23 / 04 / 2024

İpekyüz Elektrik - Çetin Ipekyüz

İpekyüz Elektrik - Çetin Ipekyüz

Dalaman Havalimanı ve Antalya Havalimanı'na kurulu gücü toplam 500 kWp olan zemine monte güneş enerjisi santralinin kurulumu tamamlandı. Kılıç, havalimanlarında yapılan projeyi Form Solar ile birlikte hızla ve eksiksiz bir şekilde tamamladıklarını söyledi

Bu saatlerde bu aletleri çalıştırıyorsanız elektrik faturanız çok kabarık gelecek! İşte dikkat edilmesi gerekenler

Çamaşır ve bulaşık makinelerinizi çalıştırdığınız saatlere dikkat etmelisiniz.  Bu basit hata size daha pahalı bir fatura olarak geri dönüyor. 

Elektrik ve doğalgaz borcu olanlara müjde! Bakan resmen açıkladı! Borcunuz varsa bu habere mutlaka göz atın!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, elektrik ve doğalgazda tüketicilerin ödemelerini özel sebepler yüzünden zamanında yapamayacakları durumlarda, ödemelerinin ertelenmesine olanak sağlayacak, bu ertelenen ödemelerin ise 12 aya kadar zamanaşımı olmadan ödenebileceğini açıkladı.

Yatırımcılar dikkat! Batman Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün 160 taşınmaz ihalesi 9 Ocak’ta!

Batman'da 160 adet taşınmazın irtifak hakkı tesisi ihalesi yayımlandı. Yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı lisanssız elektrik üretim tesisi yapılması ihalesi 9 Ocak’ta gerçekleştirilecek.

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Elektrik fatura borcu nasıl öğrenilir?

Elektrik faturası her ay harcadığınız elektrik miktarına göre Elektrik faturanız, 25 ile 35 gün arasında oluşturulur ve abonelere ulaşır. İşte” Elektrik fatura borcu nasıl öğrenilir?” yanıtı!

Bakanlıktan açıklama geldi! Elektrik faturasını yüzde 35 düşürmek mümkün! Sadece bunları yapacaksınız!

Elektrik faturalarını olabildiğince aza mı indirmek istiyorsunuz. Ancak bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız mutlaka haberimize bir göz atın! İşte detaylar!

Öz Karaduman Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Karaduman Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Esat Karaduman tarafından kuruldu.

Beylikdüzü Yapı Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beylikdüzü Yapı Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Erdal Erdem tarafından kuruldu.

Elektrik faturanızı yarı yarıya düşürecek formül! Faturası yüksek gelenler bunu yapsın!

Elektrik faturası yüksek gelen vatandaşlar bu durumdan bir hayli şikayet ediyor. Oysa faturanızı yarı yarıya düşürebilirsiniz. İşte detaylar!

Elektrikte flaş gelişme! Usulsüzlük oyunu indirim olacak

Lisanssız elektrik üretiminde suistimalleri önlemek için harekete geçen EPDK, hayvancılık, sulama ve üretim tesislerini göstererek usulsüz şekilde iki katından fazla elektrik üretimi yapan sanayicinin enerjisini bedelsiz olarak verecek.

Kanyon Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanyon Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Medeni Kahraman, Uğur Koçak ve Umut Cıvan İpekyüz ortaklığında kuruldu.

Öz Tunçlar Metal İnşaat Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Tunçlar Metal İnşaat Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Mehmet Tunç tarafından kuruldu.

Yüzde yüz yerli üretim TOGG ilk kez otobana çıktı! Yolda gören hızına yetişemedi

Türkiye'nin yüzde yüz elektrik teknolojisiyle üretilen SUV standartlarında üretilecek aracı TOGG, ilk kez kamuflajlı haliyle trafiğe çıktı. Yolda görenlerin ilk başta heyecanlandıran aracın hızına yolda giden diğer sürücüler ise yetişemedi.

İpekyüz Elektrik - Çetin Ipekyüz Haberi

İpekyüz Elektrik - Çetin Ipekyüz

Form Solar, İpekyüz Elektrik - Çetin Ipekyüz ve Yingli Solar Türkiye firmaları işbirliği ile tamamlanan proje kapsamında Dalaman Havalimanı ve Antalya Havalimanı'na kurulu gücü toplam 500 kWp olan zemine monte güneş enerjisi santralinin kurulumu tamamlandı, iki santralin yıllık enerji üretim kapasitesi toplam 796 bin 093 kw olarak tasarlandı. Oç firmanın iş birliği ile sonucunda Dalaman Havalimanı ve Antalya Havalimanı'na kurulu gücü toplam 500 kWp olan zemine monte güneş enerjisi santralinin kurulumu tamamlandı. Yingli Solar Türkiye Ülke Müdürü Uğur Kılıç, havalimanlarında yapılan projeyi Form Solar ile birlikte hızla ve eksiksiz bir şekilde tamamladıklarını belirterek, "Bu iki projede Yingli Solar'ın dünya tarafından kalitesi ve verimliliği ispatlanmış panellerimizi kullandık. Her projede 962 adet olmak üzere toplam bin 924 adet 260 W yüksek...