29 / 03 / 2024

İran Sanayi Maden ve Ticaret Bakanı Muhammed Rıza Nimetzade

İran Sanayi Maden ve Ticaret Bakanı Muhammed Rıza Nimetzade

İran Sanayi Bakanı Nimetzade, "300 yatırım listesi hazırladık. Bir hafta içinde yayınlayacağız. Ambargolar kalktıktan sonra Türkiye ile ilişkiler, enerji dahil bütün alanlarda artacaktır" dedi.

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Osy Hafriyat İnşaat Turizm Enerji Maden Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osy Hafriyat İnşaat Turizm Enerji Maden Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Selaattin Yarluğkal tarafından kuruldu.

Kartaş Agrega Maden Lojistik İnşaat Yapı Malzemeleri İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartaş Agrega Maden Lojistik İnşaat Yapı Malzemeleri İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Karahan tarafından kuruldu.

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Taşkıran tarafından kuruldu.

İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Akşun ve Sedat Caner Akşun ortaklığında kuruldu.

Rk Kimya Maden Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Rk Kimya Maden Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Kuyucu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Pasif İnşaat Plastik Peyzaj Maden Orman Ürünleri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Pasif İnşaat Plastik Peyzaj Maden Orman Ürünleri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Şare tarafından kuruldu.

James İnşaat Hafriyat Maden Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

James İnşaat Hafriyat Maden Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yazgülü Ergün tarafından kuruldu.

Çorak İnşaat Maden Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çorak İnşaat Maden Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Çorak tarafından kuruldu.

Nami Maden Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Nami Maden Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Barış Kaya tarafından kuruldu.

Jake İnşaat Maden Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Jake İnşaat Maden Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Bakırköy'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Metin Dombay tarafından kuruldu.

Nurluova İnşaat Otomotiv Tekstil Maden Nakliyat Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurluova İnşaat Otomotiv Tekstil Maden Nakliyat Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Sazak tarafından kuruldu.

İran Sanayi Maden ve Ticaret Bakanı Muhammed Rıza Nimetzade Haberi

İran Sanayi Maden ve Ticaret Bakanı Muhammed Rıza Nimetzade

İRAN'A yaklaşık 35 yıldır uygulanan ambargonun kalkmasının ardından, Amerikan firmalarına yatırım çağrısı geldi. İran Sanayi, Maden ve Ticaret Bakanı Muhammed Rıza Nimetzade, uluslararası bütün koşulları sağlayan firmaların İran'da yatırım yapabileceklerini söyledi. Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) üyeleriyle bir araya gelen Nimetzade, soruları yanıtladı. Uluslararası bütün koşulları sağlayan firmaların İran'da yatırım yapabileceklerini de belirten Nimetzade, şunları söyledi: "Petrol Bakanlığı'mızın belirttiği çerçevede yatırım yapabilirler. Buna Amerikan şirketleri de dahil. Biz batı firmalarına, ABD firmaları dahil, herhangi bir kısıtlama getirmedik. ABD kendi firmalarına İran'da yatırım için kısıtlamalar getiriyor. İran'da işbirliği yapmaları konusunda sorun yaratıyor. Umarız bu da yakında çözülür. Bakanlığımız öncelikli projelerin devamlı listelerini hazırlar. Hangi alanlarda yatırım yapılabilir. Bu çerçevede çeşitli alanlarda 300 yatırım listesini bir ay önce hazırladık. Çeşitli dillere çevirip...