25 / 04 / 2024

Invest İnşaat projeleri

Invest İnşaat projeleri

Invest İnşaat, son yıllarda Ayazağa’da hayata geçen Vadi İstanbul projesiyle adından söz ettirdi. Şirket, 2021’de 2,5 milyar TL’lik yatırım yapmayı planlıyor...

Invest İnşaat 2021'de 2.2 milyarlık 2 projeye başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Invest İnşaat, gayrimenkul sektöründe gelişim hattı olarak belirlediği İstanbul Sarıyer Ayazağa-Eyüpsultan arasında yeni projelerinin hazırlık çalışmalarını tamamladı

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Belediyeler kentsel dönüşüm projeleri için yönetmelik bekliyor

Kentsel dönüşüm projeleri yönetmeliğe takıldı. Kentsel dönüşüm için yasanın 9 Kasım’da çıkmasına rağmen yönetmeliğin henüz açıklanmadığını kaydeden sektör temsilcileri, “Belediyeler, yönetmelik olmadan kanunu yorumlayamıyor. Sadece Kadıköy’de yaklaşık 400 proje var” denildi.

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nedir, kimler tarafından yapılır?

İnşaat projeleri başlamadan önce en sık karşılaşılan kavramlardan biri de arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesidir. Peki, Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nedir, nasıl yapılır? İşte detaylar...

İmanoğlu Invest İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmanoğlu Invest İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Araz Gulıyev tarafından kuruldu.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Garant Invest İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Garant Invest İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 milyon TL sermaye bedeli ile Aksa Group LLP. tarafından kuruldu.

Art İnvest İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Art İnvest İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayrullah Mümin tarafından kuruldu.

Mayron İnvest İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mayron İnvest İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tobıas Maık Waechter tarafından kuruldu.

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

Aces Invest İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aces Invest İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Aras İsazade ve Erdal Çolak ortaklığında kuruldu.

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı! 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı... 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Aydın projeleri 2023 detayları...

Emak İnvest İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emak İnvest İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 2 milyon TL sermaye beedeli ile Osman Telli tarafından kuruldu.

Invest İnşaat projeleri Haberi

Invest İnşaat projeleri

Bahattin Uçar, inşaat ve tekstil sektörünün yakından tanıdığı bir isim olmasına rağmen bugüne kadar çok fazla ön plana çıkmayan başarılı bir iş insanı. Capital'de yer alan habere göre 1972 doğumlu Uçar, 1992 yılından itibaren inşaat sektöründe birçok projeye imza attı. 2005 yılında da Düzce’de kurduğu İstanbul İplik ile pamuk ipliği ihracatında Türkiye’nin en büyük ihracatçılarından biri haline geldi.

Bugün Invest İnşaat ve İstanbul İplik, 1,3 milyar TL ciro yaratan bir grup.

Invest İnşaat, son yıllarda Ayazağa’da hayata geçen Vadi İstanbul projesiyle adından söz ettirdi. İki ortaklı olarak tamamlanan konut, rezidans, ofis ve AVM’yi içeren projeyle bir şehir oluşturduklarını belirten Bahattin Uçar, projenin yatırım bedelinin 2,8 milyar dolar olduğunu açıklıyor.

Vadi İstanbul’un ardından aynı bölgede Vadi Koru projesini geliştiren Invest İnşaat, burada da...