açıldı.

Liman Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı! 

Liman Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Liman Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi’nin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı! 

İntek İnşaat Petrol Dağıtım Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

İntek İnşaat Petrol Dağıtım Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. İntek İnşaat Petrol Dağıtım Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

Ymk Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ymk Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Yasemin Keyif tarafından kuruldu.

Zon Ofis Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Zon Ofis Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Ustaalioğlu tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri sanayisi tüm zamanların en yüksek rakamında!

İnşaat malzemeleri sanayisi tüm zamanların en yüksek rakamına çıktı. Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi, Haziran 2021'de pazarlardaki iyileşme ve canlanma ile son senelerin en yüksek performansını sergiledi.

Zon Ofis Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt  Limited Şirketi kuruldu!

Zon Ofis Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt  Limited Şirketi Bakırköy’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Kadir    Ustaalioğlu tarafından kuruldu.

İzo4 İnşaat Ve Yalıtım Anonim Şirketi kuruldu!

İzo4 İnşaat Ve Yalıtım Anonim Şirketi Bakırköy’de 1 milyon 400 bin TL sermaye bedeli  ile Canberk Şehitoğlu tarafından kuruldu.

İzopox Zemin Ve Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

İzopox Zemin Ve Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsa Delibaş ve Kenan Polatkan ortaklığında kuruldu.

İnşaat ve yalıtım sektörü Haberi

İnşaat ve yalıtım sektörü

İnşaat ve yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi Eryap Grup, 21-24 Ekim 2015 tarihleri arasında Bakü Expo Center’da 21.si düzenlenen BakuBuild Uluslararası Yapı, Isıtma ve Havalandırma Fuarı’nda ürünlerini dünyanın her yerinden gelen ziyaretçilerle buluşturdu. 30 ülkeden gelen 400’den fazla katılımcı şirket ile gerçekleşen fuar kapsamında Eryap temsilcileri, çalışmaya devam ettiği ve çalışmayı hedeflediği müşteriler ile birebir görüşmelerde bulundu.


Eryap, enerji verimliliğini artıran ürünlerini sergiledi

Hazar bölgesinin en büyük inşaat etkinliği olan Bakubuild’de, yurtiçi büyüklüğünün yanı sıra bugün 40 ülkeye ihracat gerçekleştiren Eryap Grup da hazır bulundu. Fuar kapsamında firma ve ürün bilgilerini ziyaretçiler ile paylaşan Eryap Grup; Azerbaycan, Almanya, İtalya, Rusya, İran, İspanya, Birleşik Arap Emirlikleri, Çek Cumhuriyeti, Hindistan ve Çin’den gelen şahıs ve firmaları standında ağırladı.


Eryap Grup, yaklaşık 15 yıldır 150.000...