20 / 04 / 2024

internet aboneliği iptal dilekçesi

internet aboneliği iptal dilekçesi

Tüketici mahkemesinden milyonlarca internet abonesini ilgilendiren son derece önemli bir karar alındı.

Gençlik ve Spor Bakanı resmen duyurdu! Öğrencilere telefon ve internet desteği başvuruları başladı!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan öğrencileri yakından ilgilendiren, son dakika duyurusu geldi. Yükseköğretim öğrencilerin merakla beklediği "teknolojik cihaz ve internet desteği" başvuruları başladı.

Öğrencilere yapılacak olan telefon ve bilgisayar desteğinin detayları açıklandı...

Yükseköğretim öğrencilerine yönelik uygulanacak olan teknolojik cihaz ve internet desteği verilmesi kapsamında konu ile ilgili başvuru şartları ve başvuruların değerlendirme sürecine dair ayrıntılar da açıklandı.

Bakan Uraloğlu açıkladı: Üniversite öğrencilerine 12 ay boyunca aylık 10 GB internet desteği verilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, üniversite öğrencilerine 12 ay boyunca aylık 10 GB internet desteği sağlanacağını duyurdu.

Üniversite öğrencilerine telefon ve bilgisayar desteğinde detaylar belli oldu! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Üniversite öğrencilerine telefon, bilgisayar ve internet desteği verilmesine yönelik tebliğ Resmi Gazete’de yayımlandı. Öğrenciler çeşitli tip cihazlar için destekten yararlanabilecek fakat destek tutarı 5 bin 500 TL’yi geçmeyecek.

Esenler Belediyesi'nin plan değişikliği iptal edildi!

İstanbul 8. İdare Mahkemesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait sosyal tesis ve rekreasyon alanını plan değişikliğiyle ‘Açık Otopark Alanı’na dönüştürmesi kararını iptal etti.

Öğrencilere vergisiz telefon desteği başlıyor! 1 Kasım'da alınabilecek telefonlar

Aylardır merakla beklenen üniversite öğrencilerine vergisiz telefon, bilgisayar ve bir yıllık ücretsiz 10 GB internet desteği 1 Kasım itibarıyla başlayacak. İşte öne çıkan telefon modelleri...

Vergisiz telefon kredi ile alınabiliyor mu, taksit yapılıyor mu? Telefon satışı başladı mı? 

Öğrencilerin heyecanla beklediği vergisiz bilgisayar, telefon ve internet desteği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki, Vergisiz vergisiz telefon kredi ile alınabiliyor mu, taksit yapılıyor mu? Telefon satışı başladı mı? 

Öğrenciler dikkat! Öğrencilere cep telefonu ve internet desteği Resmi Gazete'de yayımlandı! 1 Kasım'da başlıyor!

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısı belli oldu. 'Yükseköğretim Öğrencilerine Teknolojik Cihaz ve İnternet Desteği Verilmesine Yönelik Karar' Resmi Gazete'de yayımlandı.

Microsoft Xbox Mastercard: Oyunlarla dolu bir kredi kartı mı?

Microsoft, Xbox Mastercard adı verilen ve ilk kez satın alındığında Game Pass aboneliği de içeren bir kredi kartı tanıttı. Bu özel kredi kartı, standart bir kartın tüm işlevlerini yerine getirebilecek ve kullanıcılarına çeşitli ayrıcalıklar sunacak. İşte bu kartın özellikleri...

Netflix'e zam geldi! Dünyanın en pahalı aboneliği Türkiye'de! Ücretler ne kadar, kaç TL oldu?

Netflix Türkiye abonelik ücretlerine zam geldi, kullanıcıları şaşırttı! İşte detaylar...

İBB'den 'öğrenci' hamlesi! Usulsüzlük yapanlar aboneliği bitti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi öğrencilik durumu biten öğrencilerin yıl boyu indirimli kart kullanmasının önüne geçti. Haksız bir şekilde öğrenci indirimi kullananların artık kartları tam bilet basacak..

Twitter Blue Türkiye sularında görüldü! 2 Şubat 2023 fiyat listesi...

Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından oluşturulan Twitter Blue aboneliği, Türk tarayıcılara indi. Detaylar için buraya tıklayın!

Twitter'da yeni dönem başladı! İşte açıklanan fiyatı

Twitter, yeni döneme girerek Blue aboneliği için yıllık ödeme seçeneğini duyurdu. Peki fiyatı ne kadar işte detaylar.

internet aboneliği iptal dilekçesi Haberi

internet aboneliği iptal dilekçesi

Tüketici mahkemesinden milyonlarca internet abonesini ilgilendiren son derece önemli bir karar alındı.
Muş 2. Asliye Hukuk Mahkemesi, bir yıldan uzun abonelik sözleşmelerinde tüketicilerin herhangi bir sebep göstermeksizin ‘fesih’ hakkına sahip olduğu, taahhüt süresi dolmadan abonelik iptali yapan tüketicinin faturasına ‘cayma’ nedeniyle herhangi bir ceza yansıtılamayacağına karar verdi.

24 aylık Taahhüt Süresi dolmadan internet aboneliğini iptal eden İ. A. adlı vatandaşı mahkeme haklı buldu. Mahkeme, internet şirketi tarafından, 24 aylık taahhüt süresi dolmadan 1 yıl 3 ay 13 gün sonra aboneliğini iptal eden İ. A. adlı tüketiciye, "İndirim bedellerinin toplamı" olarak, son faturaya yansıtılarak, tahsil edilen 709 TL'nin iadesine karar verdi. Yasa gereği bu karar "kesin" nitelik taşıyor. Örnek kararda, "Süresi bir yıldan daha uzun taahhütlü sözleşmeden davacının (tüketici) herhangi bir...