26 / 04 / 2024

İR74042 Ruhsat Numaralı Kil ocağı

İR74042 Ruhsat Numaralı Kil ocağı

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş tarafından, İR:74042 Ruhsat Numaralı Kil Ocağı projesi için 25 Aralık 2014 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Trend GYO, Nilüfer'deki yeni projesi için yapı ruhsatı aldı!

Trend GYO, Bursa Nilüfer'de 6 bin 329 metrekare büyüklüğündeki 7561 ada 2 numaralı parsel de kayıtlı arsa üzerinde kat karşılığı "Konut ve Ticari" alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla yapı ruhsatı alındı.

Ata GYO Nevşehir'deki gayrimenkulünün ruhsatını aldı!

Ata GYO Nevşehir'in Merkez ilçesine bağlı Kapucubaşı Mahallesi'nde 13 pafta, 688 ada numaralı parsel yer alan gayrimenkulün yapı ruhsatını aldı.

Atakule GYO Arjantin Caddesi'ndeki binanın ruhsatını aldı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Arjantin Caddesi No: 28 Çankaya/Ankara adresinde ve tapunun 4431 ada 38 numaralı parseli üzerinde yer alan arsa üzerinde inşa edilecek Bina için Çankaya Belediyesi tarafından yapı ruhsatı verildi.

Bitlis Barit Ocağı Kapasite Artırımı projesi toplantısı 27 Temmuz'da!

Bitlis İli, Merkez İlçesi'nde Al Madencilik Barit Plastik San. Tic. ve A.Ş tarafından gerçekleştirilen 31135 Ruhsat Numaralı 4.Grup Barit Ocağı Kapasite Artırımı projesi" ile ilgili olarak halkın katılımı toplantısı yapılacak.

Bitlis'te Özişler Pomza Ocağı projesi için halkın tanıtım toplantısı 21 Nisan'da!

Bitlis İli Ahlat ilçesi sınırları içerisinde Özişler Pet. İnş.Nak. Mad. San. Ve Tic. Ltd.Şti. tarafından yapılması planlanan 200807608 Ruhsat Numaralı Pomza Ocağı projesi ile ilgili Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

İzmir'de Kil Ocağı projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş tarafından, İR:74042 Ruhsat Numaralı Kil Ocağı projesi için 25 Aralık 2014 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Çalık Petrol'den ruhsat başvurusu!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğünün Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Çalık Petrol Arama Üretim San. ve Tic. AŞ, M49-d1, d2 numaralı paftada 1 adet petrol arama ruhsatı için müracaat etti.

Naturgaz'dan petrol arama ruhsatı başvurusu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğünün Resmi Gazete'de yayımlanan duyurusuna göre, Naturgaz, N41-b1 numaralı paftada petrol arama ruhsatı almak için 25 Ağustos'ta müracaat etti.

Çalık, petrol arama ruhsatı için müracaat etti!

Çalık Petrol Arama Üretim San. ve Tic. AŞ, M48-b2,b3 ve M48-c2 numaralı paftalarda petrol arama ruhsatı almak için 12 Ağustos 2014 'te müracaat etti

Amasya'da kömür ocağı tesisi kapasite artışı için toplantı yapılacak!

Eralp Mad. Nakl. Tic. San. LTD. ŞTİ. tarafından, Amasya İli, Taşova İlçesi Karsavul Köyü yakınlarında 200901239 ruhsat numaralı kömür ocağı ve eleme- paketmele tesisi kapasite artışı projesi için toplantı düzenlenecek...

Yapı ruhsat başvurusu için gerekli evraklar!

Yapı ruhsat başvurusu için gerekli evraklar: İmar durumu belgesi, Yol Kotu Tutanağı Yapı Yeri ve Uygulama Krokisi Kot Krokisi, Aplikasyon Krokisi, Tapu sureti, Ruhsat Dilekçesi.....

Yapı ruhsatı almak için gerekli belgeler!

3194 Sayılı İmar Kanununa göre belediye sınırları içinde bir bina inşaatına başlamak için binanın yapılacağı yerin belediyesine başvurularak yapı ruhsatı alınması gerekiyor. Yapı ruhsatı almak için gerekli belgeler aşağıda yer alıyor...

Yapı ruhsatı müktesep hak!

Yapı ruhsatı müktesep hak kazanılmış hak anlamına geliyor. Yapı ruhsatı müktesep hak tan söz edilebilmesi için, ruhsat şartları uyarınca yapılan binanın tamamının bitirilmiş olması gerekiyor.

İR74042 Ruhsat Numaralı Kil ocağı Haberi

İR74042 Ruhsat Numaralı Kil ocağı

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş tarafından, İzmir İli sınırları içerisinde '' İR:74042 Ruhsat Numaralı Kil Ocağı Projesi'' planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri:Altıneller Düğün Salonu Buca/İzmir 

Toplantı Saati: 14:00

Toplantı  Tarihi: 25/12/2014

Proje Sahibi:Batıçim Batı Anadolu Çimento San....