24 / 04 / 2024

İntema İnşaat bağımsız denetim firması

İntema İnşaat bağımsız denetim firması

İntema İnşaat'ın 2021 yılı için "PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi"nin seçilmesine ilişkin kararı tescil edildi. 

İntema İnşaat 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

İntema İnşaat'ın 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için Bağımsız Denetim Şirketi PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi.

İntema İnşaat bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

İntema İnşaat, "PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi"nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmesine ilişkin önerinin genel kurul'un onayına sunulmasına karar verildi.

Tuzla'da 10 yılda 25 bin bağımsız bölüm dönüştü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada Tuzla'da 10 senede 25 bin bağımsız bölümün dönüştüğünü söyledi. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt '18 bin 834 bağımsız birime ulaştık' dedi, bakın vatandaş ne yanıt verdi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı paylaşımda 18 bin 834 bağımsız birime ulaştıklarını söyledi. Söz konusu paylaşıma vatandaşlardan yanıt gecikmedi. İşte Ali Kurt'un o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

Manisa'nın röntgeni çekiliyor! Toplam 600 bin bağımsız yapıdan 103 bin adetine risk analizi yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Manisa Celal Bayar Üniversitesi işbirliğiyle, Manisa’daki 17 ilçede 600 bin bağımsız yapının depreme dayanıklılık testi için İşbirliği protokolünün imzalanmasının ardından 103 bin bağımsız bölümde bina risk analizi gerçekleştirildi. 

İstanbul'da 855 bin bağımsız bölüm dönüştürüldü! Dönüşmesi gereken yaklaşık 600 bin konut daha var!

Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Kentsel dönüşüm projelerine ilişkin bilgi veren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de şimdiye kadar 60 bin, İstanbul'da ise 855 bin bağımsız bölümün dönüştürüldüğünü söyledi.

2012'den bugüne 2 milyon 200 bin bağımsız bölüm dönüştü! 400 bin bağımsız bölümün dönüşümü de sürüyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye'de 2012 yılından bu yana 2 milyon 200 bin bağımsız bölümün dönüşümünü tamamladıklarına dikkat çekti. İşte Bakan Özhaseki'nin o son dakika açıklaması...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşası tam gaz! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşasının devam ettiğini söyledi.

İstanbul'da Kentsel Dönüşüm: Büyükçekmece'de 12 blok ve 130 bağımsız riskli yapının yıkımı başladı!

İstanbul Büyükçekmece'de olası depremde yıkılma riski olduğu tespit edilen 12 blok ve 130 bağımsız bölümden oluşan binaların yıkım çalışmaları başladı.

İstanbul'da yaklaşık 800 bin bağımsız bölüm dönüştü: Bakan açıkladı: 1,5 milyon konut 5 yılda dönüştürülecek! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da yaklaşık 800 bin bağımsız bölümün dönüştürüldüğünü ve 5 senede de 1.5 milyon konutu dönüştüreceklerini belirtti. 

İş GYO Profilo AVM'deki 60 bağımsız bölümün değerini açıkladı!

İş GYO tarafından Profilo AVM için 21 Haziran 2023 tarihinde hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı. Peki Profilo AVM'deki 60 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem sonrasında 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşaatı başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem sonrasında ülle genelinde 130 bin konut, 36 bin köy evi ve 5 bin ahır olmak üzere toplam 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşa sürecinin başladığını söyledi.

Next Level İstanbul'daki 205 bağımsız bölümün ruhsatı alındı! 8.1 milyar TL'lik proje başlıyor!

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Next Level İstanbul'daki 205 bağımsız bölümün ruhsatı alındı.

Innovia 2 projesindeki 48 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Yeşil GYO'nun İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Esenyurt Mahallesi, 2947 Ada 64 – 65 – 66 – 68 – 69 – 70 nolu Parsellerde yükselen Innovia 2 projesindeki 48 adet bağımsız bölümün 2022 değeri belli oldu. İşte o rakam...

Innovia 3'teki 52 adet bağımsız bölümün değeri açıklandı!

Yeşil GYO, İnnovia 3 projesinde yer alan 52 adet bağımsız bölümün değerini açıkladı. Peki Innovia 3 projesinde yer alan 52 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

İntema İnşaat bağımsız denetim firması Haberi

İntema İnşaat bağımsız denetim firması

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2021 yılı bağımsız denetim kuruluşu seçiminin tescili ve TTSG'de ilanı hakkında açıklama yaptı. 

İntema İnşaat'ın 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının bağımsız denetime tabi tutulması ve ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere "PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi"nin seçilmesine karar vermişti.

13 Nisan 2021 tarihli olağan genel kurul kararı, 20 Mayıs 2021 tarihinde tescil edildi ve aynı tarihte Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde yayınlandı. 

İntema İnşaat'ın KAP açıklaması:
Şirketimizin 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının bağımsız denetime tabi tutulması ve ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere "PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi"nin seçilmesine ilişkin 13.04.2021 tarihli olağan genel kurul kararı,...