19 / 04 / 2024

iş garantili teknik eğitim kursu

iş garantili teknik eğitim kursu

İşsiz gençler bu haber sizin için. Şaka gibi ama meslek sahibi yapan, işe yerleştiren, üstüne bir de kurs süresince ücret verilen bir eğitim programı var.

Awox seramik taban buharlı ütüde dev indirim fırsatı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı

Seramik tabanlı ütüler özellikle evlerin en önemli küçük ev aletleri arasında yer alıyor. Awox’in resmen piyasaya armağan ettiği active 2600W seramik taban buharlı ütü ise teknik özellikleri ve fiyatıyla adeta göz dolduruyor.

Regal BM 210 2 programlı bulaşık makinesi satışa çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Beyaz eşya sektöründe rüştünü ispat eden Regal, büyük ses getirecek bir bulaşık makinesini görücüye çıkardı. BM 210 2 programlı bulaşık makinesini üreten Regal, ürüne ilişkin tüm detayları paylaşırken, ürünü cazip fiyatla piyasaya sundu.

Electrolux EW6F3146BEB çamaşır makinesi Türkiye pazarına giriş yaptı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Evlerin başlıca beyaz eşya ürünlerinden çamaşır makinesi, yeni evlenecek çiftlerin ilk önce aldığı beyaz eşya ürünlerinden biri olduğu gibi evini sıfırdan düzenler için de öncelikli ürünlerden biri oluyor. Türkiye piyasasına giriş yapan Electrolux’ün yeni çamaşır makinesi de bu konuda öne çıkıyor.

Regal Nf 30010 252 litre no-frost buzdolabında şaşırtan fiyat ortaya çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Regal, yeni evlenecek çiftler ve evine buzdolabı almak isteyenler için güzel bir haber verdi. Nf 30010 252 litre no-frost buzdolabını görücüye çıkaran Regal, bu ürünün teknik özelliklerini ve fiyatını da paylaştı.

Mirkraft uzaktan kumandalı ısıtıcıda cazip fiyatlar ortaya çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Ekim ayına girilmesiyle beraber havalar hissedilir derecede soğurken, vatandaşlar da elektrikli ısıtıcıya ilişkin araştırmalarına hız verdi. Bu konuda ön plana çıkan ürünlerden biri de Mirkaft’ın uzaktan kumandalı ısıtıcısı oldu.

Sinbo Scm-2963 filtre kahve makinesi cazip fiyatla satışa çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Sinbo’dan kahve tiryakilerine özel oldukça kullanışlı bir kahve makinesi haberi geldi. Sinbo, Scm-2963 filtre kahve makinesini cazip fiyatla satıla çıkardı. Peki, bu ürünün teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Nokia, Uygun Fiyatıyla Dikkat Çeken C110 ve C300 Modellerini Tanıttı: İşte Teknik Özellikleri!

Nokia, uygun fiyatlı pazarlarda rekabetçi olmak için C110 ve C300 cihazlarıyla geri dönüş yapmayı planlıyor. İşte bu iki cihazın teknik özellikleriyle dikkat çeken fiyatları...

Tecno Camon 20 serisi lansman tarihi onaylandı! İşte teknik Özellikleri

Tecno Camon 20 serisinin 64 megapiksel RGBW ana sensörle geleceği söyleniyor. Ayrıca Tecno Camon 20 Pro 5G, MediaTek'in yeni Dimensity 8050 SoC'sine sahipken Tecno Camon 20 Pro, 6nm Helio G99 SoC'ye sahip. Her üç telefonda da 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı bulunuyor.

Samsung Galaxy A54 5G'nin fiyatı ortaya çıktı! 12 Mart 2023 fiyat listesi...

Samsung Galaxy A54 5G için teknik özellikler, tasarım ve fiyat belli oldu! Samsung'un orta segmentteki yeni modeli olarak 16 Mart tarihinde resmen tanıtılacak. 12 Mart 2023 fiyat listesi...

Fiyat performans ürünü Samsung Galaxy A14 bekleyenler müjde! İşte 2023 31 Ocak fiyat listesi

 Samsung, yarın Galaxy S23 serisini tanıtmak için hazırlanıyor. Teknoloji şirketi, amiral gemisi modellerine ek olarak da her kitleye hitap etmek için  bir yandan da giriş seviyesindeki modellerini çeşitlendiriyor. Galaxy A14 4G için teknik özellikler ve fiyatı belli oldu. 

İşte merakla beklenen Poco X5 tanıtım tarihi! Özellikleri açıklandı

Poco X5 ve Poco X5 Pro modelleri için merakla beklenen tarih açıklandı! Poco X5 ve Poco X5 Pro için teknik özellikleri ve tanıtım tarihini öğrenmek için habere göz atın

Turizm meslek okulu öğrencilerine müjdeli haber! Oteller burs ve iş garantili eleman arıyor!

Turizm sektörü nitelikli eleman bulmakta sıkıntı yaşıyor. Yüksek kiralar nedeniyle çoğu çalışan Antalya’dan göç ederken, oteller eleman açığını kapatmak için turizm meslek okulu öğrencilerini sektöre kazandırma gayretinde.

POCO X5 5G neler sunucak? İşte teknik özellikleri

Poco x5'in çıkış tarihini beklerken, POCO X5 5G, bugün Geekbench'te göründü. Peki Çinli marka yeni çok beklenen modeliyle insanlara neler sunuyor. Detaylar haberimizde.

iş garantili teknik eğitim kursu Haberi

iş garantili teknik eğitim kursu

Ankara'da faaliyet gösteren proje bürolarının teknik ressam konusundaki ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacıyla düzenlenen Dünya Bankası destekli inşaat teknik ressamlığı eğitimi 1 Ağustos'ta başlayacak.

Kontenjan 50 kişi ile sınırlı. İşsiz gençlerin meslek sahibi olabilmelirini hedefleyen projede eğitimini başarı ile tamamlayanların yüzde 50'sinin işe yerleştirilmesi planlanıyor. Ayrıca kursiyerlere aylık 350 YTL de ücret ödenecek.

Başvuru için 0 312 430 00 11 nolu telefondan veya [email protected] adresinden Faruk Telecioğlu ile irtibata...