24 / 04 / 2024

iran 300 alanda yatırım

iran 300 alanda yatırım

İran Sanayi ve Maden Bakanı Nematzade “300 alanda yatırım listesi hazırladık. Bir hafta için çeşitli dillerde yayınlayacağız. Türk işadamlarını yatırıma bekliyoruz” dedi.

Ankara OSB'de 300 yeni fabrika kurulacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ankara Organize Sanayi Bölgesi’nin büyütüleceğini ifade etti. Bakan Varank “Bu alanda 300 yeni fabrika kurulacak. Bu 50 bin kişilik ilave istihdam demek’’ diye konuştu.

Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut geliyor!

MOD Gayrimenkul Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut inşa edecek. Proje Basın Ekspres Yolu’nda 8 dönümlük bir alanda hayata geçirilecek.

Bursa'da 300 dönüm alanda kamulaştırmalar başladı!

Hafta sonunu Bursa’nın ova ilçelerinden Mustafakemalpaşa ve Karacabey’de geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, muhtarlarla bir araya geldi. Altepe, "300 dönüm alanda kamulaştırmalara başladık. Bizde limit yok" dedi.

İranlı bakandan 300 alanda yatırım daveti!

İran Sanayi ve Maden Bakanı Nematzade “300 alanda yatırım listesi hazırladık. Bir hafta için çeşitli dillerde yayınlayacağız. Türk işadamlarını yatırıma bekliyoruz” dedi.

İran 300 proje için kapılarını dünyaya açtı!

İran Sanayi Bakanı Nimetzade, "300 yatırım listesi hazırladık. Bir hafta içinde yayınlayacağız. Ambargolar kalktıktan sonra Türkiye ile ilişkiler, enerji dahil bütün alanlarda artacaktır" dedi.

Hüseyin Aslan'dan aylık 300 liraya konut çözümü!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Türkiye’de hem hiç evi olmayanlara ayda 300 lira ile 150 bin konut yapılabileceğini hem de sektörün hareketlendirilerek mimardan mühendise, teknisyenden işçiye birçok alanda işsizliğe çözüm üretilebileceğini söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 300 noktada çalışma!

Kentin her gün ortalama 300 değişik noktasında çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, temizlikten köprü-alt geçit bakım ve onarımına, parklarda düzenlemeden kente estetik kazandırmaya kadar birçok alanda faaliyet yürütüyor.

İstanbul'da 300 farklı alanda 115 bin ağaç dikilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yeni bir ağaçlandırma çalışması başlatarak, 300 farklı alanda eş zamanlı olarak, 40 farklı türde 115 bin ağaç dikecek. Proje özellikle TEM Karayolu güzergahında düşünülüyor.

Prestij Park'ta son 300 daire! 159 bin lira!

Bakyapı tarafından Esenyurt'ta inşa edilen Prestij Park'ta 300 dairenin satışı devam ediyor. 350 bin metrekare alanda 2 bin 392 konut bulunuyor. İnşaatların yüzde 40'ının tamamlandığı dile getiriliyor.

İki bin lira maaşla 300 bin'lik ev alınabilir mi?

Abdülkadir Özkan Milli Gazete' sindeki bugünki köşesinde İki bin lira maaşla 300 bin'lik ev alınabilir mi? başlıklı yazısını kaleme aldı. Ekonomik alanda yeni düzenlemelere gidiliyor...

HavvAda 6,5 milyon metrekarede 300 bin kişiyi barındırabilecek!

HavvAda ile ilgili konuşan projenin tasarımcısı Dror Benshetrit,. bu kapsamında 16,5 milyon metrekare alanda 300 bin kişiyi barındırabilecek nitelikte bir özgürlükler adası oluşturulacağını söyledi

Kübist 'te Gül İnşaat 'tan 300 bin TL 'ye 3+1!

Kübist Park Residence projesinde 5 farklı tipten oluşan 3+1 konutların fiyatları 300 bin TL ile 600 bin TL arasında değişiyor¦

Yücel çelikbilek: Kılıçlı'da 300 dönümlük araziyi ihale ile aldık!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel çelikbilek, Kılıçlı"da 300 dönümlük arazi üzerine İstanbul"un en büyük film stüdyolarını kurulacaklarını ifade etti...

iran 300 alanda yatırım Haberi

iran 300 alanda yatırım

İran Sanayi, Maden ve Ticaret Bakanı Muhammed Rıza Nematzade, çeşitli alanlarda 300 yatırım listesi hazırladıklarını belirterek, “Türk firmaları cesaretle gelip İran’da yatırım yapmalı” dedi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin daveti üzerine Türkiye’ye geldiğini belirten Nematzade, amaçlarının iki ülke arasındaki ticareti geliştirip yatırımları artırmak olduğunu söyledi. Nematzade “Biz hiçbir zaman Türkiye hükümeti ve halkının ambargo döneminde bize yaptıkları destekleri ve bizim yanımızda olduklarını unutmayız. Zor dönemlerde Türkiye halkı ve hükümeti her zaman İran halkının savunucusu olmuştur” diye konuştu. Nükleer görüşmelerde taraflar açısından ‘kazan-kazan’ olarak nitelendirilebilecek bir anlaşmaya varıldığını anlatan Nematzade “Umarız elde edilen sonuç hepimizin yararına olacaktır. Bu şunu gösterdi en karmaşık ve en eski sorunları diyolagla çözüme ulaştırmak mümkündür. Umarız bölgemizdeki ihtilafların çözümünde ve dünya çapındaki sorunların çözümü için de...