25 / 04 / 2024

ipek pansiyonu

ipek pansiyonu

Hale Eğitim Hizmetleri ve Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İpek Pansiyonu şubesi, 7 Şubat 2013 tarihinde, 20 milyon TL sermaye ile, Harun Çekiç tarafından açıldı...

Kadıköy Anadolu Lisesi öğrencilerinin pansiyonu açıldı!

Kadıköy Belediyesi tarafından inşa edilen ve 300 öğrencinin kalabileceği Kadıköy Anadolu Lisesi'nin pansiyonu açıldı.

Metro Holding, Koza İpek'e talip olacak!

Metro Holding, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) el koyduğu Koza ipek Holding'in bütün hisselerinin alınması için görüşmelere başlayacağını bildirdi.

Sönmez Holding, suni ipek fabrikası kuracak!

Sönmez Holding, suni ipek fabrikası yatırımına hazırlanıyor. Türkiye’de ilk olacak tesis, 5 bin ton/yıl üretim kapasiteyle çalışacak. Sönmez, tesisi 2017 yılında hayata geçirmeyi planlıyor.

Kilis İHL 300 kişilik öğrenci pansiyonu ne zaman açılacak?

Sevgili, Kilis İmam Hatip Lisesi 300 kişilik, yemekhaneli öğrenci pansiyonu inşaatını gezdi. İ mam Hatip Lisesi 300 kişilik yemekhaneli öğrenci pansiyonun 2016-2017 eğitim döneminde hizmete açılması bekleniyor.

Kayseri'nin en prestijli projesi: İpek Diamond!

2006 yılında İpeksaray Alışveriş Merkezi'ni Kayseri'de kuran İpek, Kayseri halkını modern alışveriş kültürüyle tanıştırdıktan sonra, son olarak modern ve prestijli yaşam alanları kurma amacıyla inşaat sektörüne de girdi.

Kayseri İpek Diamond'taki daireler satışta!

Gayrimenkul sektörüne 2006 yılında Kayseri'de inşa ettiği İpeksaray AVM ile giriş yapan İpek Mobilya şimdi de konut üretimine başladı. Grubun Altın Ok Kardeşler ile Kayseri'de geliştirdiği Diamond projesinin satışlarına başlandı.

İpek Yolu Ekonomik Kuşağı projesi için düğmeye basıldı!

Geleneksel kapalı ekonomiden açık ekonomiye geçişle birlikte, birbiri ardına gerçekleştirdiği ekonomik devrimlerle dünyanın en büyük ekonomisi haline gelen Çin, bugün geldiği noktayı daha ileri taşıyabilmek amacıyla iki önemli projeyi başlattı.

Kayseri İpek Diamond Residence!

Kayseri İpek Diamond Residence, İpekar İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Kayseri'de inşa edilen projede yer alan daire alanları 240 metrekareden başlangıç gösteriyor. Proje birçok ödeme planını içinde bulunduruyor.

Kayseri İpek Diamond nerede?

İpek Diamond konut projesinde yer alan dairelerin alanları 240 metrekare ile 280 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Peki satış süreci devam eden Kayseri İpek Diamond nerede?

İpek Diamond ödeme!

İpek Diamond ödeme planına haberimizden ulaşabilirsiniz. Toplamda 130 adet daireden meydana gelen Kayseri İpek Diamond Evleri projesinde daire fiyatları 637 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

İpek Diamond Evleri fiyat!

Akıllı ev modeli konsepti ile tanıtılan Kayseri İpek Diamond Rezidans konut projesi İpekar İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. İşte İpek Diamond Evleri fiyat listesi...

Lazzoni'den sonra İpek Mobilya'da inşaat sektörüne adım attı!

KAYSERİ Mobilya sektörünün markalarında biri olan İpek Mobilya, İSO 500 listesinde yer alan maden tesisi Çinkom gibi firmaları bünyesinde bulunduran İpek Grup, İpekar İnşaat şirketi ile inşaat sektörüne adım attı.

Kayseri İpek Diamond fiyatları!

İpek Diamond Kayseri, akıllı ev modeli konseptiyle yükseliyor. 130 daireden oluşan İpek Diamond Evleri 'nde birçok ödeme planı yer alıyor. İşte, Kayseri İpek Diamond fiyatları..

ipek pansiyonu Haberi

ipek pansiyonu

20 milyon TL sermaye ile kurulan şubenin faaliyet alanları arasında, İlgili mercilerden izin almak kaydıyla yurtiçinde ve yurtdışında eğitim sektöründe faaliyette bulunmak üzere ilgili mevzuat hükümlerine uygun olarak ve Türkçe ve yabancı diller üzerine genel mesleki ve teknik özel eğitim ve öğretim faaliyetlerinde bulunmak yer alıyor.


Şube, Sarıyer Ferahevler Mahallesi Mecidiye Caddesi Osmanbey Çıkmazı Sokak NO:7 adresinde faaliyete geçirildi. 7 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen şube, Harun Çekiç tarafından...