19 / 04 / 2024

İnşaatın Zirvesi ne zaman

İnşaatın Zirvesi ne zaman

Dünya emlak sektörüne yön veren CNR Emlak İstanbul Zirvesi'nde 25 ülkeden, 30'un üzerinde konuşmacı 500'den fazla uluslararası katılımcı 23 Kasım'da CNR Expo'da buluşacak. 

İnşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demirin fiyat listesi merak ediliyor. Demir fiyatları son dönemlerde gelen zamlarla rekor üstüne rekor kırdı. Peki inşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz 2023 demir fiyat liste

SON DAKİKA! Gümüşün gramı ne kadar 2022?

Antalya zirvesi sonrasında yukarı yönlü hareket ederek 12,74 liraya yükselen gümüş dün güne 12,55 liradan başlarken bugün sert düştü. Gümüşün gramı Rusya Ukrayna gelişmelerinde olumlu haberlerin gelmesi ile aşağı yönlü seyrine devam ediyor. İşte son dakika gümüşün gramı...

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Farrukh Munır Khan ve Zubaır Ahmed Khan ortaklığında kuruldu.

Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

Eryap Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., sermaye artışı hakkında açıklama yaptı. Peki Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

Yüksek riskli binalar kentsel dönüşümde öne alınmalı!

ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sucuoğlu, İstanbul'da yüksek risk tespit edilen binaların kentsel dönüşümde öne alınması gerektiğinin altını çizdi...

Türk Lirası'ndaki değer kaybının inşaat sektörüne etkisi!

İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden Guardian, Türk Lirası'ndaki değer kaybının inşaat sektörüne etkisine dair bir haber yaptı.

Hasanoğlu İnşaat, 2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi'ne katılıyor!

Hasanoğlu İnşaat yarın Boğaziçi Üniversitesi'nde "Kazançlı Yapılar İnşa Etme Sanatı" temasıyla gerçekleşecek olan 2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi'ne katılıyor. 

Hasanoğlu İnşaat, MÜSİAD Vizyoner'17 Sektörler Zirvesi'ne katılacak!

11-12 Ekim'de WOW Convetion Center'de gerçekleşecek olan MÜSİAD Vizyoner'17 Sektörler Zirvesi'ne Hasanoğlu İnşaat da katılacak..

Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan inşaat sektörüne girdi!

Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan inşaat sektörüne girdi. Turan,12 milyon 500 bin TL sermaye bedeliyle bugün AOT Yapı İnşaat Turizm Anonim Şirketi'ni kurdu.

Mehmet Ergün Turan Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katıldı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Bursa'da düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katıldı.

Gayrimenkul sertifikalarından inşaat sektörüne doping etkisi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Uludağ Zirvesi'nde Türkiye'nin ilk gayrimenkul sertifikası ihracına hem küçük hem de büyük yatırımcılardan ciddi bir talep geleceğini belirtti. Turan, gayrimenkul sertifikalarının inşaat sektörüne önemli bir finansman imkanı sağlayacağını müjdeledi.

Yabancıların inşaat sektörüne doğrudan yatırımı yüzde 60 arttı!

Doğrudan yabancı girişlerinde inşaat sektörü öne çıktı. Bu yılın ilk 3 ayında yurt dışındaki yerleşik kişilerin inşaat sektöründeki doğrudan yatırımları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 60 arttı.

Perlit madeni inşaat sektörüne damgasını vuracak!

Son yıllarda yalıtım malzemelerinde yaygın olarak kullanılan perlit madeni, inşaat sektörüne damgasını vurdu. Bina yapımında şap ve sıvada kullanılan perlit madeni ile binalar yapım aşamasındayken izole ediliyor.

İnşaatın Zirvesi ne zaman Haberi

İnşaatın Zirvesi ne zaman


Dünya emlak sektörüne yön veren CNR Emlak İstanbul Zirvesi'nde 25 ülkeden, 30'un üzerinde konuşmacı 500'den fazla uluslararası katılımcı bir araya gelecek. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ'nin destekleri ile düzenlenen, sektörün bugünü ve yarınının ele alınacağı CNR Emlak İstanbul Zirvesi'nde yabancı yatırımcıyı Türkiye'ye çekmenin yolları konuşulacak. 

Bu seneki zirvede, yeşil yapılaşmanın duayeni, "Yeşilin Babası" Jerry Yudelson, KEYNOTE KONUŞMACI olarak yerini alacak. 

Yeşil binalar üzerine 14 kitap yazan, 100'den fazla konferansta açılış konuşmacısı olan ve 25 yıllık tecrübesi ile LEED sisteminde yaklaşık 4000 inşaat sektörü profesyonelini eğiten, Yudelson'un yanı sıra alanlarının en iyisi 30'dan fazla konuşmacı bilgi ve birikimlerini katılımcıları ile paylaşacak.İnşaatın Zirvesi 23 Kasım'da CNR Expo'da...